d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Ladder Reset
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 270.00
Mar 23 2010 01:42pm
Quote (M1tsos @ 23 Mar 2010 20:14)
prwta ap ola exw kanei ap oles tis douleies ktinotrofos  voithos daskalou ippasias  plidirio autokinitwn  oikodomh  mpouzoukia  mousikos  gkardaroba  latza  ti na mou peis esy re pou de paizei na exeis doulepsi e?

kai de pernw 800  vlima e vlima  pernw 1186.65 akrivos  zwo anidaio  kai vale kai ta extra pou kanw me to mpouzouki vlamene pou tha mou peis esy pas  sto fix ti pas na deis sto fix exeis katalavei?  atoma sa kai mena pas na deis sto fix  vlima  kalitexnes mousikous

koimismene e koimismene pou tha me peis kai tourko  o teo omws ftaiei re o teo kaneis allos o malakas o firebreath o teo ftaei pou tin exuse mesa ti mana sou kai vgikes  bastardo

sto fix atoma san kai esena pane? ksereis pou einai to fix? esi oute gia mpozouktsis tou tampakh den kaneis blaka, k min ipostirizi tous gamiades pou pidousane tin mana tin dikia sou, gt mangkas den eisai...
ston strato se kanane toso mangka? 8eleis na skaso miti me oykades se sena kai stin pareoula sou kai na dis pos emis ta logia den ta leme mono?

esy file ta dika mou ta paidika xronia den mporeis na ta sigrinis me ta dika sou...

otan esi isouna 15 xronwn pigenes sxolio, egw imouna stin olandia kai kapniza xortaraki kai pername 250 gramaria tin evdomada mazi mas gia poulima stin germania..
ena kilo dld ton mhna... agorazame klemena pantelonia diesel armani dolce gabbana kai ta poulousame se timi axristi.. kai oxi moufes.. peftane apo ntalikes...
egw exw gnorisi paidia pou sta 16 tous odigousane mercedes sl 500ara pou kostize 100.000euro...

egw exw milisi me atoma kai kserw atoma pou mia fora ton mhna trabane mities me ton gonidi k ton karra..
egw file mou stin katerini imouna k portieris sta club pane sto daluxe kai rwta gia mena kai akou ti tha sou poune..

to na paizeis ena online game den simeni oti ise ena kid..

imaste paidia tis nyxtas? bebeos k imaste i diafora se emas ine

egw perpatao, kai esi patas se laspi... , egw ama imouna kakos anthropos twra tha poulousa kokaines se kati paidakia pou mpori na itane aderfakia sou i kserw egw ti kai na ta epsaxnes...
kai me koka file mou bgazi trelo xrima.. idika mesa ston strato i skoni kilai pio poli k apo tsigaro...

apla ise ena blima pou den pernei xambari tpt...

niose blaka... ela na sou ta po sta matia kai ama den xestis mono sou sto panteloni tha se zoriso egw
Member
Gold: 0.00
Mar 23 2010 02:11pm
Quote (Babylona @ Mar 23 2010 05:42pm)
na sou pw kati.. sta paparia mou an den exoun na fane atoma i ama xrostai i patrida.. egw se afto den fteo.. doulebo gia tin parti mou kai afta pou ta bgazo ta kano oti thelw..
exw to spiti mou.. to amaksaki mou.. to fai k ti oikogeneia mou.. kai paw sta mpouzoukia...

mia fora zeis se afto ton kosmo.. iparxoune atoma pou pane k trone ena FISH aksias 1.000.000 €.
i des to video pou o Abramovic paei kai trwei 30.000 Makaronada kai dini kai 30.000 bourbouar sto Garson..

kai meta milas gia emena pou pao stin paola kai anigo 2-3 mpoukalia k petao merika louloudia? egw apo ta 15 mou doulebo kai ime 21.. ebgaza 2.000 - 2.500 ton mhna mporei twtes na imouna malakas pou den eixa time stin zoi mou ala twra ksero pos pao k doulebo 8wres kai perno ta 4.000 mou... kai magkia mou re file gt prospa8isa ..

pane na to peis se atoma pou paizoune kathe vrady poker gia lefta pou onirebete na exei o ka8e enas, i gia atoma pou poulane narkotika kai meta ela na mou pis oti egw den ime kalos an8ropos..
gt pistepe me.. ama den eixame emeis na fame den tha mas taize kaneis giafto kai sta arxidia mou ola...

mou aresi na blepo ton alwn na me kitai k na me zilebi, kai gia ola afta ftei mono o alos , epidi den prospa8ise na kani tpt stin zoi tou

tora pera apo th plaka exeis psuxologika provlhmata
Member
Mar 23 2010 02:12pm
Quote (firebreath @ Mar 23 2010 08:11pm)
tora pera apo th plaka exeis psuxologika provlhmata

Quote (Babylona @ Mar 23 2010 07:42pm)
sto fix atoma san kai esena pane? ksereis pou einai to fix? esi oute gia mpozouktsis tou tampakh den kaneis blaka, k min ipostirizi tous gamiades pou pidousane tin mana tin dikia sou, gt mangkas den eisai...
ston strato se kanane toso mangka? 8eleis na skaso miti me oykades se sena kai stin pareoula sou kai na dis pos emis ta logia den ta leme mono?

esy file ta dika mou ta paidika xronia den mporeis na ta sigrinis me ta dika sou...

otan esi isouna 15 xronwn pigenes sxolio, egw imouna stin olandia kai kapniza xortaraki kai pername 250 gramaria tin evdomada mazi mas gia poulima stin germania..
ena kilo dld ton mhna... agorazame klemena pantelonia diesel armani dolce gabbana kai ta poulousame se timi axristi.. kai oxi moufes.. peftane apo ntalikes...
egw exw gnorisi paidia pou sta 16 tous odigousane mercedes sl 500ara pou kostize 100.000euro...

egw exw milisi me atoma kai kserw atoma pou mia fora ton mhna trabane mities me ton gonidi k ton karra..
egw file mou stin katerini imouna k portieris sta club pane sto daluxe kai rwta gia mena kai akou ti tha sou poune..

egw perpatao, kai esi patas se laspi... , egw ama imouna kakos anthropos twra tha poulousa kokaines se kati paidakia pou mpori na itane aderfakia sou i kserw egw ti kai na ta epsaxnes...
kai me koka file mou bgazi trelo xrima.. idika mesa ston strato i skoni kilai pio poli k apo tsigaro...

niose blaka... ela na sou ta po sta matia kai ama den xestis mono sou sto panteloni tha se zoriso egw

den eisai kala sovara^^
Member
Gold: 8,380.00
Mar 23 2010 03:04pm
Quote (Babylona @ 23 Mar 2010 22:42)

les vlakeies pou tis lene paidakia oi oykades ti na mou klasoun oi oykades re? e?? oi stratogayloi kai ola osa les einai mpourdes tha skasis miti me pareoula kai oykades prin erthete fate 2 kila fasolada na mou klasete ta @@ stin 16 merarxia eimai sas perimenw

oso gia to fix exei 4 fix mpouzouksidika 2 h thessaloniki 1 aleksandroupoli kai 1 athina kai se ola paizoune gnostoi kai filoi mou oso gia to an eimai ikanos mono gia na paiksw me tn tampaki asto na to krinei kapoios pou exei idea apo mousiki esy den eisai ikanos oute parea na kaneis me ton catman vlakare

oso gia tin mana sou eipa ftaiei o teo pou tin exise mesa tin dikia sou kai vgikes. oso gia ta narkotika ta @@ mou kaneis kai an odos kaneis ola auta mia mera tha les ti vlakas eisai pou ta ekanes auta kai oute h mercedes mou leei kati oute tpt an eisai magkas tha kerdiseis kai mounia kai lefta xwris narkotika xwris mercedes alla tetoio zwo pou eisai einai fusiologiko oti mono me narkotika tha mporouses na asxolithis
Member
Gold: 8.19
Mar 23 2010 03:09pm
παίξτε το ρεσετ και άστε τις μάχες πάλι...
Member
Mar 23 2010 03:10pm
Quote (Babylona @ 23 Mar 2010 20:42)
na sou pw kati.. sta paparia mou an den exoun na fane atoma i ama xrostai i patrida.. egw se afto den fteo.. doulebo gia tin parti mou kai afta pou ta bgazo ta kano oti thelw..
exw to spiti mou.. to amaksaki mou.. to fai k ti oikogeneia mou.. kai paw sta mpouzoukia...

mia fora zeis se afto ton kosmo.. iparxoune atoma pou pane k trone ena FISH aksias 1.000.000 €.
i des to video pou o Abramovic paei kai trwei 30.000 Makaronada kai dini kai 30.000 bourbouar sto Garson..

kai meta milas gia emena pou pao stin paola kai anigo 2-3 mpoukalia k petao merika louloudia? egw apo ta 15 mou doulebo kai ime 21.. ebgaza 2.000 - 2.500 ton mhna mporei twtes na imouna malakas pou den eixa time stin zoi mou ala twra ksero pos pao k doulebo 8wres kai perno ta 4.000 mou... kai magkia mou re file gt prospa8isa ..

pane na to peis se atoma pou paizoune kathe vrady poker gia lefta pou onirebete na exei o ka8e enas, i gia atoma pou poulane narkotika kai meta ela na mou pis oti egw den ime kalos an8ropos..
gt pistepe me.. ama den eixame emeis na fame den tha mas taize kaneis giafto kai sta arxidia mou ola...

mou aresi na blepo ton alwn na me kitai k na me zilebi, kai gia ola afta ftei mono o alos , epidi den prospa8ise na kani tpt stin zoi tou

pwpw kane CHANGE ACC NAME se PAPATZIS edw les pane na to peis gia atoma pou poulane narkotika kai meta ela na mou peis an eimai kalos anthrwpos kai sto allo sou post les oti isoun olandia kai 250 grammaria ti vdomada kai mpla mpla papatzilikia

egw vazw stoixhma oti me ti fatsa pou exeis oute gia pelati de se vazoun sto fix kai oute sto kathe magazi vlaka mpine

toumpoflo ksevoulose xestres me ti mapa sou orgio e orgio pou exeis tn entiposi oti ola gurizoun guro sou vlaka
Member
Mar 23 2010 03:11pm
Quote (foxmulder @ 24 Mar 2010 00:09)

arxise?
Member
Mar 23 2010 03:48pm
Quote (foxmulder @ Mar 23 2010 09:09pm)

esu ti petagese morh putsa?aide poulo
Member
Gold: 8.19
Mar 23 2010 04:00pm
δεν θα πέσω στο επίπεδό σου γιατί εάν πέσω θα με νικήσεις λόγω εμπειρίας

edit: ναι άρχισε φίλος m1tsos

This post was edited by foxmulder on Mar 23 2010 04:01pm
Member
Gold: 37.00
Mar 24 2010 01:06am
telika den mporesa na paiksw xthes, kai apoti vlepw team elliniki de vgike gia to ladder apo to topic mou, re elleine evo pare ton mpoulo apo to topic mou, vromismene
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll