d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Recruiting Making Greek Clan. > Ean Psineste Apantiste.
Prev1222324
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 8,380.00
Aug 20 2009 03:56pm
Quote (eGc-CrusadeR @ Thu, 20 Aug 2009, 23:00)
bla bla bla, dn vlepw kati periergo kai o ecy to lesi egine rezili twn skyliwn, sou diafeugoun merika s/s kai auta pou dixneis dn lene tpt xD mono esi na petheneis ... me enan hdin e3w mazi

selfowned

ti les vre vlaka pou vlepeis owned???

des ligo ti ginete me tin Gid

kai des ti ginete me to kill pou vlepeis palionoobo vlaka e vlaka

bo kill ekane exase 5-0

T4D OWNED CYA
Member
Gold: 2.01
Aug 21 2009 12:01am
Quote (M1tsos @ Thu, Aug 20 2009, 09:56pm)
ti les vre vlaka pou vlepeis owned???

des ligo ti ginete me tin Gid

kai des ti ginete me to kill pou vlepeis palionoobo vlaka e vlaka

bo kill ekane exase 5-0

T4D  OWNED CYA

auta eides esu ? okay

otan bgaleis ta skata apo ta matia sou pes mou ti tha deis kai otan to deis trava autoktona, apotyximene.

:e / eipame dn paizw d2 anymore, pws to lene, to 3ereis edw kai 1 xrono ... gt epimeneis ? wow paizw otan exw xrono kai twra pia dn exw katholou, give me a break mitsos ... paratame pws to lene, varieme na sou milaw, dn perasa tosa gia an antalazw kouventes me enan prodoti K skouliki san kai esena, zhta sygnwmh apo ton teo kai isws to skeftw na kanw pisw, mexri tote oti thes se pm apo mena, gia na stop kai to spam.
Member
Gold: 53.44
Aug 21 2009 01:15am
Quote (eGc-CrusadeR @ Fri, Aug 21 2009, 09:01am)
auta eides esu ? okay

otan bgaleis ta skata apo ta matia sou pes mou ti tha deis kai otan to deis trava autoktona, apotyximene.

:e  / eipame dn paizw d2 anymore, pws to lene, to 3ereis edw kai 1 xrono ... gt epimeneis ? wow paizw otan exw xrono kai twra pia dn exw katholou, give me a break mitsos ... paratame pws to lene, varieme na sou milaw, dn perasa tosa gia an antalazw kouventes me enan prodoti K skouliki san kai esena, zhta sygnwmh apo ton teo kai isws to skeftw na kanw pisw, mexri tote oti thes se pm apo mena, gia na stop kai to spam.

nick ti kathesai k asxoleisai ... opws vlepeis egw dn asxoloumai katholou.

apo to sinexomeno spam / post sto post, fainetai poios tha ithele poli na einai apo panw, alla DEN!

gia na min anaferthw sto s/s, selfowned...
Member
Aug 21 2009 03:42am
Quote (Carnil @ Fri, Aug 21 2009, 07:15am)

apo to sinexomeno spam / post sto post, fainetai poios tha ithele poli na einai apo panw, alla DEN!

e nai dim...dn exei noima :P
Member
Aug 21 2009 12:04pm
Quote (eGc-CrusadeR @ Fri, 21 Aug 2009, 09:01)
auta eides esu ? okay

:e  / eipame dn paizw d2 anymore, pws to lene, to 3ereis edw kai 1 xrono ... gt epimeneis ? wow paizw otan exw xrono kai twra pia dn exw katholou, give me a break mitsos ... paratame pws to lene, varieme na sou milaw, dn perasa tosa gia an antalazw kouventes me enan prodoti K skouliki san kai esena, zhta sygnwmh apo ton teo kai isws to skeftw na kanw pisw, mexri tote oti thes se pm apo mena, gia na stop kai to spam.

re vlakedie ton teo den ton zitaw sugnomi gia mena eitan kai einai filos

aytos exei problem mazi mou oxi egw

epidi tou eipa oti isos isos re gamw na uparxei mia periptosi na exei kapoio bot kapoio 3rd proggram sto pc tou kai de tou dosa password sto acc mou kai genika de dinw se kanenan

de tha faw egw ban opws efage o teo eksetias allou

AYTO POU LEW DE SIMENEI OTI O TEO USAREI KATI

AN USARE THA TOU TO LEGA OTAN KANAME DUELL ALLA OPWS EIDA STO DUELL EINAI APOLITOS FUSIOLOGIKOS STO GAME PLAY TOU ARA DEN EXEI TPT PANO APO HAX

eseis palio vlakes tin klosti tin kanate trixia malakes e malakes

kai oso gia to an paizeis d2 h den asxolise pou les

tote giati logareis jsp kai postareis??

autes tis paparies allou

kai sta @@ mou genika an paizeis h de paizeis eisoun eisai kai tha eisai mia zwh kato ap ta @@ mou opote mi mou ta prizeis allo ..

esy to sunexizeis oxi egw
Member
Aug 21 2009 12:05pm
Quote (Carnil @ Fri, 21 Aug 2009, 10:15)

ma de tha thela na eimai apo pano egw kserw oti eimai crap player apla exw gozato char ayto den simenei oti eimai gozu egw.. alla o char mou

btw de vlepw selfowned allos elege bm to slow kai de vlepw na exw slow kai allos leei bm kai vlepw oti to bo kill einai bm

opote mi klais kai mi to sunexizeis kai si

telos de spammarw allo alla mi to sunexisete opoios pei kati ksana tha ksanapw kai gw meta

giayto telioste to edw na mi to sunexizoume tsampa

ade malakes
Member
Aug 21 2009 12:22pm
Quote (M1tsos @ Fri, Aug 21 2009, 06:05pm)
ma de tha thela na eimai apo pano egw kserw oti eimai crap player  apla exw gozato char ayto den simenei oti eimai gozu egw.. alla o char mou

btw  de vlepw selfowned allos elege bm to slow kai de vlepw na exw slow kai allos leei bm kai vlepw oti to bo kill einai bm

opote mi klais kai mi to sunexizeis kai si

telos de spammarw allo  alla mi to sunexisete opoios pei kati ksana  tha ksanapw kai gw meta

giayto telioste to edw na mi to sunexizoume tsampa

ade malakes

oke
Member
Gold: 8.19
Aug 23 2009 09:16pm
Up, tha epilithei to prob me ta spam mediator. Gl all.
Member
Gold: 8.19
Sep 12 2009 02:51pm
Can be closed. Δεν έχω ενδιαφέρον πλέον για κάτι τέτοιο. Φροντίσανε πολλοί να μου το σταματήσουνε. Συγγνώμη εάν για κάποιο λόγο αυτό σας χάλασε. Τελευταίο ποστ στην ελληνική κοινότητα. Αρκετά ^^. Τα λέμε, καλά να περνάτε.
Member
Sep 12 2009 04:03pm
Quote (foxmulder @ Sat, 12 Sep 2009, 23:51)
Can be closed. Δεν έχω ενδιαφέρον πλέον για κάτι τέτοιο. Φροντίσανε πολλοί να μου το σταματήσουνε. Συγγνώμη εάν για κάποιο λόγο αυτό σας χάλασε. Τελευταίο ποστ στην ελληνική κοινότητα. Αρκετά ^^. Τα λέμε, καλά να περνάτε.

kala na pernas filarako :)
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev1222324
Add Reply New Topic New Poll