Quote (ROM @ Jan 27 2011 02:18am)
epidi mexri twra epina kafe me enan mpatso k fonaksame k enan it admin pou doulebi stin dell..
prepei na apodiksis oti ontos eisai esi o owner, ena lathos onoma / lathos birthday simeni kiolas - fail
prepei na apodiksis oti o alos se efage me hack - pou apoti kserw se efage me security answer...
an kapios tha sou pari to account me security answer den trexei tpt, prepi na apodiksis oti i pistostikes sou kartes itane in use,
k epidi etixe na parw k egw simera stin microsoft ellas tilefono epidi eixa ena ellhniko windows to anafera episis, ama diabasis ta Terms of use tha bris pio polles plirofories..
afto pou egine me esena katarxin den einai eglhma, to email afou den to ekanes save, den egine tracked i ip sou, afta i dioksi tha kitai...
pane dwse kalitera ena 100ariko se ena pro scammeri psaksto to theuma k ton gamas, i ama ksereis pou einai pas k tou xonis mia petalouda sta pleura.. ti na sou pw...
apla asxolithika ligw na morfo8o k egw se tetio 8ema..
I Blizzard leei, pos otan kanis passwort recovery/email adress confirm ipografis simboleo.. an afto egine den mporis pleon na kanis tpt.. epidi den mporoune na se kanoun identify oti isoun i den eisai i an to acc ine diko sou i oxi..
sto wow ginete auto epidi dilonis logariasmo ktlp.. trapezhko k etc..
to facebook den mpori na fai scamm, gt otan mpaines apo ali perioxi / btw xwra sou zitai anagnorisi fotografion filon sou.. k to kinhto...
prepi na apodiksis mitsara diladi pos o lapu sou estile ena virus, pos se efage o lapu, na mporesis na to apodiksis, na apodiksis eki tin wra oti itane o lapu...
vsk o it admin mou ipe den ginete na kanis tpt, einai ena diablo2 account, edw xanonte tin imera credit cards k etc pou ta ksodeboune gia online games, iparxoun hackers pou kanoun hack olokliri microsoft k tha asxoli8oune me tin amazona sou?
vsk skepsou ligw, stin ellada posa ginonte biasmi, tromokraties, fonoi, listies.. nomizis pos tha asxolithoun twra me esena?
pi8anothta 1% sta 100.
k den tha gini tpt, epidi egine reseted to hotmail sou opos k to diablo k tha sou poune mpori k esi o idios na ekanes kati tetio..
twra thelis na mou pis oti tha kanoun track tin ip ? otan trws logger mitsara usari o alos tin ip sou gia xalaro k kani oti goustari,
8imame ena filaraki tou mpampa mou plirose ston ote 47k euro epidi ton hackaran to modem, afta einai oxi twra na sou kanoun reset to pass..
k ama 8eleis pane se ena forum se 8ema hack/it k rwta...
o tns einai programmer ofc, exei dikio se oli tin diadikasia.. ala i diadikasia bgainei akiri otan den se kanoun hack.. gt o ka8e enas mpori na kani forgot password k na grapsi oti nane..
krima re mlk pou ekana format eixa kati trela s/s
Edw eisai lathos exw mpei apo alli xwra kai den zitise tipota apolitws.