d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Fwtografia > Afiste Sxolia
Prev1373839404146Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 8,380.00
Nov 11 2010 03:51pm
Quote (Maikeru @ 12 Nov 2010 00:42)
an o Jean Michel Jarre einai skoupidi kai i ellinikes pipes den einai ti na po.... isos eimai e3ogiinos
http://www.youtube.com/watch?v=x8dqzTl0vUI

Opos episis o Moby
http://www.youtube.com/watch?v=enNE2oSTCKs

ela re malaka les kai akouw paidaki 10 xronwn na kanei askiseis

lol diladi

siga to diskolo prama pou paizei katarxas einai idi psema mono kai mono epidi den einai real Sound make apo real organo einai Sunthia
Member
Nov 11 2010 03:54pm
Quote (M1tsos @ 12 Nov 2010 00:51)
ela re malaka les kai akouw paidaki 10 xronwn na kanei askiseis

lol diladi

siga to diskolo prama pou paizei katarxas einai idi psema mono kai mono epidi den einai  real Sound make apo real organo einai Sunthia

akou edw

pwsh diafora exei to real paiksimo

kai kati akoma auth h mpada exei tous kaliterous mousikous tou kosmou sta organa tous opws O SADOVAL stin trompeta paradeigma

akou kai ton victor espinoza stin Arpa pou rixnei ksulo o tupos akou ti paizei me tin arpa

kai mou rxodai oi papares san auton pou mou dikses kai ta ftiaxnoun pseftika apo ena sunthi

o allos paizei real file me ta @@ pou kouvalaei oxi me ta @@ tou kinezou pou eftiakse to Korg pou exei autos pou mou vales na dw

http://www.youtube.com/watch?v=SSrH%5Foqnrl0

kai pou se des tous violitzides pou dernoun kai autoi kai akou ti paizoun poses notes kai se posa Second

parepiptodos sxedon to miso kommati to perasa sto mpouzouki :P

This post was edited by M1tsos on Nov 11 2010 03:58pm
Member
Gold: 184.00
Nov 11 2010 03:55pm
den exis idea apla ti exi kani to atomo kai me ti exi fiaxi mousiki..... Epeze me 10 diaforetika organa kai me ta fota efiaxne mousiki... Dld prepi na akougete mpouzouki gia na einai wraio... autos pou pezi mpouzouki mpori na to kanei auto????
Member
Nov 11 2010 03:56pm
Quote (M1tsos @ Nov 11 2010 09:54pm)
akou edw

pwsh diafora exei to real paiksimo

kai kati akoma auth h mpada exei  tous kaliterous mousikous tou kosmou sta organa tous opws  O SADOVAL stin trompeta paradeigma

akou kai ton victor espinoza  stin Arpa pou rixnei ksulo o tupos akou ti paizei me tin arpa

kai mou rxodai oi papares san auton pou mou dikses kai ta ftiaxnoun pseftika apo ena sunthi

o allos paizei real file me ta @@ pou kouvalaei  oxi me ta @@ tou kinezou pou eftiakse to Korg pou exei autos pou mou vales na dw

http://www.youtube.com/watch?v=SSrH%5Foqnrl0

to eidos pou mou stelnix twra to latrevo! kai tetia mousiki pezi o janne me orxistra!!! opos kai poli ali....

Member
Nov 11 2010 04:01pm
Quote (Maikeru @ 12 Nov 2010 00:55)
den exis idea apla ti exi kani to atomo kai me ti exi fiaxi mousiki..... Epeze me 10 diaforetika organa kai me ta fota efiaxne mousiki... Dld prepi na akougete mpouzouki gia na einai wraio... autos pou pezi mpouzouki mpori na to kanei auto????

nai mporei na to kanei opoios exei idea apo mousiki

kai ta idia mixanimata kai fota opws les pou exei autos ekei

den upotimaw to taledo tou

alla as mou parousiasei mousiki diki tou pou na paizei autos omws kai oxi ta fota
Member
Nov 11 2010 04:02pm
Quote (Maikeru @ 12 Nov 2010 00:56)
to eidos pou mou stelnix twra to latrevo! kai tetia mousiki pezi o janne me orxistra!!! opos kai poli ali....

de kserw ti paizei o janne den ton exw akousi kai polu

alla sto video pou mou steiles den paizei tipota sovaro paiktika oso afora ti mousiki

akou kai auto to beat

http://www.youtube.com/watch?v=RvJHPOzxmc&list=PL1B6FF54F4DEF3618&index=2&playnext=2

opou paizoun kanonika oi anthrwpoi

kai akou o drummer me ton mpasista ti demena paizoun oi poustides

polu oraio Timing

This post was edited by M1tsos on Nov 11 2010 04:03pm
Member
Nov 11 2010 04:05pm
Quote (M1tsos @ Nov 11 2010 10:01pm)

alla as mou parousiasei  mousiki diki tou  pou na paizei autos omws kai oxi ta fota

Opos kai na to bgazis einai mousiki einai melodies... pou se anthropou pou sto auti tou aresi auto ton ipostirizi gt den einai epilogi mas panta na mas i na min mas aresi kati....
egw me tpt den mporo na akouso p.x ola auta pou akoune edw....ektos apo epilegemena dika mou mporo na akouso Xaris Alexiou mporo na Kazantzidi mporo na akouso Pontiaka mporo na akouso kapia wraia laika alla me tpt auta ta kapsourotragouda kai ta klapsiarika tragoudia pou mou pane sta mpouzoukia anavoun ena tsigaro garizi o alos /i ali kai klene oli mazi .... Xoris sosto rithmiko xoro xoris adrenalini....

Ps : To Video pou mou estiles telio apla!
Member
Nov 11 2010 04:07pm
Quote (Maikeru @ 12 Nov 2010 01:05)
Opos kai na to bgazis einai mousiki einai melodies... pou se anthropou pou sto auti tou aresi auto ton ipostirizi gt den einai epilogi mas panta na mas i na min mas aresi kati....
egw me tpt den mporo na akouso p.x ola auta pou akoune edw....ektos apo epilegemena dika mou  mporo na akouso Xaris Alexiou mporo na Kazantzidi mporo na akouso Pontiaka mporo na akouso kapia wraia laika alla me tpt auta ta kapsourotragouda kai ta klapsiarika tragoudia pou mou pane sta mpouzoukia anavoun ena tsigaro garizi o alos /i ali kai klene oli mazi .... Xoris sosto rithmiko xoro xoris adrenalini....

Ps : To Video pou mou estiles telio apla!

re file epidi paizw mpouzouki nomizoun oloi oti gia top mousiki exw to mpouzouki

sumfwnw se auta pou les

peri mpouzouksidikwn shmerwn hmera einai gia ton poutso

den prepei kan na legodai mpouzoukia giati oi mpouzouksides glastres einai

mexri tis 3 h wra

pou kai pali ekeini tin wra ksekinane oi malakies tsiftetelia tou tupou exeis ta matia pou latreuw kai tetoies paparies

btw

auto to video tou jarre einai poio paradekto oti einai mousikara

dioti edw einai maestros kai exei kanei enorxistrosi o idios

des posa atoma exei mono gia krousta lol diladi

http://www.youtube.com/watch?v=WWQt4qjMsio

kai marese kai to timing tou me tis fwties kai ta purotexnimata gamaei

alla paiktika auta pou paizei den einai duskola pados

tespa kalinixta paw gia douleia ta leme

This post was edited by M1tsos on Nov 11 2010 04:10pm
Member
Gold: 270.00
Nov 11 2010 04:13pm
akou ekei ise nini akomaaaaa xaxaxa mitso thelw na akouso pos to les..
les k tragoudia tis Full Tzelep?

ekseresi ston mitso.. einai o monos Oldschool Modern Bozoukia Player..

skase ela na se paixw ena Black Ops Twra Online PS3 na dw pws kounas kai to RiFFLE G3G hAHA

This post was edited by Babylona on Nov 11 2010 04:14pm
Banned
Gold: 0.65
Warn: 50%
Nov 11 2010 04:33pm
Quote (M1tsos @ Nov 11 2010 10:01pm)

alla as mou parousiasei  mousiki diki tou  pou na paizei autos omws kai oxi ta fota

8a sou pw na kaneis esi ena kommati(mias pou ama 8es mporeis fusika)
alla 8a mou peis oti den exeis ta organa :/

ta mousika ennow
apo ta alla dn exeis etsi k alliws,opote tsaba kouventa
tespa
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev1373839404146Next
Add Reply New Topic New Poll