d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Pios Einai O Pio Plousios Ellinas Sto Jsp? > Pios?
Prev134567Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Apr 20 2010 08:19am
Quote (foxmulder @ Apr 20 2010 01:53pm)
Τον τελευταίο μήνα έχω μιλήσει 3 φορές, στις 2 λες αυτήν την ατάκα, σου έχει γίνει ψύχωση η έλλειψη; Σου προτείνω Αbilify, Zyprexa, Seroquel κά. Άλλωστε, οι εξελίξεις στην έρευνα των αντιψυχωσικών φαρμάκων είναι εντυπωσιακή. Το Φεβρουάριο του 2008 κυκλοφόρησε στη χώρα μας το INVEGA και περιμένουμε σύντομα καί άλλα νέα φάρμακα. Ο ψυχίατρος μπορεί να είναι χαρούμενος: η εργασία του κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιό αποτελεσματική!

Φιλικά πάντα προς την επίλυση των προβλημάτων σου.

Ipnostedon kai tavor perno gamane mou ta edose o safnas se sudagh
tora aide poulo papara

This post was edited by firebreath on Apr 20 2010 08:19am
Member
Gold: 8.19
Apr 20 2010 11:19am
Quote (aek21original @ Apr 20 2010 02:04pm)
simfono me foxmulder, exeis problima sovaro firebreath

εμ... μιλάει η επιστήμη
Member
Apr 20 2010 12:13pm
Quote (foxmulder @ Apr 20 2010 05:19pm)
ειμαι βλακας δεν εχο προσωπικη ζωη και το παιζω καποιος σε ενα φορουμ

:)
Member
Apr 20 2010 01:46pm
Αρχικά, είναι έχΩ

Όπως όλα τα ρήματα έτσι και αυτό τελειώνει σε Ω. (Μάθε τα βασικά όταν πας να μιμηθείς άτομα που δεν κατέχεις.)

Εν συνεχεία, κάθε φορά που τελειώνει μία νοηματική περίοδος βάζουμε http://www.teicrete.gr/users/kutrulis/Glosika/Stixi.htm. π.χ. είμαι βλάκας"," δεν έχΩ προσωπική ζωή κτλ. (κόμμα)

Τέλος, στις λέξεις βάζουμε http://el.wikipedia.org/wiki/Τόνος_(γραφή) εκεί που η φωνή μας δίνει έμφαση.

τόνος: γλώσσα
τόνοι: το σίδηρό της

Αρκετά περί ελληνικής γλώσσας. Καλό δημοτικό να έχεις...
Τουλάχιστον έχω καταλάβει την σημασία του ονοματός σου.

This post was edited by foxmulder on Apr 20 2010 01:52pm
Member
Gold: 8,380.00
Apr 20 2010 01:46pm
Quote (firebreath @ 20 Apr 2010 21:13)
:)

apla ELEOSSSSS
Member
Apr 20 2010 03:30pm
Quote (foxmulder @ Apr 20 2010 07:46pm)
Αρχικά, είναι έχΩ

Όπως όλα τα ρήματα έτσι και αυτό τελειώνει σε Ω. (Μάθε τα βασικά όταν πας να μιμηθείς άτομα που δεν κατέχεις.)

Εν συνεχεία, κάθε φορά που τελειώνει μία νοηματική περίοδος βάζουμε http://www.teicrete.gr/users/kutrulis/Glosika/Stixi.htm. π.χ. είμαι βλάκας"," δεν έχΩ προσωπική ζωή κτλ. (κόμμα)

Τέλος, στις λέξεις βάζουμε http://el.wikipedia.org/wiki/Τόνος_(γραφή) εκεί που η φωνή μας δίνει έμφαση.

sunithizo na grafo me greeklish alla pistepse me katexo arketa kala thn xrhsh ths ellhnikhs glossas!
apla den exei nohma na epidiknoio tis gnoseis mu edo mesa ute se sena ute se kanenan..
aloste h duleia mu apaitei na milao kala ellhnika
Member
Gold: 2.01
Apr 21 2010 03:29am
Quote (foxmulder @ Apr 20 2010 07:46pm)
Αρχικά, είναι έχΩ

Τέλος, στις λέξεις βάζουμε http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CF%82_(%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE) εκεί που η φωνή μας δίνει έμφαση.

απο ό,τι διακρινω εισαι γνωστης των φαρμακων και μαλιστα αριστος.

Απλως θεωρω τελειως ασκοπη την διορθωση της γραμματικης σε αυτο το forum και ειδικα απο εσενα, διοτι δεν εχεις τελειωσει τιποτα παραπανω απο τους υπολοιπους, αντιθετως ισως να φοιτεις και εσυ σε ενα πανεπιστημιο οπως ολοι και προσπαθεις απεγνωσμενα να το φωναξεις.

Οπως ειπε και ο τεο, η δουλεια του απαιτει καλα ελληνικα, καλα αγγλικα και επικοινωνιακο χαρακτηρα, κατι που εσυ δεν διαθετεις, μιλας ειρωνικα και την ειρωνια δεν την πληρωνουν σε καμμια δουλεια, μαθε πρωτα απο ολα να εισαι ανθρωπος και μετα ελα και διορθωσε την greeklish γραμματικη.

3 φορες εχεις μιλησει και τις 3 στο λαιμο μας εκατσες ( εκφραση του λαου ). ηλιθιε
Member
Apr 21 2010 05:16am
Έχω τελειώσει δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο και στο ερχόμενο εξάμηνο πανεπιστήμιο οπότε από τη προφανή του έκφραση επιτρέπεται σύμφωνα με τα λεγόμενά σου να το διορθώσω.Όσο για το εαν διαθέτω γνώση ελληνικών, αγγλικών αλλά και επικοινωνιακό χαρακτήρα, νομίζω γίνεται αντιληπτό από τον καθένα. Δεν ευθήνομαι εγώ για την λεξιπενία του κόσμου εάν δεν γίνομαι κατανοητός. ΕιρωνΕία το εκλαμβάνεις εσύ. Τέλος, για τις ρήσεις του λαού, θα σε απαντήσω φίλτατε ετεροχρονισμένα.

This post was edited by foxmulder on Apr 21 2010 05:18am
Member
Apr 21 2010 06:58am
Quote (foxmulder @ Apr 21 2010 11:16am)
Έχω τελειώσει δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο και στο ερχόμενο εξάμηνο πανεπιστήμιο οπότε από τη προφανή του έκφραση επιτρέπεται σύμφωνα με τα λεγόμενά σου να το διορθώσω.Όσο για το εαν διαθέτω γνώση ελληνικών, αγγλικών αλλά και επικοινωνιακό χαρακτήρα, νομίζω γίνεται αντιληπτό από τον καθένα. Δεν ευθήνομαι εγώ για την λεξιπενία του κόσμου εάν δεν γίνομαι κατανοητός. ΕιρωνΕία το εκλαμβάνεις εσύ. Τέλος, για τις ρήσεις του λαού, θα σε απαντήσω φίλτατε ετεροχρονισμένα.

me to na epidiknieis tis gnoseis su eite einai kales eite teleies eite den uparxun apodiknieis kapoia pragmata pu eixa pei pio palia..
ta pame
Member
Apr 21 2010 07:16am
Quote (foxmulder @ Apr 21 2010 11:16am)

"ευθήνομαι "... kai meta kaneis quotes to ti grafei o allos se greeklish. zwo isoun , zwo tha meineis , eimaste poli pio spoudagmenoi apo sena , eisai mia trixa apo ta @@ mou , pane sth gwnia kai klapse.
ps : keep me in your profile pls
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev134567Next
Add Reply New Topic New Poll