d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Freedom Of Expression > In Greek Sub
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 66.00
Nov 4 2014 03:44pm
Quote (FiLthYodoR @ Nov 4 2014 08:46pm)
mwre trava kane kana tsimpouki re paliomalaka

look it up

χαχαχαχαχαχα
Member
Gold: 2.01
Nov 5 2014 02:45am
Παντ τι κάνεις εδώ αδερφέ ; Χάνεις τον χρόνο σου ^ το τζ ες πι πέθανε εδώ και καιρό ^_* βλέπεις μερικούς κακομοίρηδες να λένε ότι μαλακία τους κατέβει ^. Μερικοί ακόμα κλέβουν ( τιμούν τον τσάκο μάλλον ) και παριστάνουν τα κινεζάκια :) το ξέραμε ! Α ξέχασα, βάζουν και ένα μαλάκα ελβετό να λέει μερικές παπαριές και όλα καλά. Ο τεο μαλώνει με τον τρου κατι ( αρ βι αρ ), πετάγεται και ο άλλος ο ραντο ο μαξφακτορ και όλα γκουντις. Τα γνωστά δηλαδή, μάγκες σε παιχνίδι που πέθανε πρίν 150 αιώνες, τα αρχίδια να τα είχατε όσο το ντι2 ήταν στα πάνω του, πριν καμία 10αρια χρόνια δηλαδη ^_^

This post was edited by eGc-CrusadeR on Nov 5 2014 02:45am
Member
Gold: 1,199.50
Nov 5 2014 06:34am
Quote (eGc-CrusadeR @ 5 Nov 2014 11:45)
Παντ τι κάνεις εδώ αδερφέ ; Χάνεις τον χρόνο σου ^ το τζ ες πι πέθανε εδώ και καιρό ^_* βλέπεις μερικούς κακομοίρηδες να λένε ότι μαλακία τους κατέβει ^. Μερικοί ακόμα κλέβουν ( τιμούν τον τσάκο μάλλον ) και παριστάνουν τα κινεζάκια :) το ξέραμε ! Α ξέχασα, βάζουν και ένα μαλάκα ελβετό να λέει μερικές παπαριές και όλα καλά. Ο τεο μαλώνει με τον τρου κατι ( αρ βι αρ ), πετάγεται και ο άλλος ο ραντο ο μαξφακτορ και όλα γκουντις. Τα γνωστά δηλαδή, μάγκες σε παιχνίδι που πέθανε πρίν 150 αιώνες, τα αρχίδια να τα είχατε όσο το ντι2 ήταν στα πάνω του, πριν καμία 10αρια χρόνια δηλαδη ^_^

λες σε αλλους οτι χανουν τον χρονο τους εδω(οταν ο μοναδικος λογος που μπαινουμε εδω ειναι για να περασει η ωρα μας :P).
εχεις επαφη με καθε τοπικ γραφοντας χαζοποστ τυπου Fri4ndoOliniaa,η ποστ στα οποια flamaρεις και ξαφνικα εισαι ο σοφος γεροντας του greek sub?
Member
Gold: 266.00
Nov 5 2014 07:16am
:banana:

This post was edited by aek21original on Nov 5 2014 07:19am
Member
Gold: 1,200.00
Nov 5 2014 07:39am
Είπαμε πίσω στην τρύπα εσύ.

2 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous): M1kasaAckerman

This post was edited by true_lucif3r on Nov 5 2014 07:40am
Member
Nov 5 2014 07:40am
Quote (eGc-CrusadeR @ Nov 5 2014 08:45am)

<3 αδερφέ μου.
Member
Nov 5 2014 07:41am
Quote (BlackTwister @ 5 Nov 2014 16:40)
<3 αδερφέ μου.

Παντελή, άλλο post μάλλον διάβασες, και όχι αυτό που έγραψε.
Μόνο κολακευτικό δεν ήταν, δεν ξέρω τι κατάλαβες.
Member
Nov 5 2014 07:51am
Quote (true_lucif3r @ Nov 5 2014 01:41pm)
Παντελή, άλλο post μάλλον διάβασες, και όχι αυτό που έγραψε.
Μόνο κολακευτικό δεν ήταν, δεν ξέρω τι κατάλαβες.

Μια χαρά κατάλαβα τι έγραψε, δε το λέει για να με προσβάλλει, ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο. Απλά κάνουμε παρέα και στην πραγματικότητα χρόνια και ξέρω γιατί λέει ότι λέει και σε ποιους αναφέρεται πριν το πει. Και να σου πω την αλήθεια άγγελε τον προτιμάω πολύ από κάτι αδερφές οι οποίες κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους για οφθαλμοφανή - γελοία πράγματα, λένε ψέμματα, καρφώνονται μόνοι τους, είναι ή το παίζουν spammers για να καλύψουν τη πραγματική τους εικόνα και τον τρόπο που νοιώθουν και από διάφορα multies. Τον προτιμώ επίσης και από άλλες αδερφές που stalkaroyn τα greek topics σα πουτάνες και δε ποστάρουν γιατί ξέρουν τι θα ακούσουν μετά και την ίδια ώρα σε καταριούνται από μέσα τους. Ότι γράφει έχει λόγο που το γράφει και το πιστεύει.

Ο νοών νοείτω.

This post was edited by BlackTwister on Nov 5 2014 07:53am
Member
Gold: 2.01
Nov 5 2014 07:58am
Quote (BlackTwister @ Nov 5 2014 01:51pm)
Μια χαρά κατάλαβα τι έγραψε, δε το λέει για να με προσβάλλει, ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο. Απλά κάνουμε παρέα και στην πραγματικότητα χρόνια και ξέρω γιατί λέει ότι λέει και σε ποιους αναφέρεται πριν το πει. Και να σου πω την αλήθεια άγγελε τον προτιμάω πολύ από κάτι αδερφές οι οποίες κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους για οφθαλμοφανή - γελοία πράγματα, λένε ψέμματα, καρφώνονται μόνοι τους, είναι ή το παίζουν spammers για να καλύψουν τη πραγματική τους εικόνα και τον τρόπο που νοιώθουν και από διάφορα multies. Τον προτιμώ επίσης και  από άλλες αδερφές που stalkaroyn τα greek topics σα πουτάνες και δε ποστάρουν γιατί ξέρουν τι θα ακούσουν μετά και την ίδια ώρα σε καταριούνται από μέσα τους. Ότι γράφει έχει λόγο που το γράφει και το πιστεύει.

Ο νοών νοείτω.

<3 παντ :)

Λουσιφαροεξχ ή οπως λεγεσαι τελος παντων, οταν εγω ημουν εδω εσυ ακομα δεν ηξερες τι ηταν το ντιαμπλο, σρυ ε.
Member
Nov 5 2014 08:10am
Quote (eGc-CrusadeR @ 5 Nov 2014 11:45)

Όσο για σένα φίλε Κρουσέιντερ.

Διακρίνω μπόλικη απαξίωση.
(Και) Για άτομα που δε γνωρίζεις.
Κρίμα φίλε, γιατί δείχνει μιζέρια.
Και για άτομο που θεωρεί σπατάλη χρόνου αυτή όλη τη διαδικασία, την παίρνεις πολύ στα σοβαρά.
Ράντομς, Τσακωμούς, κλεψίματα, μαγκιές και αρχίδια εκτός εποχής κ.α.

Εσύ βρίσκεις τη μαγκιά, στα 5 games με τα οποία έχεις/είχες ασχοληθεί/ασχολείσαι.
Βλέπεις κάτι που έκανες πριν x χρόνια, και λές "'α ρε φλώροι, εγώ τα έκανα αυτά στην ακμή του game." Μπράβο ψηλέ μου.
Εγώ απο τη δική μου μεριά, τη φάση αυτή τη βλέπω ως διασκέδαση, όχι ώς ψωλομέτρημα. Να πώ 5 πίπες με 2 φίλους, και να κάνουμε και 1 duel.
Η δικιά μου η μαγκιά μετράτε στο πώς βοηθάω κάποιον να διασκεδάσει κι αυτός λίγο σε αυτή τη φάση, να χαλαρώσει λίγο απο την καθημερινότητα του. Όσοι συναναστρέφομαι μαζί τους, ξέρουν τι εννοώ.
Και τη φάση αυτή την έκανα και πριν 10 χρόνια, και πριν 5 χρόνια, και μπορεί να μού 'ρθει να την κάνω και σε 2 χρόνια απο τώρα.

Αυτά είχα να προσθέσω στα δικά σου, φιλικά.

This post was edited by true_lucif3r on Nov 5 2014 08:13am
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll