d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Enigma Of Peace
Prev123457Next
Add Reply New Topic New Poll
Banned
Gold: 0.65
Warn: 50%
Jan 7 2011 01:48pm
Quote (M1tsos @ Jan 7 2011 07:21pm)
to paradeigma pou efera pisteuw pws einai arketa swsto

otan ekana dupe  ta foh scepters einai grey item den exoun id giauto de poofaran pote

eixa parei mono 1 stin arxi kai meta eftasa na exw full accounts gemata me scepters  kai ta poulousame eeebay mazi me ton

Ithsword@ jsp

he agrees

This post was edited by Sparda13 on Jan 7 2011 01:53pm
Member
Gold: 0.00
Jan 7 2011 04:01pm

otan ekana dupe  ta foh scepters einai grey item den exoun id giauto de poofaran pote

eixa parei mono 1 stin arxi kai meta eftasa na exw full accounts gemata me scepters  kai ta poulousame eeebay mazi me ton

Ithsword@ jsp

ox 8ee mou...
Member
Gold: 8,380.00
Jan 7 2011 05:07pm
Quote (firebreath @ 7 Jan 2011 22:28)
kala re eisai malakas?otan diafoneis me to mitso einai san na diafoneis me gaidaro.oti kai na tu peis autos sta @@ tu
einai pepismenos oti xerei TA PANTA

kapoios arxise to pozeriliki h einai idea mu?
ela tora pes mas kai poso gz gamath super yper perfect godly n1 ntymenh einai h ama su
CLOWN

egw ftaiw pou se ekana kai pvper vlaka pou eisoun enas noob me mia assasin random me hoto spirit pou oute pvp ikseres ti einai oute apo items eixes idea

egw ftaiw pou sou dina free pc sks 45aria na poulas gia na ntiseis kalo char pou sou kana kai tin sorc tin silia me 45aria fire skillers

se eixa valei kai stin clan mou kai sas eixa ntisei olous me gosata items

alla de peirazei edw deixneis poso axaristos eisai kai giauto den exeis friends

vlakare

oso gia tin ama mou

nai kserw oti oloi tin zhleuoun epidi exei top items ever kai kanei pano apo 50-60k fg

mono to bow paei 20k vale kai ta helms apo 6-8k each pame sta 35 chak bam vale kai ta 3-20-20s + ta 5-5s + ta 5-11s kai perf anni torch pame sta + 15k ez ftasame ta 50k

de sunexizw me ta upolipa items giati tha kseperasw ta 60k :)
Member
Jan 7 2011 05:26pm
Quote (M1tsos @ Jan 7 2011 11:07pm)
egw ftaiw pou se ekana kai pvper vlaka pou eisoun enas noob me mia assasin random me hoto spirit pou oute pvp ikseres ti einai oute apo items eixes idea

egw ftaiw pou sou dina free pc sks 45aria na poulas gia na ntiseis kalo char pou sou kana kai tin sorc tin silia me 45aria fire skillers

se eixa valei kai stin clan mou kai sas eixa ntisei olous me gosata items

vlakare

oso gia tin ama mou

nai kserw oti oloi tin zhleuoun epidi exei top items ever kai kanei pano apo 50-60k fg

mono to bow paei 20k vale kai ta helms apo 6-8k each pame sta 35 chak bam vale kai ta 3-20-20s + ta 5-5s + ta 5-11s kai perf anni torch pame sta + 15k ez ftasame ta 50k

1)kai vasikotero!ONTOS DEN EIXA IDEA APO PVP alla DEN ME EMATHES ESU PVP KLP!pvp xekinhsa na kano logo sakh!kai epishs o protos pvp mu den htan assa alla nec^^
2)den foraga hoto spirit dual claw eixame me sakh sthn assa
3)pcs den mu edines KANAME TRADE!scs pou mazeues esu nomizo 3-xx-20 vs items pou htan sxedon ola unperm
4)th sorc den mu thn entuses esu thn entusa poulontas thn assa kai alla pragmata pou eixame me to sakh
5)den mu ekanes xarh pou me evales sth clan!esu mas eipes me sakh na mpoume

oso gia th zhleia KLAIO STO GELIO!
poso hlithios eisai otan pisteueis oti kapoios en eth 2011 pleon zhleuei items enos game san tu d2 pou einai pleon dead?eleos ligo pata sth pragmatikothta
Member
Gold: 8,380.00
Jan 7 2011 08:20pm
Quote (firebreath @ 8 Jan 2011 02:26)
1)kai vasikotero!ONTOS DEN EIXA IDEA APO PVP alla DEN ME EMATHES ESU PVP KLP!pvp xekinhsa na kano logo sakh!kai epishs o protos pvp mu den htan assa alla nec^^
2)den foraga hoto spirit dual claw eixame me sakh sthn assa
3)pcs den mu edines KANAME TRADE!scs pou mazeues esu nomizo 3-xx-20 vs items pou htan sxedon ola unperm
4)th sorc den mu thn entuses esu thn entusa poulontas thn assa kai alla pragmata pou eixame me to sakh
5)den mu ekanes xarh pou me evales sth clan!esu mas eipes me sakh na mpoume

oso gia th zhleia KLAIO STO GELIO!
poso hlithios eisai otan pisteueis oti kapoios en eth 2011 pleon zhleuei items enos game san tu d2 pou einai pleon dead?eleos ligo pata sth pragmatikothta

eisai toso vlakas pou den katalaveneis kan ti lew

me to oloi zhleuoun tin ama mou de simenei oti esy tin zhleueis shmenei oti oloi h Active Amazon players tou diablo 2 tha thelan na eixan auta pou exw egw se 99er amazon

kai tha sou pw kai kati allo

akoma kai diablo3 na vgei to diablo 2 de tha pethanei tha uparxoun akoma autoi pou epidi einia free game epidi goustaroun to pvp tou d2 tha paizoun
Banned
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Jan 8 2011 02:25am
Quote (M1tsos @ Jan 7 2011 07:17pm)
re agori mou kalo pou ksafnika ta mathes ola kai esy

o server diavazei sto id tou to runeword  h to item de diavazei an exei 1  h 6 socket

diavazei to name na sto pw allios  giauto kai ta grey kai white items den exoun id  asxetos posa sox tha exei to grey sunexizei na einai xwris id

to epixirima mou stekei giati to ice of faith  fenete ston server sto id tou san ena runeword

tha mporousan an eixan toso aneta na kanoun import tha kanan to idio akrivos item me to runeword pou einai alla adi gia runes mesa tha eixe 4 sox free basika den einai 100% sure auto giati an sta 4 free sox evazes rune the tha eitan runeword allo kai tha etroge ban apo blizzard

opote giauto autoi to kanan hybrid runeword me stadar runes mesa oste na einai 100% safe oti de tha xathei gia na mporoun na to agorasoun allios tha eixan provlima giati oso kai xazo na akougete autoi pou exoun auta ta shops einai  Etairia anagnorismenh apo tin paypal kai de tha legan psemata gia kanena items tous

paradeigma pou lene all our items are legit and perm  de tha uphrxe periptosi oute 1 sto ekatommurio na poulisoun unperm

eixa parei mono 1 stin arxi kai meta eftasa na exw full accounts gemata me scepters  kai ta poulousame eeeeeeebay mazi me ton

Ithsword@ jsp

p kollane ta dupes re agori m? imported items einai perm eks arxhs ektos kai an fas kana rustorm st mapa kai xathoun. (p den pezei gt shops kai blizzard einai ena kai to ayto pleon)

ksafnika ta ematha ola egw? ^^
ok epeidh m t pezeis super-duper-oldschool-supermegatronic-best-d2Player-ever-lived kai ksypnios kai kses ta game mechanics klp klp na s rwthsw kati?
kses pote allakse to save format twn items st d2?

ayto p m fenete teliws geloio einai pws pisteveis oti den ginete na ginoun imports se ena 11xrono game san to d2
p pio trypio game den yparxei. lol dld

Quote (M1tsos @ Jan 7 2011 11:07pm)

egw ftaiw pou sou dina free  pc sks 45aria na poulas gia na ntiseis kalo char pou sou kana kai tin sorc tin silia me 45aria fire skillers

se eixa valei kai stin clan mou  kai sas eixa ntisei olous me gosata items

vlakare

oso gia tin ama mou

nai kserw oti oloi tin zhleuoun epidi exei top items ever  kai kanei pano apo 50-60k fg

mono to bow paei 20k vale kai ta helms apo 6-8k  each  pame sta 35  chak bam vale kai ta 3-20-20s  + ta 5-5s + ta 5-11s  kai perf anni torch  pame sta + 15k  ez  ftasame ta 50k

This post was edited by Hacked on Jan 8 2011 02:35am
Member
Jan 8 2011 05:08am
Quote (M1tsos @ Jan 8 2011 02:20am)

me to oloi zhleuoun tin ama mou de simenei oti esy tin zhleueis shmenei oti oloi h Active Amazon players tou diablo 2 tha thelan na eixan auta pou exw egw se 99er amazon

akoma kai diablo3 na vgei to diablo 2 de tha pethanei tha uparxoun akoma autoi pou epidi einia free game epidi goustaroun to pvp tou d2 tha paizoun

xupna tuvlo kaneis den se zhleuei!isos kati xaza 12 xrona pou paixan d2 kai vrikan th gh ths epagelias sta rpg!
opoios logikos anthropos paizei kai einai pano apo 16 exei th nohmosunh na katalavei pos auto pou paizei einai sapio asxeta an tu aresei h oxi.
+oti pleon ta items ta kala einai prosvashma apo OLOUS logo jsp kai shops!den einai opos palia poy paizane 25 perf eni se olo to realm!tora den vriskeis crap
irl money>

Quote (Hacked @ Jan 8 2011 08:25am)

:rofl: HAHAHAHHAA

This post was edited by firebreath on Jan 8 2011 05:10am
Banned
Jan 8 2011 05:29am
Quote (M1tsos @ Jan 8 2011 02:20am)

me to oloi zhleuoun tin ama mou de simenei oti esy tin zhleueis shmenei oti oloi h Active  Amazon players tou diablo 2 tha thelan na eixan auta pou exw egw se 99er amazon

Dld mas les oti to d3 8a einai epi plirwmi?

Member
Gold: 9.00
Jan 8 2011 05:34am
Quote (Sparda13 @ Jan 8 2011 11:29am)
Dld mas les oti to d3 8a einai epi plirwmi?
tha eprepe na einai.
san to wow.. in my oppinion...ta kala games pou den exoune bugs..lags..kai malakies...plhrwneis...toulaxiston ama breis kana bug ,lag tous kaneis ena pm kai to ftiaxnoun..h to blepoun apo monoi tous..!
sto wow oti sou klepsoun acc hero..ktl kaneis ena pm kai sta dinoun pisw me oti eixes mesa..

Banned
Jan 8 2011 05:40am
y to idio mporei na ginei kai twra omws xwris na einai me plirwmi...to bnet 2 afinei na exeis 1 acc ana cd key
to opoio cd key einai dilwmeno sto battle.net ws diko sou
opote oti kai na ginei tous les sou dinw to key kai ferta ola pisw
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev123457Next
Add Reply New Topic New Poll