d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Fwtografia > Afiste Sxolia
Prev1343536373846Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 9.00
Nov 9 2010 05:46pm
Quote (M1tsos @ Nov 9 2010 11:36pm)
re file oute kai se mena mou aresei h fwni mou

apla o tupos einai vlakas

kai den me peirakse h gnwmi tou opws eipa kai se allo post  dexomai kathe gnwmh kai apopsi

oxi omws na mou prospathei na to paiksei eksupnos legodas mou na kopsw ta delay ta opoia den usarw pouthena delays

ena aplo  vathaki exw tupota allo
afou kseris o kathenas exei dikia t gnwmh "eite swsth einai, eite lathos"
k ama einai ligo kserokefalos den tou tin allazeis me tipota//"den milaw mono gia sena evo" genika to lew

Member
Gold: 8,380.00
Nov 9 2010 06:01pm
Quote (Babylona @ 10 Nov 2010 02:04)
ama ekobe tis pipes kati ginotane

ama kai o guftorossos onomatei TSALKA den gamouse tin mana sou de tha vgenes kai su rossopodios
Member
Gold: 0.00
Nov 9 2010 09:17pm
Quote (kalhmera @ Nov 9 2010 06:05pm)
opoios ypostirizei tous alvanous euxome na trexei aima apo to stoma tou & na pethanei oloklhri h oikogeneia tou

E: ante sas anoiksa kai allo thema gia suzitish ...lol kalh koubenta sas euxome

ai sto diaolo kolozoo oi alvanoi su ftaine kai sena..den koitas ta xalia su kai esu kai oloi pou ola ta pragmata pou ginonte sto burdelo pou legete ellada exun riza tus metanastes!exete metatrepsei ta provlhmata se xenofovia kai analoneste sto na krazete alvanus pakistanus rosous klp!anoixte ta matakia sas kai isos katalavete oti den ftene oi metanastes alla oi ellhnes

This post was edited by firebreath on Nov 9 2010 09:25pm
Member
Nov 10 2010 06:00am
Quote (firebreath @ Nov 10 2010 03:17am)
ai sto diaolo kolozoo oi alvanoi su ftaine kai sena..den koitas ta xalia su kai esu kai oloi pou ola ta pragmata pou ginonte sto burdelo pou legete ellada exun riza tus metanastes!exete metatrepsei ta provlhmata se xenofovia kai analoneste sto na krazete alvanus pakistanus rosous klp!anoixte ta matakia sas kai isos katalavete oti den ftene oi metanastes alla oi ellhnes
min arxizeis tis pipes sou..gia tin ellada kai tous metanastes..egw kati eipa perialvanon..ama thes na mas aradiaseis oti pipa exeis..trava na ta peis stous filous sou

This post was edited by kalhmera on Nov 10 2010 06:06am
Banned
Gold: 0.65
Warn: 50%
Nov 10 2010 06:56am
filaraki kalimera na sou eksigisw tin xrisimotita twn alvanwn me paradeigmata

Loipon: opws doulevei i trofiki alisida

1)Ta kounoupia iparxoun kai mas enoxloun swsta?omws auta ta kounoupia ta trwne kati poulakia pou trwne kai alla entoma!!
Ama den ipirxan ta kounoupia 8a ipirxan ligotera tetoia poulakia kai ara perissotera apo ta alla entoma
2) TORA FANTASOU NA MIN EIXAME ALVANOUS
POU SKATA 8A XWROUSAN OLES OI MPIRES AMSTEL MOU LES??8A TIS EPINES ESI? OXI VEVAIA
pistevw to piases
Member
Nov 10 2010 06:59am
Quote (Sparda13 @ Nov 10 2010 12:56pm)
filaraki kalimera na sou eksigisw tin xrisimotita twn alvanwn me paradeigmata

Loipon: opws doulevei i trofiki alisida

1)Ta kounoupia iparxoun kai mas enoxloun swsta?omws auta ta kounoupia ta trwne kati poulakia pou trwne kai alla entoma!!
Ama den ipirxan ta kounoupia 8a ipirxan ligotera tetoia poulakia kai ara perissotera apo ta alla entoma
2) TORA FANTASOU NA MIN EIXAME ALVANOUS
POU SKATA 8A XWROUSAN OLES OI MPIRES AMSTEL MOU LES??8A TIS EPINES ESI? OXI VEVAIA
pistevw to piases
axaxa, egw pinw heineken alla tha eixa problima meta..giati ama den efeugan oi amstel logo ton xiliadwn alvanwn ..tote isws na antikathistate h heineken me tin amstel!!!!!!!opote tha etrwga paketo...kala ta les

Banned
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Nov 10 2010 07:06am
Quote (M1tsos @ Nov 9 2010 10:25pm)
gia tis leksis pou les den katalavenw mia  opws vlepw emena les mousoulmano kai tourko kai esy milas tourkika  allos exei tin muga kai migiazete...

peri hiphop    exw klasei apo to gelio

HIp hop=  h poio ez music lol pou oute kan music den einai  mia loupa  varaei apo pisw epanalipsis kai enas paparas sa kai sena milaei  den tragoudaei

oute vibrata akous oute legata akous  oute tipota  enan papara na milaei  kai na leei  oraia pramata nai sumfwnw oti exoun oraio stoixo ta hiphop

alla mi mou les oti einai anotera apo tin laikh mousiki LOL DILADI  pou xoreyoun san tis maimoudes ta hiphop kai milane

To hip hop  opws kserw epidi exw asxolithei kai gw  ligo vevaia omws oxi polu

to hip hop einai Rapsodia  vlakako  kai stamata na prospatheis na to paikseis kserolas eno den exeis idea

mou les gia Tempo sto hiphop re vlakare  pou ola ma ola ta kommatia einai 4/4 kai pano apo 140  tempo den pane  kai polu eipa

1000 fores na akouw oldschool poiotiko hip hop para na akouw tin shmerini laiki mousiki (skyladika dld gt poiotiki laiki mousiki den yparxei pleon).
To hip hop einai ideologia file m se antithesh me tin laiki mousiki me tin opoia profanws asxoleise. to 90% twn tragoudion (kai liga lew) exoun thema tn kapsoura kai tpt allo.
Ta perissotera tragoudia hip hop (kai de milaw gia ta emporika p akous stis kafeteries kai sta club) milane gia ratsismo, koinwnika themata, politiki etc.

min sigrineis ta asigrita.

This post was edited by Hacked on Nov 10 2010 07:18am
Banned
Gold: 0.65
Warn: 50%
Nov 10 2010 07:20am
simplirwnw
sigrine ta sigrisima...dld simerini laiki mousiki me jonas brothers kai justin bieber
Member
Gold: 270.00
Nov 10 2010 10:34am
Quote (Sparda13 @ 10 Nov 2010 14:20)
simplirwnw
sigrine ta sigrisima...dld simerini laiki mousiki me jonas brothers kai justin bieber

kati tetio.. mexri k o nivo kani paragogi laiko
Member
Gold: 184.00
Nov 10 2010 06:29pm
Na rotiso kati??? Pou kolane i Rosi i alvani me to tragoudi pou estile o Mitsos???? Den xriazete Ratsismos .... o ratsismos einai gia tous mirkomialous... Ama den eixan bgei ta sinora kai ta krati oute kan tha 3erate pios einai ti... mas exoun xorisi se omades auti pou kivernane edw kai pola xronia kai sas dinoun mia istoria tis kathe xoras na trote stin mapa kai na gineste ethnikistes... den to lew auto epidi eimai rosos alvanos i kati tetio Pontios eimai... Peace Guys ! :D

Kai twra gia tin Mousiki opos eipan kai sta prwta post mou se auto to topic to komati theli douleia alla einai wraio einai mia arxi pou kanei o mitsos kai tou euxome na ta kataferi afou tou aresi auto to style mousikis kai as min exi kamia sxesi me auto pou protimo na akouo sinithos... pou einai i elektroniki mousiki opos "Parov Stellar" i akouo Old School Hip-Hop i kamia rockia :) Gousta einai auta !
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev1343536373846Next
Add Reply New Topic New Poll