d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Niwthw Perierga Me Toso Flame > Hmm ^^ Tha Valete Mualo ?
Prev1234568Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Jan 17 2009 01:34pm
Quote (eGc-CrusadeR @ Sat, Jan 17 2009, 03:47pm)
name game tiki ? tsutseki ? lapusomethin ?

ama sinexiza scl tha sas epeza monos m vs all egc clan

esena pada se eixa kai pada tha se exo!ela re mlk teo pote me eixes sto duel???ela
dn thelw na akouw tetia twra mporei na me exeis . alla palia dn paizei file eixa asxolithei poli me to duel
twra omos pezw hc k kavlw lvling gt apla D2 gia mena = fun k stin poutsa m ama xasw i ama nikisw
eisai m8 m 2-3 xronia k dn exw kati mazi c k oute me kapion apo tn clan c
apla otan lene pragmata gia tous filous m neuriazw
k se pira3e p eipa tsutseki>bull ??
ama einai etc realm > me ama esanese better egw afto eixa na c pw m8
na to sizitisume mia mera apo msn

This post was edited by tikis on Jan 17 2009 01:37pm
Member
Gold: 0.00
Jan 17 2009 01:43pm
Quote (tikis @ Sat, Jan 17 2009, 07:34pm)

esena pada se eixa kai pada tha se exo!ela re mlk teo pote me eixes sto duel???ela
dn thelw na akouw tetia twra mporei na me exeis . alla palia dn paizei file eixa asxolithei poli me to duel
twra omos pezw hc k kavlw lvling gt apla D2 gia mena = fun k stin poutsa m ama xasw i ama nikisw

tiki oti kai na les psile eGc>fox makran apla
kai nn na pexseis 1 v eGc 1s 1s se exume alone
Member
Gold: 20,150.01
Jan 17 2009 01:58pm
chill mia giati to elliniko forum exei ginei mia mikrografia tou grc se flame to point itane na ginode trades sto elliniko forum osoi den kseroun i kseroun elaxista agglika, alla exei gamithei sto flame
peace lew egw.
Member
Gold: 0.00
Jan 17 2009 03:06pm
Quote (tns @ Sat, Jan 17 2009, 07:58pm)
chill mia giati to elliniko forum exei ginei mia mikrografia tou grc se flame to point itane na ginode trades sto elliniko forum osoi den kseroun i kseroun elaxista agglika, alla exei gamithei sto flame
peace lew egw.

nn
Member
Gold: 53.44
Jan 17 2009 03:22pm
Quote (tns @ Sat, Jan 17 2009, 10:58pm)
peace lew egw.

Vouch ston tns.. symfwno apolyta.

tiki egw dn exw kanena provlima mazi sou kai dn ksexnw oute apo pou eisai oute kai ti syzitisi pou kaname prin apo merikous mines.

an dn me pisteyeis oti imoun stin ousia monos mou mesa sta 10top clans ayto dn me noiazei kai poli.

kserw kala tis ikanotites mou san dueller kai dn exw anagi tin anagnwrisi kanenos.

kai nai, tote dn asxoloumoun me to jsp. mono trades ekana.vlepeis allwste poso xamila posts exw.logiko na mi deis pouthena to acc mou.

ayto to poll me ekane na psiloasxolithw.

oute ligo oute poli sou lew oti me anedeiksan alloi erimin mou xwris na eimai ''active'' sto forum.

an de sou leei kati ayto idc

dn exw logo na pw psemata, oute eimai toso ligopsixos kai rixos gia na kratisw to link tou poll apo tote mexri twra.
Member
Warn: 10%
Jan 18 2009 02:46am
Quote (Carnil @ Sat, Jan 17 2009, 09:22pm)
Vouch ston tns.. symfwno apolyta.

tiki egw dn exw kanena provlima mazi sou kai dn ksexnw oute apo pou eisai oute kai ti syzitisi pou kaname prin apo merikous mines.

an dn me pisteyeis oti imoun stin ousia monos mou mesa sta 10top clans ayto dn me noiazei kai poli.

kserw kala tis ikanotites mou san dueller kai dn exw anagi tin anagnwrisi kanenos.

kai nai, tote dn asxoloumoun me to jsp. mono trades ekana.vlepeis allwste poso xamila posts exw.logiko na mi deis pouthena to acc mou.

ayto to poll me ekane na psiloasxolithw.

oute ligo oute poli sou lew oti me anedeiksan alloi erimin mou xwris na eimai ''active'' sto forum.

an de sou leei kati ayto idc

dn exw logo na pw psemata, oute eimai toso ligopsixos kai rixos gia na kratisw to link tou poll apo tote mexri twra.

carnil makari na eisai #1
alla ase na pisteuw ta dika m smile.gif
k o kathenas na pisteuei ta dika t
Member
Gold: 2.01
Jan 18 2009 04:38am
Quote (tikis @ Sat, Jan 17 2009, 07:34pm)

... auto itan asteio ? epaiza d2 prin akoma genitheis, den boreis na akolouthiseis, go pvm now.

Anyway oute 3es poia itan ta No.5 best clans pallia. to thema einai oti auto to acc pou exw twra to dimiourgisa gia ena logo, gia ton idio logo pou arxisa pali na paizw d2, na nikisw, mia le3i , niki.

Prepei na nikisw kapoion pou yposxethika ston eauto mou oti tha nikisw, apla ta pragmata, to mono pou prepei na kanw einai duels me tous best kai 1/2 to exoume kanei, aplws nikisame, menoun 2-3 teams , auto kai telos.
meta boreite na cry oso thelete

E:2 Members: eGc-CrusadeR, Lapuertas GTFO RANDOM

This post was edited by eGc-CrusadeR on Jan 18 2009 04:43am
Member
Jan 18 2009 04:48am
Quote (eGc-CrusadeR @ Sun, Jan 18 2009, 11:38am)
... auto itan asteio ? epaiza d2 prin akoma genitheis, den boreis na akolouthiseis, go pvm now.

Anyway oute 3es poia itan ta No.5 best clans pallia. to thema einai oti auto to acc pou exw twra to dimiourgisa gia ena logo, gia ton idio logo pou arxisa pali na paizw d2, na nikisw, mia le3i , niki.

Prepei na nikisw kapoion pou yposxethika ston eauto mou oti tha nikisw, apla ta pragmata, to mono pou prepei na kanw einai duels me tous best kai 1/2 to exoume kanei, aplws nikisame, menoun 2-3 teams , auto kai telos.
meta boreite na cry oso thelete

E:2 Members: eGc-CrusadeR, Lapuertas GTFO RANDOM

eGc-CrusadeR Take my balls ;D
Member
Gold: 2.01
Jan 18 2009 05:01am
Quote (Lapuertas @ Sun, Jan 18 2009, 10:48am)
eGc-CrusadeR u r the best N1

I know
Member
Jan 18 2009 05:03am
Quote (eGc-CrusadeR @ Sun, Jan 18 2009, 12:01pm)
I know

Y Ksise Kialo ;D

File mou den me axonis biggrin.gif

So Stfu Kai Kita tin Partoula sou loL
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev1234568Next
Add Reply New Topic New Poll