Quote (foxmulder @ Thu, 20 Aug 2009, 07:37)
**************************************************************************************************************************
Πραγματικά παιδιά κάντε ότι θέλετε, δεν ξανα-ασχολούμε το GR subforum, όλο spam, flame κτλ. . Εδώ και μήνα σχεδόν προσπαθώ να βρω άτομα για μία
παρείτσα στο νέο ladder και το μόνο που βλέπω κάθε μέρα, ΟΣΕΣ φορές και να σας παρακαλεσα να σταματήσετε, είναι spam. Τέλος λοιπόν για μένα
δεν ξανασχολούμε, κάντε ότι θέλετε, είστε τελείως λάθος μαζί μου και full desrepect, κρίμα γιατί νόμιζα πως οι έλληνες δεν είναι έτσι. Ντροπή, δεν μπο-
ρείτε να κρατήσετε το στόμα σας ούτε μία στιγμή, μόνο να λέτε για να λέτε τελείως ποστοθηρικά. Δεν σας φέρθηκα ποτέ με αυτό τον τρόπο, δεν μου αξίζει τέτοια
συμπεριφορά, δεν σας έκανα τίποτε ανάλογο. 10 σελίδες τώρα παρά το γεγονός ότι παρακίνησα να πάτε pm τις διαμάχες σας, εσείς επιμένετε να καταστρέφεται το τόπικ.
Τρομερό fail από όλους σας, δεν το περίμενα ποτέ μου... evo, egc clan, 300 guild και λοιποί λυπάμε πολύ, με απογοητεύσατε οικτρά. Ξέρω πολύ καλά ότι ακόμη
και αυτό το ποστ, δεν θα σας κινήσει το ενδιαφέρον παρά μόνο για μία ακόμη διαμάχη όπως πάντα, οπότε go on fight. Εις το επανιδείν,
Jb.
**************************************************************************************************************************
Topic Can Be Closed/ .-
Vouch.