d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > 3v3 Ladder Tour Gia Opoious Endiaferode! > Sign Up!
Prev12345610Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Jun 18 2009 10:49am
HaHaHa Loipon Carnil eri3a poli gelio re file na sai kala!
to BM duel elikse 5-3 i 5-2 dn thymamai.nikise dn lew kai gz tou.

100% monodiastato gameplay apo merous tou vasismeno sto mass slow tou.[/SIZE] <-- oi dikaiologies p leei o kathe itimenos meta to duel :D cry ^_^

ela na kanoume smite vs smite <--mono ekei mporeis na di3eis tn a3ia sou se ena smit vs smit? xD

kai an thymasai kala, to thema dn to ksekinisa egw, alla o kolitos sou o mitsos me mass flame klp. <-- pote egine afto?

filiki symvouli: borei na kanei ta idia kai se sena i se allon opoiondipote ''filo'' tou <-- hahahahahaha kl file , asto .. egw mitsos bull pote dn exei kanei poustia o enas ston allo paropou p pezume apo net :P k eimaste san k esas ;)

oti dn boreis na paixeis einai noob, thx for info. <-- btw esi dn mporeis na pe3eis tpt efates to rape c apo bow vs bow k les smit vs smit ama thes ez cry

enw esi panta vasizosoun sto slow upologizontas sto oti esi tha eisai pio fast. <-- k pou to 3es afto gia tn mitso? tn 3es k apo xtes? :lol:

kata deyteron ela k esi na se dw k esena ti myala kouvalas AN kouvalas.kalhteros apo sena einai btw

pote dn diegrapsa kanenan, gt ayti i leksi dn yparxei sto leksilogio mou, kai opws vlepw tin xrisimopoieite eyrytata esi kai oi omoioi sou.thes na peis kati? pes to sta isia

o teo einai gz player kai kouvalaei polla kila skills idietaira se v/t, se periptwsi pou dn katalaves, ta eykolws ennoumena paraleipontai.apo pote metriounte se kila ta skils? hahahahhaha eleos palikari

edit: ta xiliarika pou bgazw egw apo ti douleia mou na min ta pianeis sto stoma sou, zwon BTW ! EISAI KATHIGITIS K KANEIS IDIETERA STA PAIDIA K PEZEIS K DIABLO2?
OK FILE ... KANE K KANA TRADE ME AFTOUS MIN MASAS ;)

oi real players opws egw k o nick Dimiourgoume chars, exypswnoume items pou kati zwa san k esena oute ta exoun dei pote. ok simfonw palikari m , ti allo tha akousume ? :S real players? wtf

This post was edited by tikis on Jun 18 2009 11:02am
Member
Gold: 114.00
Jun 18 2009 11:24am
Σκατά
Member
Gold: 53.44
Jun 18 2009 11:37am
ahahaha eisai poli asteios :)

kamia dikaiologia ofc. einai gegonos oti eixe 1 sygekrimeno tactic: ftanw konta / namelock / estw 1 hit tha petyxei --> slow / ez namelock meta --> adv apo ias / win

apla egw borei na exasa apo ton ''so called'' #1 se bow, as kanoume kai 1 duel me smite (to diko mou dynato simeio)
tha faei anal pk 5-0 apo mena pou dn lew oti eimai o #1

to mass flame o filos s to ksekinise gia na mi pw oti to ksekinisate mazi, zitwntas tvt, legontas 5.0 klp sto idio akrivws game pou egine kai to bow vs bow. (isws ksekinise kai nwritera kata ti diarkeia tis syzitisis tou me ton teo)
oti theleis thymasai tiki? i mipws oti se symferei?

oson afora to epomeno pou les, dodge me more se svs :) einai mallon i seira mou na pw 5.0 ng.

dn kserw an to tsoutseki einai kalyteros apo mena. alla esi dn exeis idea poios eimai gi'ayto krata mia pisini, tha sou xreiastei :)

egw panta milaw sta isia se anithesi me sena, pou kathesai kai eirwneyesai... clown.

kai nai ta skills metriountai kai se kila, apo tote pou kanw metafores, an gnwrizeis ti einai ayto, pou amfivallw.

kai nai, epeidi mou aresei to game prospathw na vrw xrono wste na play dia meta tin douleia mou.

gia tin akriveia, parakolouthw ta mathimata sto panepistimio, kanw ergasies, kanw idietaira, dinw eksetastikes bgainw na piw to potaki mou kai paizw kai d2 --> polidiastatos anthrwpos.
i moni diafora einai oti paizw poli ligotero apo paliotera gt exw opws vlepeis polla pragmata na kanw.
Member
Jun 18 2009 11:46am
Quote (Carnil @ Thu, Jun 18 2009, 05:37pm)
ahahaha eisai poli asteios :)

kamia dikaiologia ofc. einai gegonos oti eixe 1 sygekrimeno tactic: ftanw konta / namelock / estw 1 hit tha petyxei --> slow / ez namelock meta  --> adv apo ias / win
apla egw borei na exasa apo ton ''so called'' #1 se bow, as kanoume kai 1 duel me smite (to diko mou dynato simeio)
tha faei anal pk 5-0 apo mena pou dn lew oti eimai  o #1

to mass flame o filos s to ksekinise gia na mi pw oti to ksekinisate mazi, zitwntas tvt, legontas 5.0 klp sto idio akrivws game pou egine kai to bow vs bow. (isws ksekinise kai nwritera kata ti diarkeia tis syzitisis tou me ton teo)
oti theleis thymasai tiki? i mipws oti se symferei?

oson afora to epomeno pou les, dodge me more se svs :) einai mallon i seira mou na pw 5.0 ng.
dn kserw an to tsoutseki einai kalyteros apo mena. alla esi dn exeis idea poios eimai gi'ayto krata mia pisini, tha sou xreiastei :)

egw panta milaw sta isia se anithesi me sena, pou kathesai kai eirwneyesai... clown.

kai nai ta skills metriountai kai se kila, apo tote pou kanw metafores, an gnwrizeis ti einai ayto, pou amfivallw.

kai nai, epeidi mou aresei to game prospathw na vrw xrono wste na play dia meta tin douleia mou.

gia tin akriveia, parakolouthw ta mathimata sto panepistimio, kanw ergasies, kanw idietaira, dinw eksetastikes bgainw na piw to potaki mou kai paizw kai d2 --> polidiastatos anthrwpos.
i moni diafora einai oti paizw poli ligotero apo paliotera gt exw opws vlepeis polla pragmata na kanw
.

to 3erw !
oi dikaiologies ton loser
smit vs smit = anousio duel
aaa euxaristw p m to thimiseis :P akoma na pame tvt rands vs eGc 5.0 ng tnx
dn pezw chars p einai pvm ;P go kill ut ubers
filaraki oute esu exeis idea me pion milas giauto panda na kratas mia kavatsa otan milas mazi m :P
hm??
heheh ginese rompa monos sou file :P
nice
nice re , olh i thessaloniki to idio kanei :P dn eisai o monos gia na to 3es :D
next?

This post was edited by tikis on Jun 18 2009 11:54am
Member
Gold: 8,380.00
Jun 18 2009 11:49am
#1 o Lags epaize me 35% slow kai gw me 0 to slow de fernei ti niki nikisa de thimame score exw kai s,s nomizw
#2 eisai noobas an tin wra pou se ekana namelock kai me 25% slow me ekanes hit me 1 hit pethene h amazon miso inventory 9xx life an thes exw s.s
#3 den exw smiter char kai pistepse me oti an kanw smiter char tha fas pwn kai kserw ti sou lew kai de tha se nikisw epidi eimai skilled eimai randomas se smiter alla tha fas pwn logo better build pou den exeis dei pote sti zwh sou kai tha kles meta opws kles gia to bow vs bow
#4 an eixa kapoia parapano fg tha ekana smiter alithia mono kai mono gia na se duellarw na deis oti eisai random mi sou pw tha prospathisw na ntisw ton smiter tou bull gia na se duell alla den eimai sure an tha vrw items fast kai ta lipa

#5 o Tlan me dudu enas apo tous best dudu atm sto ladder mou leei eisai 5-0 sta sigoura tou lew an sou parw esto kai 1 kill ti xaneis leei 3k fg

kai ton peira 5-0 paradexomai oti einai kalos paixtis kai oti eixe lag alla oxi kai 5-0 ... bow vs dudu.. kati pou esy me ton smiter sou de prokeite pote na to petuxeis vs ton tlan

katalaves giati eimai anoteros apo sena??? giati me mia bow ama gamaw oti eidos char thes randomako kai ton filo sou ton smiter foh ton teo 5-2 h 5-3 de thimame kai elege lag kai paparies

This post was edited by sector on Jun 18 2009 11:54am
Banned
Gold: 0.65
Warn: 50%
Jun 18 2009 12:01pm
mpourloto
Member
Jun 18 2009 12:02pm
Quote (sector @ Thu, Jun 18 2009, 08:49pm)
#1  o Lags  epaize me 35% slow kai gw me  0    to slow de fernei ti niki  nikisa de thimame score exw kai s,s nomizw
#2  eisai noobas an tin wra pou se ekana  namelock  kai me 25% slow  me ekanes hit  me 1 hit pethene h amazon  miso inventory 9xx life an thes exw s.s
#3  den exw smiter char kai pistepse me oti an kanw  smiter char tha fas pwn  kai kserw ti sou lew kai de tha se nikisw epidi eimai skilled  eimai randomas se smiter  alla  tha fas pwn logo better build pou den exeis dei pote sti zwh sou  kai tha kles meta opws  kles gia to bow vs bow
#4  an eixa  kapoia parapano fg tha ekana smiter alithia mono kai mono gia na se duellarw na deis oti eisai random  mi sou pw tha prospathisw na ntisw ton smiter tou bull gia na se duell alla den eimai sure an tha vrw items fast kai ta lipa

#5  o Tlan me dudu  enas apo tous best dudu atm sto ladder  mou leei  eisai 5-0 sta sigoura  tou lew an sou parw  esto kai 1 kill ti xaneis  leei 3k fg

kai ton peira 5-0    paradexomai oti einai kalos paixtis kai oti eixe lag  alla  oxi kai 5-0 ...  bow vs dudu..  kati pou esy me  ton smiter sou de prokeite pote na to petuxeis vs ton tlan

katalaves giati eimai anoteros apo sena??? giati me mia bow ama  gamaw oti eidos char thes  randomako kai ton filo sou ton  smiter foh ton teo 5-2 h 5-3  de thimame  kai elege lag kai paparies

bow vs smite loipon mias k eisai toso skilled.

pm me game.
Banned
Gold: 0.65
Warn: 50%
Jun 18 2009 12:03pm
gia na teliwsei kai to 8ema o nikitis as postarei s/s
Member
Jun 18 2009 12:03pm
Quote (tikis @ Thu, Jun 18 2009, 08:46pm)
to 3erw !
oi dikaiologies ton loser
smit vs smit = anousio duel
aaa euxaristw p m to thimiseis :P akoma na pame tvt rands vs eGc  5.0 ng tnx
dn pezw chars p einai pvm ;P go kill ut ubers
filaraki oute esu exeis idea me pion milas giauto panda na kratas mia kavatsa otan milas mazi m :P
hm??
heheh ginese rompa monos sou file :P
nice
nice re , olh i thessaloniki to idio kanei :P dn eisai o monos gia na to 3es :D
next?

milas esi? pane kane pvm sto hc
gtfo thx.
Member
Jun 18 2009 12:04pm
Quote (Carnil @ Thu, Jun 18 2009, 06:03pm)
milas esi? pane kane pvm sto hc
gtfo thx.

etc poso m aresei otan to boulonoun kapia atoma p poulane mouri :)
tnx file m =]
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev12345610Next
Add Reply New Topic New Poll