Quote (BlackTwister @ 31 May 2014 07:06)
Ρε μαλάκα Μήτσο αδερφός είσαι τι λες?
Παραληρείς φίλε, μη διαβάζεις ότι θες. Τπτ τέτοιο δεν είπα και είμαι σίγουρος πως εσύ ποτέ δεν έκλεψες κανέναν. Μου την έδωσε ρε φίλε όμως που τόσους μήνες εγώ, εσύ, ο Nick και όχι μόνο, βρίζαμε κάποιον για κάτι που στη δεδομένη χρονική στιγμή τουλάχιστον δεν ίσχυε και 3 αθηναίες αδερφές που από τη πρώτη στιγμή τα ήξεραν όλα έβγαζαν γούστα μαζί μας, γελούσαν και δεν έλεγαν τπτ. Μη το παίρνεις στραβά λοιπόν, διάβασε τι ακριβώς του είπα και μην επιδιώκεις να μαλώσουμε και εμείς, πάλι θα γουστάρουν αυτοί. Για ότι σου έκανε καλά να πάθει και μακάρι να πάθει 3 φορές χειρότερα.
eisai trelos twra kai su???? lew pouthena pws esu eipes oti egw eklepsa kapoion???? eleos diladi..
eipa auto akrivws to opoio to egrapses esu
san pantelis loipon
sou euxomai na eisai panta kala.kai apantaw me diko mou sxolio akrivws apo katw
GRATZ PANTELO sta @@ sou diladi pou eklepse apo mena ta panta. kai anagkastika apo tote na mi ksanapaiksw pote d2 de se enoiakse kan
oraios filos gratz 
gia skepsou re panteli na mathena egw oti telika de me eklepse emena autos. kai esena na se eixe klepsei kanonika diladi na eisoun akrivws sti thesh mou kai na vlepes esu ena tetoio munhma kai na egrafa
san mitsos loipon sou euxomai na eisai panta kala. de tha se enoxlouse??? einai sa na lew sta @@ mou pou eklepses ton panteli de me noiazei...
egw loipon an htan anapoda ta pramata tha sunexiza na ton gamwstaurizw kai na euxomai klotsia sta arxidia tou pousti kai na mi mporesei na kanei pote paidia o gamiolis
ti paparies mou grafeis loipon???? paralhrw kai na mi diavazw oti thelw??? diavaza polu ksekathara 2-3 aples leksoules sou.. ELEOS eisai apla faul kai ksereis oti panta tha eixes tin stiriksi mou edw mesa se oti kai an htan auto akoma kai fg na mou zhtouses 10k twra na mou leges steile gia na parw kati giati to xreiazomai tha sta dina.