Quote (eGc-CrusadeR @ Sat, 24 May 2008, 21:38)
auto gia mena to eipes rando ? skatozwa e skatozwa
poios sou milise esena re ??? kai mila poio omorfa katalaves?? egw de ftanei peira to meros sou otan ginotan ekini h maalakia me tous style pou sou fagan fg twra tha mou tin mpeis kiolas??
tespa den asxoloume mazi sou kai si kamenos eisai san tous allous
Quote (Paizei @ Sat, 24 May 2008, 20:40)
a re griever, ton xalaei to guild alla olo giafto milaei, les kai ton valame na asxoleite me to zori.
kleei to paidi giati mono to d2 tou exei minei na asxoleite apoti fenete, kai akoma kai se afto skata ta paei.
egefalika anapiros eisai sector, kai mazepse ti glwssa sou ligo.
loipon den asxoloume me tin guild sou re kaimene anthrope eimoun stin poio gozu guild Twilight efiga eitan na paw stous tex's rangers perimenw mia filh mou na mpei na milisw mazi tis kai eirtha saytin tin reign in blood giati aytos pou tin exei me ekane donate 200 fg gia na mpw exeis tin entiposi maresei h guild sou??? 300 pffff aidia pollu tileorasi vlepete kade kai tous 299 an einai kai tous 500 eleos aidia auta ta kanoun mikra paidakia pou paizoun oti malakia doun stin tileorasi kai sis sa mikra paidakia eidate tous 300 kai kanate guild kai clan 300 eleos crap
oso gia to an eimai sto d2 apotiximenos epidi tin eides pollu mouri pm me otan tha se online gia duell na doume poios einai apotiximenos keke???? kai nn dodge kai mi peis a den exw chars kai malakies h a de paizw diablo giati tha einai psema