d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Fwtografia > Afiste Sxolia
Prev13456746Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Sep 12 2010 05:24pm
Quote (aek21original @ Sep 12 2010 10:40pm)
endiaferon

me ti tis xirizeis mixani h xurafaki?

zhleueis giati esu tis exeis axuristes^^
Member
Gold: 266.00
Sep 12 2010 05:35pm
Quote (firebreath @ Sep 12 2010 11:24pm)
zhleueis giati esu tis exeis axuristes^^

:(
Member
Gold: 37.00
Sep 13 2010 04:30am
exw 2 apories
1) firebreath giati ton spamareis toso?
2) sparda13 eidika esy pou kolas twra sto thema? oi alloi einai gnwstoi esy ton ksereis ton m1tsos?

`````
wraios stoixos sto tragoudi, thelei douleia akoma i fwni :)
Member
Gold: 0.00
Sep 13 2010 04:31am
Quote (jimania @ Sep 13 2010 10:30am)
exw 2 apories
2) sparda13 eidika esy pou kolas twra sto thema? oi alloi einai gnwstoi esy ton ksereis ton m1tsos?

`````

tha su apanthso kai sta 2!
1)giati einai hlithios kai gustaro na ton spammaro kai na kanei trelo rage kai na gelao :) toso aplo
2)nomizo pos o stauros gelaei exisu me th fash kai gia auto tu kolaei!h hlithiotita stus anthropous einai genika polu asteio pragma
Banned
Gold: 0.65
Warn: 50%
Sep 13 2010 05:14am
Quote (jimania @ Sep 13 2010 10:30am)
exw 2 apories

`````

esi pou kollas me mena? me ksereis?
forum einai min to metatrepeis real life gelaw

episis vouch theo

p.s min mou kollas gt 8a arxisw ma8imata g3a3 sniping

This post was edited by Sparda13 on Sep 13 2010 05:19am
Member
Gold: 8,380.00
Sep 13 2010 11:54am
Quote (aek21original @ 13 Sep 2010 01:40)
endiaferon

me ti tis xirizeis mixani h xurafaki?

ksurafaki 5 lepides :P
Member
Sep 13 2010 11:59am
Quote (Sparda13 @ 13 Sep 2010 14:14)
esi pou kollas me mena? me ksereis?
forum einai min to metatrepeis real life gelaw

episis vouch theo

p.s min mou kollas gt 8a arxisw ma8imata g3a3 sniping

re de gamieste kai su kai o teo papares

pou exete tin entiposi oti egw kanw rage

egw to eipa :) sta @@ mou ta ksurismena se grafw teo

kai sena episis sparda

anuparktoi kai oi 2

jimania thanks for comment file

kserw den eipa pote oti eimai tragoudistis h oti exw fwnara :) kai to tragoudi apla to egrapsa gia mia palia gkomena :P

kai pou se teo etsi epidi sou aresei na me les oti psonizomai

egw mporw na paiksw mia orxistra olokliri me ta xeria mou :) ti thes mpouzoukia mpaglamades tzourades madolina outi? basso kithara? armonio piano synthesizer? accordion? ektos apo drums kai auto epidi den exw asxolithei oti allo enxordo kai pliktroforo uparxei mporw na to paiksw

vlakako anuparkte kati pou esy de mporeis na kaneis auto simenei oti exw taledo kati pou esy den exeis auto simenei oti me >> you :)

kai kserw kai to quote sou kato apo auto tha pei stadar rage h cry.. egw gelaw mazi sou giati eisai gia gelia sa xoirino kreas eisai sa mosxarisia kefalh des ti mapa sou ston kathrefti Xodre e xodre me ta aksurista @@ pou vromokopane kai kolane ap ton udrota kai tin truxa Xodre Fakla e fakla mpouxesa

:) end of story bb now :) cu then :)
Member
Gold: 9.00
Sep 13 2010 12:36pm
Quote (M1tsos @ Sep 13 2010 05:59pm)
re de gamieste kai su kai o teo papares

pou exete tin entiposi oti egw kanw rage

egw to eipa :) sta @@ mou  ta ksurismena se grafw teo

kai sena episis  sparda

anuparktoi kai oi 2

jimania thanks for comment file

kserw  den eipa pote oti eimai tragoudistis h oti exw fwnara :) kai to tragoudi apla to egrapsa gia mia palia gkomena :P

kai pou se teo  etsi epidi sou aresei na me les oti psonizomai

egw mporw na paiksw  mia orxistra olokliri me ta xeria mou :)  ti thes  mpouzoukia mpaglamades  tzourades madolina  outi?  basso  kithara?  armonio  piano  synthesizer?  accordion?  ektos apo drums  kai auto epidi den exw asxolithei  oti allo enxordo kai pliktroforo uparxei mporw na to paiksw

vlakako anuparkte kati pou esy de mporeis na kaneis  auto simenei oti exw taledo kati pou esy den exeis  auto simenei oti me >> you :)

kai kserw kai to quote sou kato apo auto  tha pei stadar rage h cry..  egw gelaw mazi sou  giati eisai gia gelia  sa  xoirino  kreas eisai sa mosxarisia kefalh  des ti mapa sou ston kathrefti Xodre e xodre me ta aksurista @@ pou vromokopane  kai kolane ap ton udrota kai tin truxa  Xodre Fakla  e fakla mpouxesa

:)  end of story bb now :) cu then :)
re file arakse ligo..o theo logika den asxwleithike POTE me ta mousika organa..auto den shmainei kati,mpwrei na einai talantouxos alla na min to kserh kai auto logo tou oti den dokimase pote, twra oso anafora gia ola auta pou eipes..oloi mpwroume na paiksoume ta panta..to thema einai omws to POSO kala paizeis auta ta organa..kai btw opoios paizei mpouzouki h tzoura h mpaglama h mpalalaika h mantolino h laouto meta mpwrei kalista na mathei tis notes sta upoloipa organa kai na ta paizei ola...kai gia telos tha pw auto..otan kaneis kati to kaneis gia ton eauto sou, kai oxi gia na tin mpaineis stous allous..giauto stamata na epidiknieis to ti kaneis..giati panta yparxei kapoios kaluteros mas ;)

This post was edited by kalhmera on Sep 13 2010 12:38pm
Member
Gold: 20,350.01
Sep 13 2010 12:49pm
Quote (M1tsos @ Sep 5 2010 01:15am)
to kommati to exw grapsei egw  ola ta paizw egw tragoudaw egw

mono drums den paizw egw :P

http://www.youtube.com/watch?v=Ji4qhMXWItY

nice mitso wraios kai magas. gz gia to try
Member
Sep 13 2010 12:50pm
Quote (kalhmera @ 13 Sep 2010 21:36)
re file arakse ligo..o theo logika den asxwleithike POTE me ta mousika organa..auto den shmainei kati,mpwrei na einai talantouxos alla na min to kserh kai auto logo tou oti den dokimase pote, twra oso anafora gia ola auta pou eipes..oloi mpwroume na paiksoume ta panta..to thema einai omws to POSO kala paizeis auta ta organa..kai btw  opoios paizei mpouzouki h tzoura h mpaglama h mpalalaika h mantolino h laouto meta mpwrei kalista na mathei tis notes sta upoloipa organa kai na ta paizei ola...kai gia telos tha pw auto..otan kaneis kati to kaneis gia ton eauto sou, kai oxi gia na tin mpaineis stous allous..giauto stamata na epidiknieis to ti kaneis..giati panta yparxei kapoios kaluteros mas ;)

o teo paizei piano

h toulaxiston leei oti paizei piano h armonio

oso gia to an matheis ena organo

organo me organo exei diafora to mpouzouki me to mpaglama exei terastia diafora alli filosofia

opws kai to outi teleios diaforetiko kai to basso kai h kithara einai teleios diaforetika organa

oso gia to piano asto de to suzhtw o vasilias ton organwn :)

tespa egw den epidikniw pote kati kserw mexri pou mporw na paiksw kai pws

apla edw evala ena kommati pou egrapsa kai zuthsa mia gnwmi apo atoma pou den kseroun apo mousiki na dw pws tous fenetai giati polu apla an emena mou aresei auto de simenei oti tha aresei kai stous allous

oti aresei se mena den simenei oti tha aresei kai se sena giauto kai zhthsa sxolia gia to kommati :)

twra an ekana epidiksi gia ton eauto mou tha evaza pramata pou odos tha apodiknian polla

kati to opoio de me endiaferei kai oso gia auta pou lew vs tou teo einai flames parto xabari den to kanw gia na apodiksw kati apla to kanw gia na katalavei oti me> him aplo

isos kopsei na asxolite mazi mou

pane kai des pws auto to topic apo ekei pou eitan ola hrema kai pigenan oraia katelikse flame topic

apo ton vlaka ton evo kai meta apo ton ilithio ton teo arxise na gamiete to topic..

egw den exw katsei na asxolithw mazi tous me ta topics pou kanoune kai ta posts autoi giati asxoloude?
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev13456746Next
Add Reply New Topic New Poll