d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Restarting D2^^ > Ez
Prev1234567Next
Add Reply New Topic New Poll
Banned
Gold: 0.65
Warn: 50%
Sep 10 2009 06:07pm
egw dn glifw kanenan...esi to kaneis auto....molis ta evalan oloi me ton mitso to ekanes k esi...anti8etws otan oloi se eipan scammer mono egw dn to eipa....000 fg 420 posts mpravo mou..,esi 8ewreis magkia ta 5000 k post pou vgikan apo + 1 ofc apo lol kai apo this replies pou afises? pote dn eipa episis oti nikaw kapoion se duel i oti ime gz player....xavale kanw sto game gt dn exw ton xrono na ma8ainw super gz duels san esena pou logout dn kserw an exeis patisei kai potes stin zwi s......apla vlepw oti opote tin peftoun oloi oi egc se enan edw mesa ksafnika exeis tis idies apopseis me autous......kai last....otan milaei o mitsos me ton theo kai xwnese stin mesi esi mou dineis eksisou to dikaiwma na xw8w opou 8elw egw.......

p.s 8a antimilaw kai 8a ipostirizw opoion 8elw me vasi to ti krinw oti einai swsto...kai otan esi eisai mia aspro mia mavro tote mia 8a se ipostirizw kai mia oxi....
Banned
Gold: 1,362.40
Warn: 10%
Sep 10 2009 07:30pm
Quote (Sparda13 @ Fri, 11 Sep 2009, 01:07)
egw dn glifw kanenan...esi to kaneis auto....molis ta evalan oloi me ton mitso to ekanes k esi...anti8etws otan oloi se eipan scammer mono egw dn to eipa....000 fg 420 posts mpravo mou..,esi 8ewreis magkia ta 5000 k post pou vgikan apo + 1 ofc apo lol kai apo this replies pou afises? pote dn eipa episis oti nikaw kapoion se duel i oti ime gz player....xavale kanw sto game gt dn exw ton xrono na ma8ainw super gz duels san esena pou logout dn kserw an exeis patisei kai potes stin zwi s......apla vlepw oti opote tin peftoun oloi oi egc se enan edw mesa ksafnika exeis tis idies apopseis me autous......kai last....otan milaei o mitsos me ton theo kai xwnese stin mesi esi mou dineis eksisou to dikaiwma na xw8w opou 8elw egw.......

p.s 8a antimilaw kai 8a ipostirizw opoion 8elw me vasi to ti krinw oti einai swsto...kai otan esi eisai mia aspro mia mavro tote mia 8a se ipostirizw kai mia oxi....

lol, egw pwte den tin epesa ston mitso, pote den ton ipa kakia koubenta, kai otan asxoloume egw me kapion i kapios me emena na min patas eki pou den prepi.
nn ipostiriksi! edw mesa den kseris pion na kanis trust.
Banned
Gold: 0.65
Warn: 50%
Sep 11 2009 01:31am
egw kserw pou pataw kai dn 8a mou pei kaneis allos.....to teliwnw
Member
Gold: 100.00
Sep 11 2009 08:51am
firebreath wb m8..den se kserw alla ama theleis kana classic rush pm me man

ante na gyrizoune oi palioi na mathainoun oi neoi
Banned
Sep 11 2009 03:39pm
Quote (Sparda13 @ Fri, 11 Sep 2009, 08:31)
egw kserw pou pataw kai dn 8a mou pei kaneis allos.....to teliwnw

start.
Member
Gold: 2.01
Sep 12 2009 10:53am
Quote (thesadman @ Fri, Sep 11 2009, 02:51pm)
firebreath wb m8..den se kserw alla ama theleis kana classic rush pm me man

ante na gyrizoune oi palioi na mathainoun oi neoi

ep nikoli :P pouse mortimer :) xronia kai zamania hehe :P
Member
Gold: 8,380.00
Sep 12 2009 12:40pm
Quote (eVo_Greece @ Fri, 11 Sep 2009, 01:48)
Esi poli mas antimilas teleftea, mia ipostrizis emena pou tous kanw olous flame (pou ekamna) kai mia glifese edw mesa gia na diksis oti iparxis.
Since pou eisai edw mesa ise me 0.00fg kai 420 posts, diablo den katexis mia, ola ta xronia ime sto grc, mono to bot kseris na bazis.
sto Facebook to paizeis filaraki kai clan mazi kai malakies ala otan milai o theo i o nick klinis to stoma sou kai tous ipostirizis, tetia fake san esena den xriazome.
akou ekei egw spam ktlp. proton diko mou prob, defteron  oti 8elw 8a lew me ton mitso den kalesame tin kira katina na mas pi to flintzani, triton na ekfrastw kai egw anoixta? o mitsos ine kalo paidi , ine helpful, ala untrusted, gt egw tha mporousa na ton prosferw  help, tha tou to edina, ala apoti 8imame me exi bgali kai apo tin fl, kai as to po kai ilikrina stin omilia vs Dim ine floros pou zitai signomi, 8a i8ela na po kai eki tin gnomii mou ala den mpenw se ksenous mpelades idika se kontra me ton dim gt exw bare8i tis malakies tou dimotikou.

vre vlakare twra thes na ta akousis mou fenete

untrusted den eimai dioti scamm den exw riksi se kanenan apo filo kai ta lipa

asxeta palia an ekana kamia paparia me teo mazi

ostoso ton dim ton milisa etsi epidi last time eimastan se pub duell kai paiksame pareoula omorfa kai oraia

twra ean esy to theoreis floria

sta @@ mou se grafw apo kato kai sena kai ton dim

oso gia to remove f l

na kopsis ta scam sou se allous na mi se lene scammer kai na min allazeis kathe treis kai ligo acc gia na se exw f l

mou xeis allaksei 500 account

eixes to 125 kati teotio

allakses se alla acc oute ta thimame akoma exw kapoia f l se alla acc mesa

62.
125
tespa kialla eixes oute thimame

ti f l na se exw otan allazeis 10 account?

btw exw s.s

pou prospathis na scammareis tupo

giati ade de milaw de milaw

alla tha ta vgalw sti fora kai meta de tha mporeis na to paiksis trelitsa

ok evo??

kai emena ksana floro de tha me peis giati kaneis edo mesa de mporei na me pei floro keke?
Banned
Sep 12 2009 12:59pm
1# Ise kai paramenis floros.
2# Dikse s/s? , 8imame ipa sto tlan exw ena dupe programm ala den kserw an ginete? afto to 8eoris trying Scamm?
3# ean mas grafis sta arxidia sou den mas niazi gt kanis apo emas den tha erthi na sou ta diabasi.
4# Perniese gia enas kalos Dueller, ala otan ime egw se TVT games mesa me Char pou den mporis na fantastis grafis olo mlks, otan xani to team sou mia zoi i ali ftene mono afto ema8es na les.
5# kanis trela Donate , ftiaxnis mia amazona kai mas to paizeis oti exis idea apo amazona apo tin stigmi pou ksereis na patas ligo dex life, skillpoints kai na kseris ta frames.
6# kles pou xanis vs Smite. kles pou o Smite usari hf, mas les 8a mas er8is me Slow, ekanes Smite (5.0 Malibue'd) - ekanes Druid (Malibue'd) - ixes tin Gid ( 3-0 Malibue'd) dld 8es na ksana riksw kai egw "FG" na ntiso mia fwra enan V/T na se paiksw? sta @@ mou ti 8a balis i an hackaris ite oxi. ise ena Unknown random spawn san kai mena, mono tin poutsa mou pou den mou eglipses gia to charname : Now. to palikari pou to exi afto to accname isws kai ton kseris, isos ime kai egw, ala otan se ipa 25.000 FG gia to name den ipes tpt alo apo lol. perniese gozu ama nikas me enan blaka turko pou ektos apo to na silabisi to TMC tpt alo den kserei. , kanis donate se Koritsia etc se atoma gia na bris m8's. mpori na ise apo 1.10 + pio poli Active sto GRC apo mena ala afto den pai na pei oti exis pio poli dikio apo kati ala atoma.
7# egw otan elega o Char mou ine kalos , gamai ! to ennousa se atoma pou idi ixan fai mpoulo, i idi ixa kani ft mazi tous kai ida oti exw kapies efkeries p kai pou.
8# sto profile sou leei posa mousika organa paizeis, pipes kaneis? ti alo mporeis? gtfo re malaka apo edw ise epop kai ka8ese mou paizeis dia, otan se leei o loxagos sou prosoxi esi tin ton les mou lipi Cast Rate ?

dikse apodiksis me /time kai oti ime egw sto game kai p blepeis oti prospa8w na scammaro atomo. gt ama 8imame kala kai tou "Greece" to eq oreo itane otan kaname duel, ante na min anigoume ta stomatakia mas "MITSO"

kolo rando pou 8a me pis emena vlaka , palio lulu e lulu.

oxi mono den mporo na se po floro, BIG FLORO 8a se pw.

This post was edited by eVo_Greece on Sep 12 2009 12:59pm
Member
Gold: 8,380.00
Sep 12 2009 03:58pm
Quote (eVo_Greece @ Sat, 12 Sep 2009, 21:59)
1# Ise kai paramenis floros.
2# Dikse s/s? , 8imame ipa sto tlan exw ena dupe programm ala den kserw an ginete? afto to 8eoris trying Scamm?
3# ean mas grafis sta arxidia sou den mas niazi gt kanis apo emas den tha erthi na sou ta diabasi.
4# Perniese gia enas kalos Dueller, ala otan ime egw se TVT games mesa me Char pou den mporis na fantastis grafis olo mlks, otan xani to team sou mia zoi i ali ftene mono afto ema8es na les.
5# kanis trela Donate , ftiaxnis mia amazona kai mas to paizeis oti exis idea apo amazona apo tin stigmi pou ksereis na patas ligo dex life, skillpoints kai na kseris ta frames.
6# kles pou xanis vs Smite. kles pou o Smite usari hf, mas les 8a mas er8is me Slow, ekanes Smite (5.0 Malibue'd) - ekanes Druid (Malibue'd) - ixes tin Gid ( 3-0 Malibue'd) dld 8es na ksana riksw kai egw "FG" na ntiso mia fwra enan V/T na se paiksw? sta @@ mou ti 8a balis i an hackaris ite oxi. ise ena Unknown random spawn san kai mena, mono tin poutsa mou pou den mou eglipses gia to charname : Now. to palikari pou to exi afto to accname isws kai ton kseris, isos ime kai egw, ala otan se ipa 25.000 FG gia to name den ipes tpt alo apo lol. perniese gozu ama nikas me enan blaka turko pou ektos apo to na silabisi to TMC tpt alo den kserei. , kanis donate se Koritsia etc se atoma gia na bris m8's. mpori na ise apo 1.10 + pio poli Active sto GRC apo mena ala afto den pai na pei oti exis pio poli dikio apo kati ala atoma.
7# egw otan elega o Char mou ine kalos , gamai ! to ennousa se atoma pou idi ixan fai mpoulo, i idi ixa kani ft mazi tous kai ida oti exw kapies efkeries p kai pou.
8# sto profile sou leei posa mousika organa paizeis, pipes kaneis? ti alo mporeis? gtfo re malaka apo edw ise epop kai ka8ese mou paizeis dia, otan se leei o loxagos sou prosoxi esi tin ton les mou lipi Cast Rate ?

dikse apodiksis me /time kai oti ime egw sto game kai p blepeis oti prospa8w na scammaro atomo. gt ama 8imame kala kai tou "Greece" to eq oreo itane otan kaname duel, ante na min anigoume ta stomatakia mas "MITSO"

kolo rando pou 8a me pis emena vlaka , palio lulu e lulu.

oxi mono den mporo na se po floro, BIG FLORO 8a se pw.

re vlaka

ROSE E ROSSE Pou eisai Sa ROSSOPODIOs malaka

pote me killares me ton malibu sou vlaka ton noobosmiter?

ksexases pou mpika me tou teo ton smiter kai se pwn giati se eixa psoliasei me tin Bow? kai mou les eimai svs kai paparies?

kai pote mou malibued ton dudu?? kai ekanes duell tin Gid vlaka pou kai pali den tin nikises alla kai na tin nikouses den einai apithano smiter>>> Dexzon einai 2 smite hits

se eida se tvt games me ton dudu sou me ton hammer sou...

riped all apo Afraid

oso gia to na anoiksis to stoma sou gia poio prama

pou sou diksa ti boots kai ti rings foraei o teo?? giayto?? klase mas kati parapano den exw kanei me ton smiter tou teo ostoso kai o idios oso kai an mi me paei kserei oti den eimai scammer atomo
kai oti tou elega na allaksei to password tote giati de thelw na to kserw

kai h moni fora pou mpika xwris na to kserei alla toy to eipa meta fisika eitan tote

kai mono sou diksa ti ring foraei

giati esy ekleges ti build exei kai ti rings kai paparies

+ EIPES OTI O TNS SOU DOSE BUILD TOU THEO LOL

olo paparies eisai malaka

ena BIG JOKE eisai FAILED JOKE

klase mas Ta @@ re papara klase mas Ta @@ sovara eisai randomaki olo to grc se koroideuei de ksereis pou na krufteis kaneis 500 account kai pali nap eisai pada tha eisai...

pote eklapsa pou exasa apo smite re vlakako?
ostoso hf vs ama einai bm opote asto

ostoso esto kai 1 kill na se parei h ama vs smiter eisai rezilis telos

einai sa na perneis kill esy se hammer

exw s.s pou prospathis na peis oti ginete dupe skotonadas ton allon ekso apo town xwris ta items tou kai meta na parei ta items apo to stash kai na ton ksanakill kai kala tha dupe

les kai emeis eimaste tpt vlakes..

otan egw ta kana auta esy den epaizes d2

kai otan egw ekana dupe kaneis mesa sto grc den eixe kanei ayto mporoun na to diaveveosoun polloi

kai meta poulousame Sto eebay scepters 3 foh 3 conv 25-25 gia 9 $ to 1

otan tote den upirxan kai polla scepters milaw gia ladder 3

floro de mporeis na me peis giati dioti den eimai

kai oso gia ta mousika organa pou paizw

einai TExni kai taledo kati pou esu de fainetai na exeis

KEKE RANDOMAKO?>
Member
Gold: 0.00
Sep 12 2009 05:30pm
tolmises kai edeixses ti forage o chara mu ston opoio su edosa access kathara filika deixnodas trust!eno xsereis pos ta items mu diskola ta deixno?
ok aurio pu tha giriso spiti tha sikoso jsp olo to build ths amazon ma olo!
me bugged critical kai ta sxetika!gia na matheis pos xshgiode kolozoo e kolozoo vlaka anyparkte!kai epeidh den thelo na po parapano gia polla pramatakia tha arkesto se auto!AURIO PROI THA SIKOSO OLO TO SKILL TREE TO STAT TREE KAI UTO KATHEXSIS THS AMAZON SU!tora katse kai klapse vlaka epagelmatia oplith pu eisai xseftila ths ellhnikhs koinonias!aide katharhse kamia tualeta kai vara kamia prosoxh se kana anthipa kolopsaro!a kai thimise mu poses metras.a nai asto metras opos oloi tu koloeidus kai ths esxrhs duleias su MIA ZOH KAI SHMERA
hf kid

This post was edited by firebreath on Sep 12 2009 05:34pm
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev1234567Next
Add Reply New Topic New Poll