Quote (FiLthYodoR @ Dec 7 2014 03:42pm)
Ama exeis @@ se prokalw na mpeis se sites opws gazzetta k ama de s aresei k to thewreis k auto vazeliko, mpes sto Redplanet re file!!
Mpes kai des ti grafun oi sygavroi sou gia tin omada sas!! Oti elega egw apo to kalokairi... Oti eiste anyparxtoi, kanate sapies metagrafes, exete anikano proponiti pu to mono pu kserei na kanei einai na glyfei apo dw k apo ki mpas k vgalei tin xronia
Sw8ikate apo 2 tyxeres nikes sto CL pu kanonika eprepe na exete roufiksei 4ares alla eixate agio roberto. To 90% twn gavrwn pu kserw paradexontai ta panta kai exun ksenerwsei me auto pu ginetai!!
Ama xaseis apo tin Malme tha vareseis epikh dialysh!!
Quote (FiLthYodoR @ Dec 7 2014 03:44pm)
Exeis na peis gia 1 prwta8lima tou PAO. OK to dexomai, esy gia posa prwta8limata prepei na logodotiseis tote?? KAi poses omades exeis vlapsei?
Exete kataferei opote paizete stin eurwph, olh h ellada plhn twn gavrwn na ypostirizei tous ksenous!! Tyxaio?? de nomizw!!
Fae tora to sano tou marinaki etoimo karagiozi!! Kai pane diadilwse giati sou katigoroune ton agio proedro!!
Quote (FiLthYodoR @ Dec 7 2014 03:45pm)
Episis mpes des ti grafei o Lucifer pu einai k autos gavros!!
Ηρέμησε, έχεις πάει στους 3000 σφιγμούς, δεν έχεις περιθώρια για τέτοιες συγκινήσεις.
Το τι γράφει ο Άγγελος διάβασέ το εσύ, σε εσένα το γράφει και όχι σε εμένα. Εγώ όπως είδες με τον καλημέρα μίλησα και είπαμε και οι 2 πράγματα τα οποία εσύ δε μπορείς να τα καταλάβεις για πολλούς και διάφορους λόγους. Εκείνος φυσικά τα κατάλαβε και αυτό με ευχαριστεί, εκείνος άνοιξε το τόπικ και με εκείνον με ενδιέφερε να συνεννοηθώ. Και χωρίς καμία κακία δεν έχει ουσία να μπω στη διαδικασία να κάνω ποδοσφαιρική κουβέντα μαζί σου, όσες απόπειρες έκανα κατά καιρούς κατέληξαν σε αδιέξοδο.
Μη τρελαίνεσαι λοιπόν και άραξε στα κυβικά σου, απλά δε το'χεις.
Μονίμως για κάτι θα κλαις και για κάτι θα πρήζεις @@, με το πρώτο τρομπόνι που θα κάνεις όμως και θα σου την πω, θα πεις δεν ασχολούμαι και θα βγεις από το grc την ίδια ώρα και θα ξαναμπέις μετά από καμιά εβδομάδα. Όταν και αν έχεις καινούριο λόγο να κάνεις τη μάρθα βούρτση.
Κοίτα τι πίπες έκανες εσύ λοιπόν στο uefaki φέτος και άσε με εμένα με 2 νίκες.