Quote (BlackTwister @ 30 Oct 2014 13:56)
βρε πανηλιθιε, για αεκ απόλλων μίλησα. Σε εσένα δεν εχω να πω τπτ άλλο, το μεταξύ μας ματς δεν χρήζει περεταίρω ανάλυσης, μόνος μου έπαιζα, δεν αξιζες τπτ παραπάνω από ότι πήρες, ρώτα κι εσυ αντικειμενικούς βαζελους να ακούσεις πριν κλαφτεις για ποδόσφαιρο σε ένα φόρουμ άσχετο με αυτό, ανύπαρκτος είσαι κ ανύπαρκτος θα είσαι.
P.s. Πάντως πως γίνεται να κατάλαβαν όλοι ότι μιλούσα στον πανο κ ο μόνος που δε το κατάλαβε να ήσουν εσύ

Η αλήθεια είναι οτι στον Τεό το έκανες quote (σαν να απαντάς σε αυτόν) απλά καταλάβαμε σε ποιόν απευθύνεσαι. Χαλάρωσε.
Τεό ειλικρινά δεν έχω γράψει τίποτα τόσες μέρες που είναι το post αυτό, για να μη σου δώσω πάτημα να κράξεις.
Φαίνεται φίλε απο μακριά οτι είσαι προϊδεασμένος. Επίσης έχεις κάποιες σκέψεις που γράφεις, τις οποίες τις συζητούσαν οργανωμένοι βάζελοι,
το οποίο πάλι φαίνεται, και εσύ ή κουβέντιαζες μαζί τους, ή τα διάβασες σε κάποιο forum και τα συμμερίστηκες.
Κάτσε και σκέψου το καθαρά.
Η συγκεκριμένη διαιτησία (όσον αφορά ντέρμπι) ήταν μια χαρά σε σχέση με τις περισσότερες που έχουμε δεί τα τελευταία 8 χρόνια π.χ
Σφύριξε έδρα ναί, όπως κάνει υπέρ κάθε ομάας σε ντέρμπι (υπέρ τς έδρας της, δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται περίεργο μόνο με εμάς, όλοι παίρνουν τέτοια)
Το πέναλτι που πήραμε, το έχουν πάρει Ντέμης, Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος κ.α, ούκ ολίγες φορές, και καμία σχέση δεν έχει με το Γιαννακόπουλου που τον έπαιρνε ο αέρας καθώς έπεφτε.
Σαφώς και ο Μήτρογλου προσπαθεί να το πάρει, αλλά απο τη μεριά που είναι ο διαιτητής, δε μπορεί να καταλάβει την πρόθεση! Το οτι το εκβιάζει σαν άποψη σχηματίζεται μετά απο 3 ριπλέι ρε φίλε.
Όμως εφόσον βγαίνει και δεν βρίσκει μπάλα, τι θές να δώσει? Ας καθόταν στο τέρμα του να τον περίμενε άμα δεν είναι σίγουρος οτι θα βρεί μπάλα. Άμα ο διαιτητής ήθελε να "καθαρίσει" το μάτς όπως λέτε, θα του έδινε και κόκκινη.
Είχε την ευκαιρία.
Μία κάρτα για διαμαρτυρία δόθηκε στο μάτς, στον Νάνο. Για την 3η διαμαρτυρία που έκανε.
Εύκολες κάρτες δεν υπάρχουν, εφόσον είναι για κάρτα τα μαρκαρίσματα που κάνατε, τι πάει να πεί εύκολη-δύσκολη ρε φίλε? Σκέψου το λιγάκι.
Έπρεπε να πάρει και μια ο Μανιάτης που έριξε μια με τάπες στον Πράνιτς, την οποία δεν πήρε.
Ο Καρέλης επίσης θα μπορούσε να φάει 2η κίτρινη (που του άξιζε) για να βοηθήσει παραπάνω τον ΟΣΦΠ (εκεί που γκρεμίζει τον Μποτία ο οποίος καταλείγει εκτός, τραυματίας)
Για το χέρι που λές, εγώ είδα στο πρώτο ριπλέι οτι δεν ήταν, στο 2ο οτι ήταν. Επίσης οι άγγλοι στο streaming έιδαν χέρι. Μπορεί και να μην ήταν?
Ίσως. Δε φαίνεται ξεκάθαρα όμως ρε φίλε, άρα για τι αλλοίωση μιλάμε?
Και τέλος, πεντακάθαρα φαίνεται απο την αρχή τους μάτς οτι ο ΠΑΟ έχει κατέβει με μόνο σκοπό να κόβει το ρυθμό του ματς.
Ούτε κάν όλοι άμυνα. Όπως πέρσι. Που μας ρίξατε 3. Δε γίνεται ρε φίλε ,ε την άμυνα που έχουμε, ο Εργοτέλης να κάνει 12 τελικές και ο ΠΑΟ 0.
Παρατήρησε οτι τα φάουλ είναι σκόπιμα, πετάνε οι παίκτες συνέχεια την μπάλα ή άουτ, ή πλάγιο, ή τη διώχνουν στο Ρομπέρτο, ή κάνουν φάουλ, ή καθυστερήσεις (όπως ο Καρέλης που κάνει κολπάκια αντί να δώσει την μπάλα σε σφυριγμένο φάουλ στο 10' !!!!!!)
Ότι μπορούσαν για να εκνευρίσουν ή να κουράσουν τους δικούς μας. Καμία σκέψη στο να παιχτεί λίγη μπάλα.
Έστω πέρσι κοιτούσαν να κλέψουν τη μπάλα και να την πετάξουν μπροστά στο Μπέργκ. Οπού αυτό είναι οι αντεπιθέσεις, κλέβω μπάλα και κοιτάω να την πασάρω όσο πιο γρήγορα γίνεται στους φορ.
Αυτό που κάνανε οι παίκτες σας, πρώτη φορά το βλέπω. Μόνο ο Καρέλης δεν είχε παθητικό ρόλο!!!
Ακόμα και ο Ζέκα (ο μόνος δημιουργικός σας παίκτης) είχε σε όλο το μάτς ρόλο μαρκαρίσματος του Μαζουάκου (του μπάκ μας!!!!!!) αντί να πάρει μπάλα να μοιράσει καμια πάσα!!! Ακόμα και όταν είχατε εσείς κατοχή μπάλας!!!!
Παίζατε καθαρά man to man μαρκάρισμα, που έχω να δώ να παίξετε απο το 2000' που παίζατε με λιμπερο. Αν είναι δυνατόν.
Τουλάχιστον οι δικοί μας το πάλεψαν! Παρότι σούπα ήταν και αυτοί.
Οπότε για τί μάτς μιλάμε ??