Quote (BlackTwister @ Feb 22 2010 02:35pm)
na paitaxtike k to tsiraki...o pontikos...esy akoma na allakseis fotografia sto profil sou?fainesai polu ilithios ma eisai akoma parapanw...de me noiazei ti htan k ti oxi...ayto p kserw einai oti den yparxei pleon...k oute kserw an ypirxe pote...ena ilithio paidaki p otan den exei ti na kanei bainei k spammarei sto elliniko sub gt mono edw yparxoun blakes san k esena carmiR pou ton anexontai...
pate breite apo kamia gomena k stamatiste na prizete @@ k oi 2...
esy bres mia pontikina gt ws ekei se blepw...
ta leme cartoon
says the ''no-lifer'' poser in self pic @ prof, failing to show his real-life image.
exeis pathiastei me ti foto mou? me goustareis? eisai poustara ? paradeksou to epitelous...
afou thes na matheis, i foto einai travigmeni mesa apo ton petreli stin Pyli gyrw stis 4-4.30 kai exw katevasei arketa ouiski.
fysika kai dn ton ksereis, an krinw apo tin ilikia sou, otan kaname sovara duels, esi dn ikseres ti exeis mesa sto panteloni sou...
paizei na diavazes iliada gia proti fora... i o,ti allo kanoun ta paidakia tis b' gymnasiou.
fusika kai dn paizei o nick pleon.poios paizei twra pia d2? poios sovaros ? mono typakia san kai tou logou sou i san ton evo ...
meine kollimenos sto dead game sou kai pisteye o,ti nomizeis.
i antikeimeniki alitheia einai oti xreiazesai toulaxistin 2 xronakia akoma gia na ftaseis to nick.
apo kanenan sovaro dn exw akousei ta 'andragathimata' sou sto d2, aka einai anyparkta.
end of story.