d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Fwtografia > Afiste Sxolia
Prev1353637383946Next
Add Reply New Topic New Poll
Banned
Gold: 0.65
Warn: 50%
Nov 11 2010 01:43am
NN eirinopoious sto jsp
we need flame wars!!!
Eimai akrwtiriasmenos aptin mesi kai katw kai den exw ti na kanw...ase na vlepw ligo ksilo edw
Member
Gold: 66.00
Nov 11 2010 03:05am
Quote (Maikeru @ Nov 11 2010 12:29am)
Na rotiso kati??? Pou kolane i Rosi i alvani me to tragoudi pou estile o Mitsos???? Den xriazete Ratsismos .... o ratsismos einai gia tous mirkomialous... Ama den eixan bgei ta sinora kai ta krati oute kan tha 3erate pios einai ti... mas exoun xorisi se omades auti pou kivernane edw kai pola xronia kai sas dinoun mia istoria tis kathe xoras na trote stin mapa kai na gineste ethnikistes... den to lew auto epidi eimai rosos alvanos i kati tetio Pontios eimai... Peace Guys ! :D

Kai twra gia tin Mousiki opos eipan kai sta prwta post mou se auto to topic to komati theli douleia alla einai wraio einai mia arxi pou kanei o mitsos kai tou euxome na ta kataferi afou tou aresi auto to style mousikis kai as min exi kamia sxesi me auto pou protimo na akouo sinithos... pou einai i elektroniki mousiki opos "Parov Stellar"  i akouo Old School Hip-Hop i kamia rockia :) Gousta einai auta !

ai re bes na se dwsw kamia sfaliara k ase to spam!
Member
Gold: 184.00
Nov 11 2010 03:37am
Quote (Sparda13 @ Nov 11 2010 07:43am)
NN eirinopoious sto jsp
we need flame wars!!!
Eimai akrwtiriasmenos aptin mesi kai katw kai den exw ti na kanw...ase na vlepw ligo ksilo edw

axaxaxaxaaaaax Oxi edaxi kraximo na peuti :P Apla oxi tetiou idous....

Quote (BlackTwister @ Nov 11 2010 09:05am)
ai re bes na se dwsw kamia sfaliara k ase to spam!

/leave D2
Member
Gold: 66.00
Nov 11 2010 04:40am
Quote (Maikeru @ Nov 11 2010 09:37am)
axaxaxaxaaaaax Oxi edaxi kraximo na peuti :P Apla oxi tetiou idous....

/leave D2

nai opote eimai on!lmk game
Member
Gold: 8,380.00
Nov 11 2010 06:57am
Quote (Hacked @ 10 Nov 2010 16:06)
1000 fores na akouw oldschool poiotiko hip hop para na akouw tin shmerini laiki mousiki (skyladika dld gt poiotiki laiki mousiki den yparxei pleon).
To hip hop einai ideologia file m se antithesh me tin laiki mousiki me tin opoia profanws asxoleise. to 90% twn tragoudion (kai liga lew) exoun thema tn kapsoura kai tpt allo.
Ta perissotera tragoudia hip hop (kai de milaw gia ta emporika p akous stis kafeteries kai sta club) milane gia ratsismo, koinwnika themata, politiki etc.

min sigrineis ta asigrita.

kaneis den milise gia torini mousiki mi vlepeis tis malakies tou kathe papara sa ton verti pou leei matia mou gluka xiloi magika kai paparies

pleon den paizoun laikh mousiki PAIZOUN TA IDIA KAI TA IDIA SXIMATA SE ALLOUS TONOUS KAI ALLOUS RUTHMOUS AN katseis kai deis tous odigous paradeigma stis malakies pou exei grapsei o foivos sto Xtupa kiallo tha t adekso ekeini tin malakia kai to valeis dipla dipla me to EUTIXOSSS pou uparxei akoma theos O odigos tou einai 100% same ta akorda idia apla allazh tin mellodia tou tragoudisti kai tin isagogi

Laika tragoudia= eimaste alania thessaloniki eisai mia ston kosmo den einai allh :) kai tetoiou eidous kai auta den einai apo ta kainouria poustro kapsourotragouda pou les pou kai gw de ta paw mia

kai skuladika einai ta tragoudia pou milane gia poutania kai prospathoun na feroun mia gkomena sto gamisi paradeigma

ela ston pappou pare mou mia pipa eisai nini akoma kai kati tetoia einai skuladika

kai gia to hiphop pou les

den menei se kanenos to auti ena tragoudi hiphop giati pollu apla den tragoudaei milaei stin ousia dihgite istories keimenakia poihmata giauto kai lege rapsodia to hiphop

paradeigma to hiphop den milaei metaksu tou me tin mousiki apla uparxei ws sunithws sto 90% twn kommatiwn mia loupa kai epanalamvanete kai milaei enas apo pisw se ruthmo opws pada monimos 4/4 dioti ekei einai to epipedo tou hiphop den mporei na paei parapera apo to na paizei 4/4 kai na milaei h esto to polu polu pou exw dei einai na uparxei kai kamia mpassogrammh me lyrics apo pisw kai na allazoun 3-4 akkordakia auto parapera den paei

ta laika den pisteuw pws einai top mousiki den einai toulaxiston Se thema MOUSIKIS toso xamila oso ta hiphop

paradeigma leei ena tragoudi tou mpithikotsi nomizw an den kanw lathos

katw ston peiraia sta kaminia tespa mi sto grafw olo to refrain leei Matia vourkomena paraponemena duxws agaph kai pono kanenas de zei kai auto den milaei gia kapsoura milaei gia anthrwpinh agaph kai pono

tespa den to sunexizw to thema peri hiphop apla kai to hiphop kai ta laika kai oles oi malakies mazi kai kati alles paparies opws kati idoi mousikis techno kai kati tetoies paparies kai kati house einai gia to peos kai einai polu pisw se thema mousikis

TIN JAZZ KANENA eidos de mporei na tin kseperasei kai giauto tha einai pada TOP
Member
Gold: 8,380.00
Nov 11 2010 07:00am
Quote (Maikeru @ 11 Nov 2010 03:29)
Na rotiso kati??? Pou kolane i Rosi i alvani me to tragoudi pou estile o Mitsos???? Den xriazete Ratsismos .... o ratsismos einai gia tous mirkomialous... Ama den eixan bgei ta sinora kai ta krati oute kan tha 3erate pios einai ti... mas exoun xorisi se omades auti pou kivernane edw kai pola xronia kai sas dinoun mia istoria tis kathe xoras na trote stin mapa kai na gineste ethnikistes... den to lew auto epidi eimai rosos alvanos i kati tetio Pontios eimai... Peace Guys ! :D

Kai twra gia tin Mousiki opos eipan kai sta prwta post mou se auto to topic to komati theli douleia alla einai wraio einai mia arxi pou kanei o mitsos kai tou euxome na ta kataferi afou tou aresi auto to style mousikis kai as min exi kamia sxesi me auto pou protimo na akouo sinithos... pou einai i elektroniki mousiki opos "Parov Stellar"  i akouo Old School Hip-Hop i kamia rockia :) Gousta einai auta !

podios = ellinas

apexthanomai omws tous guftous tis rossias tous TSALKA diladi pou tous eferan stin ellada os kai kala palenistoudes kai to paizoun podioi auto mou ti spaei pou lene oti einai podioi kai den kseroun oute mia leksi podiaka na milane

peri tou kommatiou pou egrapsa thanks file mou alla einai ena aplo kommataki pou egrapsa gia gkomena pou eno evlepa tin foto tis ola eitan omorfa alla sta alithia tipota den eitan omorfo eitan ola lupimena giauto lew mesa * kai vlepw tin fwtografia pou maste agkalia kai eno dixnoume eutixismenoi trexoun dakrua
Banned
Gold: Locked
Trader: Scammer
Nov 11 2010 09:28am
kata t gnwmh m i klassiki mousiki einai anwterh apo oles.

This post was edited by GOD2jsp on Nov 11 2010 09:37am
Member
Nov 11 2010 11:40am
Quote (M1tsos @ Nov 11 2010 01:00pm)
podios = ellinas

apexthanomai omws tous guftous tis rossias  tous TSALKA diladi pou tous eferan stin ellada os kai kala palenistoudes  kai to paizoun podioi  auto mou ti spaei pou lene oti einai podioi  kai den kseroun oute mia leksi podiaka na milane

peri tou kommatiou pou egrapsa thanks file mou  alla einai ena aplo kommataki pou egrapsa gia gkomena pou eno evlepa tin foto tis ola eitan omorfa alla sta alithia tipota den eitan omorfo eitan ola lupimena  giauto lew mesa * kai vlepw tin fwtografia pou maste agkalia  kai eno dixnoume eutixismenoi trexoun dakrua

Simfono apolita gia auto pou eipes TSALKA ! i kathe xora exei tetious... einai auti pou megalosan se mikroanaptigmenes perioxes.... Nomizontas epidi exoun tin tade agrifatsa mamane kai dernoun "oxi oli" poles fores mou exi tixi na ginei fasaria se pio mikri ilikia na sou to pezoun ... kai molis akoune ti plates exis na alazi to thema.. Anyway auti den einai i legomeni gnisii Rosi kala to eipes...
Member
Gold: 0.00
Nov 11 2010 12:14pm
nai h techno kai h house mousikh einai gia to poutso!hahahahahahahahahahah!ti alles pipes tha akuso?einai polu piso se thema musikhs?musikh me mpouzukia kithares klp oloi mporun na pexun eite kalh eite metria eite xalia!komatia house klp den mporei na vgalei opoios na nai pistepse me!kai epishs gia to hip hop isxiei to idio me to parapano!den mporei opoiosdhpote na to kanei!parepiptontos den akuo kamia musikh apo autes alla exo thn ikanothta na eimai kati pou den eisai esu mitso!ADIKEIMENIKOS!esu kai th rock metal klp th theoreis skupidi kai kati tupous pou varane tubana kai urliazun!mathe sth zoh su na krineis oxi sumfona me auto pou aresei se sena alla sumfona me thn ADIKEIMENIKOTHTA

e:les oti den s aresun ta kapsurotraguda kai exeis auto to stoixo sto komati su:
*kai vlepw tin fwtografia pou maste agkalia kai eno dixnoume eutixismenoi trexoun dakrua
eleos

This post was edited by firebreath on Nov 11 2010 12:16pm
Member
Nov 11 2010 12:24pm
Quote (firebreath @ Nov 11 2010 06:14pm)
nai h techno kai h house mousikh einai gia to poutso!hahahahahahahahahahah!ti alles pipes tha akuso?einai polu piso se thema musikhs?musikh me mpouzukia kithares klp oloi mporun na pexun eite kalh eite metria eite xalia!komatia house klp den mporei na vgalei opoios na nai pistepse me!kai epishs gia to hip hop isxiei to idio me to parapano!den mporei opoiosdhpote na to kanei!parepiptontos den akuo kamia musikh apo autes alla exo thn ikanothta na eimai kati pou den eisai esu mitso!ADIKEIMENIKOS!esu kai th rock metal klp th theoreis skupidi kai kati tupous pou varane tubana kai urliazun!mathe sth zoh su na krineis oxi sumfona me auto pou aresei se sena alla sumfona me thn ADIKEIMENIKOTHTA

e:les oti den s aresun ta kapsurotraguda kai exeis auto to stoixo sto komati su:
*kai vlepw tin fwtografia pou maste agkalia kai eno dixnoume eutixismenoi trexoun dakrua
eleos

San tin Ilektroniki mousiki ( Techno,House,Progressive,Minimal,Experimental,Drum & Base) den iparxi.... kai opios lei oti ftiaxnete eukola kani megalo lathos... otidipote ftiaxnete eukola se mousiki to thema einai na einai wraio!!!!! P.x pistevo mousiki san tou Moby den mporoun na fiaxoun poli... kai idika san autous pou exoume stin ellada... nane kala kati Monsiouer Minimal pou mas fiaxnoun kai kana kalo komati...
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev1353637383946Next
Add Reply New Topic New Poll