Quote (firebreath @ Apr 24 2010 12:41am)
nai gia enan anthropo pu exei stamathsei na paizei diablo to na mhn einai tipota idiaitero se 1 duel einai logiko^^ poso perisotero se mena pu exo stamathsei na kano svs polu prin stamathso to diablo!
den xriazete na xsero pos paizeis h an paizeis apla xsero auton..
kai einai apla TOP
file de me noiazei katholou an paizeis svs pia h oxi...thymasai pws mou zitises na kanoume duel?bikes sto grc k fwnazeis :"ferte mou ton twister na kanoume duel giati neyriasa twra" ^^ k xaraktiristika thymamai na pefteis 2-3 synexomenes fores k na les :"gamiseta exw ksexasei mexri k lock na kanw" k parola ayta oute sou kolisa oute s eipa tpt ektos apo to oti emena maresei o tropos pou paizeis...
k sthn teliki de me noiazei katholou an ton thewreis top h oxi...egw ayta ta "an ekana k egw bvb tha se eixa","eisai tyxeros pou poulisa ton barb mou","otan egw ekana bvb" k ena swro alla paremferi ta exw akousei apo ena swro "top" k otan paiksame bvb k exasan brika polles pareomoies dikaiologies...
pote den katekrina ta duels pou kanete k eilikrina de dinw dekara gia th gnwmh sas gia to bvb kai emena

...emena ayto me aresei,me ayto asxoloume,se ayto eimai kalos...gia to paidi omws pou leei oti me "lypatai pou paizw bvb" pote den akousa tpt...telos koubentas gia mena edw...
This post was edited by BlackTwister on Apr 24 2010 12:43am