d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Ukraine - Greece > Gnomes Gnomes Gnomes
Prev1345
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 53.44
Nov 20 2009 11:52am
palikaria mi malwnete gia tis omades eleos.. einai mlkia.

oloi to kseroume oti oso zei o kokalis kai me to 'athino-kratoumeno' proskinio tou podosfairou to apotelesma tha einai mia zwi to idio

1)olybiakos
2)panathinaikos i aek
4)paok i aris

kai apo kei kai pera to xaos.

aneksartita apo to vathmologiko apotelesma pou kata tin apopsi mou symfwna me ayto eprepe na kathorizontai oi eksodoi twn omadwn stin eurwpi
exoun dimiourgisei ta play-off, symfwna me ta opoia kathorizetai kai i seira pou eipa.

theloume dn theloume etsi einai ta pragmata opote kalmarete ligo :)
Banned
Gold: 1,362.40
Warn: 10%
Nov 21 2009 11:46am
Quote (Carnil @ 20 Nov 2009 18:52)
palikaria mi malwnete gia tis omades eleos.. einai mlkia.

oloi to kseroume oti oso zei o kokalis kai me to 'athino-kratoumeno' proskinio tou podosfairou to apotelesma tha einai mia zwi to idio

1)olybiakos
2)panathinaikos i aek
4)paok i aris

kai apo kei kai pera to xaos.

aneksartita apo to vathmologiko apotelesma pou kata tin apopsi mou symfwna me ayto eprepe na kathorizontai oi eksodoi twn omadwn stin eurwpi
exoun dimiourgisei ta play-off, symfwna me ta opoia kathorizetai kai i seira pou eipa.

theloume dn theloume etsi einai ta pragmata opote kalmarete ligo :)

to problima ine re dim, o kokkalis exi kai ton gio tou ton Kokkali Junior ! xixi
Banned
Gold: 1,362.40
Warn: 10%
Nov 21 2009 11:50am
Quote (Sparda13 @ 20 Nov 2009 14:23)
Dn 8a sigrinw dn ime vlakas na sigri8w me aek paok....44 e 44

8a me peis kai gia xounta....eiste toso flwroi xanoumia kai gauroi

pou mexri kai gia to megalitero epiteugma ellinikes omadas stin istoria tou a8litismou to anagete se politiki

an einai dinaton

twra to parakanisss, katarxin ama 8imame kala o Maradona ixe pi meta apo paixnidi !
afto to paixnidi den tha to ksexaso pote, tetio 8eama den exw ksanazi..
kai egw san gavros leo pos o paok exi gia mena tous kaliterous fans tou kosmou..
min mperdefti kanis me hooligans, milao fans!

kai twra o bazelos ti na pi, oute gypedo exei, kai olo mesa stin malakia... CICCE o paiktaras tis xronias , oute i e8niki tou den ton theli..
oute tin aek tin paw, epidi pezoun mono ****** eki mesa ala tespa, den ine omada pali, anarotieme pos kratiete tin A' E8niki..
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev1345
Add Reply New Topic New Poll