d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > ΠΑΟΚ
Prev1345679Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 9.00
Jan 25 2010 11:50pm
lathos konta 40-45 titlous..^^
Banned
Gold: 0.65
Warn: 50%
Jan 26 2010 02:22am
Prosexte diplwmatia o evo.... Tora einai Kai paok Kai gay...Otan dei oti dn goustaroun oute ta paokia
tha ginei k xanoumovaZelakos Kai tha gamaei Kai tha xezei ta pano tou apollwna
Member
Gold: 2.01
Jan 26 2010 03:00am
ehm ^^ pote malwne o paok me ton ari gia tin 4i thesi ? i paok persi bgike 2os, kai genikws panta kalyteros apo tin aek, eidika fetos, egw paizei na malwnw me gauroyli kai vazela gia 1-2, sry kiolas

42 replies se 1 mera, woha, sas etsou3e mounakia e ? PAOK RE
Banned
Jan 26 2010 03:54am
na tsouksei poion? egw xairome pou i omada tis polis mou ta paei kala...alla xairome akoma pio poli pou kata pasa pi8anotita to prwta8lima fetos 8a ginei prasino
Member
Gold: 0.00
Jan 26 2010 04:33am
Quote (Sparda13 @ Jan 26 2010 11:54am)
na tsouksei poion? egw xairome pou i omada tis polis mou ta paei kala...alla xairome akoma pio poli pou kata pasa pi8anotita to prwta8lima fetos 8a ginei prasino

oust re prodoti,pane stin a8ina na gineis bazeli.

Antikeimenika pantos ,istorika ta teleutea 15 xronia o PAO einai i omada poy epekse ti kaliteri mpalitsa

Antikeimenika o PAOK exei omos ti kaliteri edra kai tous poio fanatikous fila8lous kai fisika ti megaliteri psixi.8imamai fores pou oi paiktes paizan exontas na plirw8oyn 6 mines kai bale

Kai antikeiimenika o OSFP itan einai kai 8a einai gia to poutso giati ta misa prota8limata ta pire me diaitisia.Oute psixi oute omada tpt oute arxidia ..Gia auto mia zwi pou ebgene eurwpi etrwge mpalakia.

Kai basika lew malakies,i megalieteri omada einai i NIKI BOLOU..
Member
Jan 26 2010 06:24am
Quote (kalhmera @ Jan 26 2010 12:54am)
kaneis den sou kouniete mesa stin toumpa e???XAXAXAXA skepsou kalutera...toumpa kai toumpa siga tin edra re...

lpn eiste i kaliteri omada pektika stin eyrwpi apo tis ellinikes mia apo tis kaliteres stin ellada , alla min vazeis sto stoma sou to LAO TOU PAOK filaraki
den ksero ti rolo varate edo mesa me to paixnidaki k anoigete to stoma sas k petate tis mlkies sas
oi perissoteroi eiste kanapedisioi filathloi k den iparxei logos na to sovareyete k na to pate pera apo kazoura
OPADIKA den iparxei allos laos san emas an thelisete peretero analysi an k den iparxei logos na ta anaferoume eyxaristos na to sizitisoume
mexri tote

http://www.youtube.com/watch?v=hPbFNuWyCSU
Member
Jan 26 2010 07:33am
eleos diavazo ola malakies!
europaika apo ellada o panathinaikos sth bala einai h pio anagnorismenh edra!
2)alex gia tuba mhn milas asto..opoios exei paei tuba filoxenumenos xserei!kai epeidh exo paei den exo dei tetoia edra se thema kafrilas!tiga prezakides kai psuxakides pu apo thn ora pu beneis sto ghpedo mexri kai pu vgeneis thelun na se kopsun fetes!kai to exun kanei se arketes periptoseis!megaloi kafroi oi tupoi!gigandioi kafroi
3)apo to internet gia ghpeda kai edres oloi xserun na grafun sto ghpedo den xsero posoi apo esas exun paei pote^^
Banned
Jan 26 2010 08:50am
:).....nai ine ontws eukolo na poume gia opadika mesw internet...g auto dn iparxei logos na prospa8oume na apodeiksoume kati

ontws o paok exei tous pio kafrous kollimenous opadous....

tora apo apopsi kosmou o PANATHINAIKOS katexei 3 recor....

panelladiko rekor diarkeias 26002 eisitiriwn

και τα αλλα δυο ρεκορ τα κανω κοπι παστα

το 84' -85' στην πρώτη μας χρονιά στο Ο.Α.Κ.Α με Ζάετς κτλπ που βγήκαμε 2η Ομάδα σε Μ.Ο. στα εισητήρια στην Ευρώπη πίσω απο την Μπαρτσελόνα του Μαραντόνα με 52.000κάτι είσητήρια,(ενα ρεκορ που δν προκειται να επαναληφθει απο κανεναν απλα)

και 3) 74,300 εισητήρια.... Ματσάρα με εναλαγή σκόρ και Ζάετς-Σαραβάκο-Ρότσα-Χαραλαμπίδη εμείς και Σάντμπεργκ-Εστερχάζι η αεκ.... Τότε ο Γκμόχ πέταξε έξω τον Ζάετς λόγο κακής απόδοσης και γύρισαμε το μάτς απο 1-2 σε 3-2 με Χαραλαμπίδη..... ΤΟ ΜΑΤΣ...

αυτα τα ρεκορ στεκουν και υπαρχουν μεχρι τωρα.....52000 μεσο ορο απλα δν θα ξαναγινει....74300 στο οακα ειναι οπως κανουν τα παοκια στην τουμπα που δν πεφτει καρφιτσα μονο που αυτο εγινε στο οακα...απο κει κ περα το ρεκορ των διαρκειας θα το σπασουμε εμεις του χρονου.....περιττο να πω βεβαια πως στα διαρκειας και ο παοκ τα παει παρα πολυ καλα

αυτα
Member
Gold: 270.00
Jan 26 2010 01:07pm
re ti na pite ta bezalia ? pes mou ti na pite?
sigrinete omades opos Juventus kai Milan kai paparies?

Ama exei pari mia omada to Champions League ine Omadara?
I ellada ixe omadara otan pire to Euro? i itane poulimeno / kolofardia?
nikase me juventus kai paparies kai kanete pipes mesa stin tourkia kai milate?

pou tha milisete gia paok kai olympiako?
pou o olympiakos afti tin stigmi exi problima ala pistepse me i pontoi diaforas den ine kai poli.
iparxi akoma to paixnidi me tin aek kai ton paok kai ama eki den ta pate kala kai ta pai kala o olympiakos arxizei na ginete pio diskolo
kai sto telos an o olympiakos to pari to prota8lima pali ta idia 8a lete .. poulimeno prota8lima..
afta ta lefta katarxin pou exi o olympiakos stin ellada den tha ta exei kanenas alos, to mono prob ine pou o kokkalis den bazi to xeraki tou stin tsepi.
o olympiakos ama eperne ton ben arfa i ton castilo i adriano kai kserw egw pion akoma tha ginotane kai gamo tis omadares.
me pitsirikia mpikame sto champions league kai bgikame kerdismenoi..

BAZELIA !!! PANTA NA THIMASE TON HITMAN TON MHTROGLOU THE NEW BEST GREEK FOOTBALLER.!!!! TATATATATATATATATATATATATATATATATATATAT
HEADSHOT
Member
Gold: 8,380.00
Jan 26 2010 02:53pm
Quote (Parthenon @ 26 Jan 2010 22:07)
re ti na pite ta bezalia ? pes mou ti na pite?
sigrinete omades opos Juventus kai Milan kai paparies?

Ama exei pari mia omada to Champions League ine Omadara?
I ellada ixe omadara otan pire to Euro? i itane poulimeno / kolofardia?
nikase me juventus kai paparies kai kanete pipes mesa stin tourkia kai milate?

pou tha milisete gia paok kai olympiako?
pou o olympiakos afti tin stigmi exi problima ala pistepse me i pontoi diaforas den ine kai poli.
iparxi akoma to paixnidi me tin aek kai ton paok kai ama eki den ta pate kala kai ta pai kala o olympiakos arxizei na ginete pio diskolo
kai sto telos an o olympiakos to pari to prota8lima pali ta idia 8a lete .. poulimeno prota8lima..
afta ta lefta katarxin pou exi o olympiakos stin ellada den tha ta exei kanenas alos, to mono prob ine pou o kokkalis den bazi to xeraki tou stin tsepi.
o olympiakos ama eperne ton ben arfa i ton castilo i adriano kai kserw egw pion akoma tha ginotane kai gamo tis omadares.
me pitsirikia mpikame sto champions league kai bgikame kerdismenoi..

BAZELIA !!! PANTA NA THIMASE TON HITMAN TON MHTROGLOU THE NEW BEST GREEK FOOTBALLER.!!!! TATATATATATATATATATATATATATATATATATATAT
HEADSHOT

haha kai an de ta pane kala kai paei kala o PAOK tote ta pragmata gia prwti fora meta apo xronia tha paroun allh RWH
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev1345679Next
Add Reply New Topic New Poll