d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Gia Ti Nea > Kala Eiste Re ? Xathikame ~~
Prev1192021222325Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 250.00
Aug 18 2008 03:58am
Quote (sector @ Mon, Aug 18 2008, 09:53am)
edaksi mi ta parales saki giati de paizei rolo toso kai h sindesi

egw allaksa  twra exw 24 mbps  eixa 768kbps  kai telika pali ta idia skata to idio lag exw

paizei rolo to pc  kai oi server tis blizzard einai gamimenoi kai panarxaioi giayto kai oloi laggaroun

apla aytoi  exoun hackies den eksigite allios  diavase epano ti lew

re min sigrinis greece me italia i germany kai alles fores 300 tera bites na valeis pali etsi tha eine o newstyle epeze terma + ekane record video ti na leme twra imarton
den lew san ton alon ton pseuti pou elege oti exei 15 ping giayto kanw tele/smite kala akou pseuma!!!! mou elege o tns sta tvt aytos eixe 48fcr kai merieks fores 75 fcr o tns me 125 kai stin arxh tou tvt ton pernage sta teleports ka iton afine piso kai mesa se olla skepsou mono aytoi oi 2 pou paizane ton lifepotion kai o loic pou epeze ton fast hammer kanane etsi tele/smite olloi oi alloi eimaste unskiled xD
gamiseta kai aytos pou eixe ton lifepotion entelos tyxea eixe kai ton nerco polcka necero pou olles tis fores sta pubs eitane me full hacks kai apla to moirazontusan ton acoun^^
Member
Gold: 8,380.00
Aug 18 2008 03:59am
Quote (firebreath @ Mon, 18 Aug 2008, 12:58)
ego sou eipa smile.gif apla gamaei ekei p epza oses fores se peira se duel ekei epeza

egw pote de katalava diafora padou idia mou fenotan

adithetos spiti mou paizw kalitera giati exw tis dikes mou rithmisis to diko mou keuboard eno ekso otan eimai de mporw kai na grapsw sto keyboard kai genika de mporw na paiksw
Member
Aug 18 2008 04:00am
Quote (plezzzfree @ Mon, 18 Aug 2008, 12:58)
re min sigrinis greece me italia i germany kai alles fores 300 tera bites na valeis pali etsi tha eine o newstyle epeze terma + ekane record video ti na leme twra imarton
den lew san ton alon ton pseuti pou elege oti exei 15 ping giayto kanw tele/smite kala akou pseuma!!!! mou elege o tns sta tvt aytos eixe 48fcr kai merieks fores 75 fcr o tns me 125 kai stin arxh tou tvt ton pernage sta teleports ka iton afine piso kai mesa se olla skepsou mono aytoi oi 2 pou paizane ton lifepotion kai o loic pou epeze ton fast hammer kanane etsi tele/smite olloi oi alloi eimaste unskiled xD
gamiseta kai aytos pou eixe ton lifepotion entelos tyxea eixe kai ton nerco polcka necero pou olles tis fores sta pubs eitane me full hacks kai apla to moirazontusan ton acoun^^

re malaka eimaste anoteroi apo olous aytous mi to psaxneis fenodai oloi tous poioi usaroun hacks
Member
Gold: 0.00
Aug 18 2008 04:02am
Quote (sector @ Mon, Aug 18 2008, 10:00am)
re malaka eimaste anoteroi apo olous aytous mi to psaxneis fenodai oloi tous poioi usaroun hacks

koita poloi duellers einai klaseis anoteroi apo mas tongue.gif
px o newstyle ego den ton perno se necro me tpt o fra einai gozas se smiter trelos o sakhs einai better o justin oso mlks kai na nai se baba einai poli kalos
Member
Aug 18 2008 04:03am
Quote (sector @ Mon, Aug 18 2008, 09:59am)
egw pote de katalava diafora padou idia mou fenotan

adithetos spiti mou paizw kalitera giati exw tis dikes mou rithmisis  to diko mou keuboard  eno ekso otan eimai de mporw kai na grapsw sto keyboard kai genika  de mporw na paiksw

exw akousei gia ena hack pou vgazei grafika kai kanei to diablo na paizei pio grigora
opos kai na exei aytoi use standar hacks den thimase pou o vlakas o justin aka niceneo evgale to zwo scren kai eixe fwtini othoni kai ton krazane kai etrexe o kolitos tou o loic na ton iperaspisei kai na pei oti to flah kati hack to egrini kai i blizzard akou ti allo tha poune ta zwa pigane oi karagiozides na kanoune scam ton nick aka eGc-crusader epidei ekane ena lathos to paidi kai tsakwthikane mazi tou emena ama ekane lathos o nick kai exana ton smitert tha tou elega np nick lathos ekanes aytoi tou zitagane items oi giftoi egw stin thesi tou tha tous elega travate skaste $$$$$$$$ paliokoroida
ase mlks kai sto tellos ematha pos na pezw ton barb me ena kolpo gamato pisteuo ama epeza barb tha ginomuna poli stronk oxi tha eixa kalo barb opos palia a1 vs 1lla kai sta tvts

This post was edited by plezzzfree on Aug 18 2008 04:04am
Member
Gold: 0.00
Aug 18 2008 04:04am
Quote (plezzzfree @ Mon, Aug 18 2008, 10:03am)
exw akousei gia ena hack pou vgazei grafika kai kanei to diablo na paizei pio grigora
opos kai na exei aytoi use standar hacks den thimase pou o vlakas o justin aka niceneo evgale to zwo scren kai eixe fwtini othoni kai ton krazane kai etrexe o kolitos tou o loic na ton iperaspisei kai na pei oti to flah kati hack to egrini kai i blizzard akou ti allo tha poune ta zwa pigane oi karagiozides na kanoune scam ton nick aka eGc-crusader epidei ekane ena lathos to paidi kai tsakwthikane mazi tou emena ama ekane lathos o nick kai exana ton smitert tha tou elega np nick lathos ekanes aytoi tou zitagane items oi giftoi egw stin thesi tou tha tous elega travate skaste $$$$$$$$ paliokoroida

ta edose o nick omos sad.gif nick i miss u start
Member
Aug 18 2008 04:08am
Quote (firebreath @ Mon, 18 Aug 2008, 13:02)
koita poloi duellers einai klaseis anoteroi apo mas tongue.gif
px o newstyle ego den ton perno se  necro me tpt o fra einai gozas se smiter trelos o sakhs einai better o justin oso mlks kai na nai se baba einai poli kalos

re malaka katalaveto omws oti exoun hacks to 80% einai full stis hackies kai sta plugins ti mou les twra
Member
Aug 18 2008 04:08am
Quote (firebreath @ Mon, Aug 18 2008, 10:04am)
ta edose o nick omos sad.gif nick i miss u start

egw sou eipa skepou o nice neo eixe hacks apla trava sto profile tou to zwo exei tin scren ekei
o loic paei o hammer tou san soso me 200 fcr opos leei kai o mitsos
katoi tipoi opos salci geo tous kanw lock me smite kanoune epano mou teleport kai meta alazoune se hammers kai den prolaveno na tous hit me smite no more coment
tarox piastike lene me hacks
mono o fra eine kalo paidi pragmatika poli kalo kai poli kalos smiter

This post was edited by plezzzfree on Aug 18 2008 04:10am
Member
Aug 18 2008 04:09am
Quote (plezzzfree @ Mon, 18 Aug 2008, 13:03)
ase mlks kai sto tellos ematha pos na pezw ton barb me ena kolpo gamato pisteuo ama epeza barb tha ginomuna poli stronk oxi tha eixa kalo barb opos palia a1 vs 1lla kai sta tvts

re gamiseta tsampa salio xalame pou lene pou suzitame gia ta zwa twra kiolas eleos
Member
Aug 18 2008 04:11am
Quote (plezzzfree @ Mon, 18 Aug 2008, 13:08)
egw sou eipa skepou o nice neo eixe hacks apla trava sto profile tou to zwo exei tin scren ekei
o loic paei o hammer tou san soso me 200 fcr opos leei kai o mitsos
katoi tipoi opos salci geo tous kanw lock me smite kanoune epano mou teleport kai meta alazoune se hammers kai den prolaveno na tous hit me smite no more coment
tarox piastike lene me hacks

nai re gamiseta egw thimame eimastan 4 atoma 1 fb soso 1 hammer kai 2 bow kai varousame ton hammer tou loic + ekane tele 200 fcr + eixe fhr 300+ dld eleos ekane tele les kai pigene volta to nap

o tarox nai odos piastike

ton fra den ton kserw

This post was edited by sector on Aug 18 2008 04:11am
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev1192021222325Next
Add Reply New Topic New Poll