d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > __ Grandtwister In Aow Bvb 2n2 Tour __ > Gratz! :)
Prev1234
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 66.00
Apr 24 2010 12:25am
Quote (firebreath @ Apr 24 2010 12:41am)
nai gia enan anthropo pu exei stamathsei na paizei diablo to na mhn einai tipota idiaitero se 1 duel einai logiko^^ poso perisotero se mena pu exo stamathsei na kano svs polu prin stamathso to diablo!
den xriazete na xsero pos paizeis h an paizeis apla xsero auton..
kai einai apla TOP

file de me noiazei katholou an paizeis svs pia h oxi...thymasai pws mou zitises na kanoume duel?bikes sto grc k fwnazeis :"ferte mou ton twister na kanoume duel giati neyriasa twra" ^^ k xaraktiristika thymamai na pefteis 2-3 synexomenes fores k na les :"gamiseta exw ksexasei mexri k lock na kanw" k parola ayta oute sou kolisa oute s eipa tpt ektos apo to oti emena maresei o tropos pou paizeis...

k sthn teliki de me noiazei katholou an ton thewreis top h oxi...egw ayta ta "an ekana k egw bvb tha se eixa","eisai tyxeros pou poulisa ton barb mou","otan egw ekana bvb" k ena swro alla paremferi ta exw akousei apo ena swro "top" k otan paiksame bvb k exasan brika polles pareomoies dikaiologies...

pote den katekrina ta duels pou kanete k eilikrina de dinw dekara gia th gnwmh sas gia to bvb kai emena :D ...emena ayto me aresei,me ayto asxoloume,se ayto eimai kalos...gia to paidi omws pou leei oti me "lypatai pou paizw bvb" pote den akousa tpt...telos koubentas gia mena edw...

This post was edited by BlackTwister on Apr 24 2010 12:43am
Member
Gold: 37.00
Apr 24 2010 03:34am
Quote (firebreath @ 24 Apr 2010 03:41)
nai gia enan anthropo pu exei stamathsei na paizei diablo to na mhn einai tipota idiaitero se 1 duel einai logiko^^ poso perisotero se mena pu exo stamathsei na kano svs polu prin stamathso to diablo!
den xriazete na xsero pos paizeis h an paizeis apla xsero auton..
kai einai apla TOP

ston poutso mas
edw einai to topic na poume gz sto twister ama eiste toso malakes oste na skate apo tin zilia sas peite kati diaforetiko apo auto to post kai kato
Member
Gold: 0.00
Apr 24 2010 04:13am
Quote (BlackTwister @ Apr 24 2010 06:25am)
file de me noiazei katholou an paizeis svs pia h oxi...thymasai pws mou zitises na kanoume duel?bikes sto grc k fwnazeis :"ferte mou ton twister na kanoume duel giati neyriasa twra" ^^ k xaraktiristika thymamai na pefteis 2-3 synexomenes fores k na les :"gamiseta exw ksexasei mexri k lock na kanw" k parola ayta oute sou kolisa oute s eipa tpt ektos apo to oti emena maresei o tropos pou paizeis...

k sthn teliki de me noiazei katholou an ton thewreis top h oxi...egw ayta ta "an ekana k egw bvb tha se eixa","eisai tyxeros pou poulisa ton barb mou","otan egw ekana bvb" k ena swro alla paremferi ta exw akousei apo ena swro "top" k otan paiksame bvb k exasan brika polles pareomoies dikaiologies...

pote den katekrina ta duels pou kanete k eilikrina de dinw dekara gia th gnwmh sas gia to bvb kai emena :D ...emena ayto me aresei,me ayto asxoloume,se ayto eimai kalos...gia to paidi omws pou leei oti me "lypatai pou paizw bvb" pote den akousa tpt...telos koubentas gia mena edw...

to gegonos pu les einai psilopsema ^^^^
vale kato to mualo su kai thimisu ola ta peristatika^^
th proth fora pu su zhthsa na kanume duel htan th deuterh-trith mera tu reset thn opoia nomizes an thimase kala pos hmun o evo XD kaname kai zhthma an exasa 2-3 rounds sto sunolo!
auto pu les esu egine prin kana mhna nomizo isos kai ligotero pu vrethikame tuxaia se game^^^^ giati krazame mazi sto grc ton evo!
kai den su eipa tipota monos su mu eipes pame kana duel^^^^ opote prin peis kati pu den isxyei skepsu to 2 fores xD
Member
Apr 24 2010 05:15am
thn prwth fora mou baineis me enan divine k m les eimai o firebreath k fwnazeis sto akyro ferte mou ton twister gia duel gt thimwsa twra...^^k me pairnei thlefwno o giannaross k m leei kapoios se zitaei sto grv k bainei k nomiza eisai multi tou evo k zitima na paiksame 5-6 duels giati an thimasai mas petakse k m les einai trito drop ayto simera...k prepei na hastan mazi sta kills...thn deyterh fora ekane o evo me ton gely duels k bikame k emeis k kaname k thimamai eixes xasei ta perissotera me arketh diafora k m les gamiseta mexri k lock ksexasa na kanw...kanw lathos?...ektos k an enw hsoun kalos mesa se ena mina pou les oti perase ksexase na kaneis duel xD

This post was edited by BlackTwister on Apr 24 2010 05:18am
Banned
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Apr 24 2010 05:28am
This goes to all the mad kids:

Cut the ENVY in here ^_^

This post was edited by 3m3Rg3 on Apr 24 2010 05:33am
Member
Apr 24 2010 05:34am
Quote (3m3Rg3 @ Apr 24 2010 11:28am)
This goes to all the mad kids:

Cut the ENVY in here ^_^

<3 :)

This post was edited by BlackTwister on Apr 24 2010 05:35am
Member
Gold: 0.00
Apr 25 2010 06:52am
Quote (BlackTwister @ Apr 24 2010 11:15am)
thn prwth fora mou baineis me enan divine k m les eimai o firebreath k fwnazeis sto akyro ferte mou ton twister gia duel gt thimwsa twra...^^k me pairnei thlefwno o giannaross k m leei kapoios se zitaei sto grv k bainei k nomiza eisai multi tou evo k zitima na paiksame 5-6 duels giati an thimasai mas petakse k m les einai trito drop ayto simera...k prepei na hastan mazi sta kills...thn deyterh fora ekane o evo me ton gely duels k bikame k emeis k kaname k thimamai eixes xasei ta perissotera me arketh diafora k m les gamiseta mexri k lock ksexasa na kanw...kanw lathos?...ektos k an enw hsoun kalos mesa se ena mina pou les oti perase ksexase na kaneis duel xD

otan kaname to proto duel eixa paixei 2-3 meres seri^^
meta to duel pu kaname den xsanabika d2!kai odos eixes parei ta pio polla se kapoia fash su phra ego arketa seri kai ekei to kopsame giati varethika kai efuga :P
tes pa oti kai na leme tora den exei nohma apo th stigmh pu ego den paizo
Member
Apr 25 2010 06:56am
Quote (firebreath @ Apr 25 2010 12:52pm)
otan kaname to proto duel eixa paixei 2-3 meres seri^^
meta to duel pu kaname den xsanabika d2!kai odos eixes parei ta pio polla se kapoia fash su phra ego arketa seri kai ekei to kopsame giati varethika kai efuga :P
tes pa oti kai na leme tora den exei nohma apo th stigmh pu ego den paizo

sou eipa mou ftanei pou to paradexesai oute gia mena exei pia noima anyway...
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev1234
Add Reply New Topic New Poll