Quote (M1tsos @ 23 Mar 2010 20:14)
prwta ap ola exw kanei ap oles tis douleies ktinotrofos voithos daskalou ippasias plidirio autokinitwn oikodomh mpouzoukia mousikos gkardaroba latza ti na mou peis esy re pou de paizei na exeis doulepsi e?
kai de pernw 800 vlima e vlima pernw 1186.65 akrivos zwo anidaio kai vale kai ta extra pou kanw me to mpouzouki vlamene pou tha mou peis esy pas sto fix ti pas na deis sto fix exeis katalavei? atoma sa kai mena pas na deis sto fix vlima kalitexnes mousikous
koimismene e koimismene pou tha me peis kai tourko o teo omws ftaiei re o teo kaneis allos o malakas o firebreath o teo ftaei pou tin exuse mesa ti mana sou kai vgikes bastardo
sto fix atoma san kai esena pane? ksereis pou einai to fix? esi oute gia mpozouktsis tou tampakh den kaneis blaka, k min ipostirizi tous gamiades pou pidousane tin mana tin dikia sou, gt mangkas den eisai...
ston strato se kanane toso mangka? 8eleis na skaso miti me oykades se sena kai stin pareoula sou kai na dis pos emis ta logia den ta leme mono?
esy file ta dika mou ta paidika xronia den mporeis na ta sigrinis me ta dika sou...
otan esi isouna 15 xronwn pigenes sxolio, egw imouna stin olandia kai kapniza xortaraki kai pername 250 gramaria tin evdomada mazi mas gia poulima stin germania..
ena kilo dld ton mhna... agorazame klemena pantelonia diesel armani dolce gabbana kai ta poulousame se timi axristi.. kai oxi moufes.. peftane apo ntalikes...
egw exw gnorisi paidia pou sta 16 tous odigousane mercedes sl 500ara pou kostize 100.000euro...
egw exw milisi me atoma kai kserw atoma pou mia fora ton mhna trabane mities me ton gonidi k ton karra..
egw file mou stin katerini imouna k portieris sta club pane sto daluxe kai rwta gia mena kai akou ti tha sou poune..
to na paizeis ena online game den simeni oti ise ena kid..
imaste paidia tis nyxtas? bebeos k imaste i diafora se emas ine
egw perpatao, kai esi patas se laspi... , egw ama imouna kakos anthropos twra tha poulousa kokaines se kati paidakia pou mpori na itane aderfakia sou i kserw egw ti kai na ta epsaxnes...
kai me koka file mou bgazi trelo xrima.. idika mesa ston strato i skoni kilai pio poli k apo tsigaro...
apla ise ena blima pou den pernei xambari tpt...
niose blaka... ela na sou ta po sta matia kai ama den xestis mono sou sto panteloni tha se zoriso egw