Quote (M1tsos @ 9 Nov 2010 23:03)
haha vouch
btw kalhmera
opws leei opou akous polla kerasia krata mikro kalathi
sta logia einai magkas re mi tou kouniese tha rthei salonika kai su tha trexeis hahahahaa
pou mas leei gia vardari vlakakos
pou otan eimoun 16 xronwn douleua sto vardari sto poio teleiomeno skuladiko to OPA OPA
oso gia to mastering pou eipes ti mastering na kaneis vre vlima koimismene pou den exeis idea oute h mousiki ti einai de ksereis
edw den ksereis poia diafora Delay me reverb to Spring reverb to les Delay
to Delay mipos to les kai Echo???
ILITHIE ROSSE E ROSSE POU TAXA MOU EISAI PODIOS
Mia eikona xilies lekseis egw file den exw idea apo mousiki? egw apo twtes pou akousa Hip Hop amerikaniko arxisa na grafo stoixakia, episi exw sta8i se skini me Bo, Taki, mhde etc.. pou ama i8ela mporousa na zitiso Promotion apo aftous k na bgo, k pistepse me exw megalo talento na paiksw k egw sto league tou ellinikou hip hop, xarh stin kopela mou k stin oikogeneia den to sinexisa epidi egw milao gia ali8ino hip hop battles etc kai oxi poulimena cd k xrisous diskous...
na tragoudai mpori o ka8e malakas me ka8e foni proto paradigma esi k o tampakis !
omos na grapsis stixo rap na petixis flow na kanis ta 16 bars na akougonte opos prepi k se tempo sosto ine pio diskolo kai apo 15 komatia enos laikou album..
oxi oti to laiko den ine oreo, apla sou lew pos egw imoun paron k se ixografisi megalon kalitexnon kai ama den pistebis mpes sto facebook mou na deis k pos pini o karras tin koka tou dipla mou k egw gelao apo dipla blima !
min ksexnas ta megala ta talenta panta kribonte.
emena pleon afti i skini den me trabai giafto skase twra .. esi pou epezes sta skyladika sto vardari..
kapote ixa sto vardari ena skili mazi mou sto louri prepi na ton legane mitso ! ton xasane pano stin xanthi
milane k i mousoulmani toulaxiston oi pontioi file mou exoun poli simantiko rolo stin ellinikia istoria kati pou esis i mousoulmani pano stin xanthi k stin komotini mono ena kserete
salam oualeykum, nasilsin abi? iyim sen ya? iyim iyim evet evet, anansikerim k ksis ta arxidias me gazma ante geia k tou xronou i mana sou ston tsoukala
This post was edited by Babylona on Nov 9 2010 04:19pm