d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Gawros - Aris > ^^
Prev123458Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Apr 20 2010 03:40pm
Quote (Sparda13 @ Apr 20 2010 09:27pm)
ti lete re...egw kserw poioi kanoun kerkida....oi fentagin tou atromitou kai oi monsters tis larissas...ahahahahah
oi men fernoun 3 pania...oi de fernoun 1 pano

oi kaluteres kerkides pu exo dei ego prosopika einai oi exshs xsekinodas apo th kaluterh:

Olympiakos (foveros palmos para polla coreo sunthimatares gia mena oi kaluterh kerkida sthn ellada)
Arhs (gia mena o megaluteros palmos se kerkida sthn ellada orea sunthimata paroti einai "klemenoi" oi rutmoi apo argentinh kai h bumba{bulldogs band} edose foverh eikona!epishs kapnogona kai strobo pu gamun)
Pao(oreos palmos metria sunthimata kales fiestes kales choreo alla den borun na piasun arh kai olympiako se palmo kai se ruthmo kerkidas )
Paok(isterun se coreo kai genika apo evrimatikothta alla exun LAO dunato pu o Paok einai o tropos zohs tus!episeis parolo to oti usterun exun ferei polla opadika sthn ellada)
Larissa(xsexorizun apo tis eparxiakes omades alla kanun kai gamo tis prospathies!ael=tropos zohs exun metria sunthimata alla exun duleia akoma)
Aek(exun pesei alla einai statherh dunamh me apisteuta pania sunthimata ruthmo kai palmo alla xanun se coreo kai genika se eikona kerkidas me kapnogona kai ta sxetika)

oso gia tus atromhtus kanun prospatheia megalh kai gia mena exun th pio magikh opadikh koultura pu uparxei sthn a ethnikh ayth th stigmh

This post was edited by firebreath on Apr 20 2010 03:42pm
Member
Gold: 9.00
Apr 20 2010 03:57pm
ta pano tou panathinaikou ta exeis proseksh???ti mas les re man ?poios olympiakos???lol dld...mpasket koitas katholou??me ti kritiria ebgales auta ta sumperasmata??pfff ai kala....ta pano kai tis xorogrifies me inter ktl tis eides???tin enarksh me olympiako tin eides??

Edit: kai gia na katalavete pioi opadoi exoune arxidia...kai oxi blablades --> [img]http://www.youtube.com/watch?v=w0pSa83_JnE[/img] mgaluterh poreia stin ellada opws leei kai to video...twra eseis ti mou lete oloi..ti paok kai arxidies oloi eiste 1 trixa apo ta paparia tou panathinaikou

This post was edited by kalhmera on Apr 20 2010 04:04pm
Member
Apr 20 2010 04:08pm
Quote (kalhmera @ Apr 20 2010 09:57pm)
ta pano tou panathinaikou ta exeis proseksh???ti mas les re man ?poios olympiakos???lol dld...mpasket koitas katholou??me ti kritiria ebgales auta ta sumperasmata??pfff ai kala....ta pano kai tis xorogrifies me inter ktl tis eides???tin enarksh me olympiako tin eides??

Edit: kai gia na katalavete pioi opadoi exoune arxidia...kai oxi blablades --> http://www.youtube.com/watch?v=w0pSa83_JnE mgaluterh poreia stin ellada opws leei kai to video...twra eseis ti mou lete oloi..ti paok kai arxidies oloi eiste 1 trixa apo ta paparia tou panathinaikou

vazelos eisai kai astoixeiotos ti tha leges XD
nai exo dei ekeina ta gamata pu sas exun faei oi gauroi ta pano!
epishs exo dei ekeinh th gamath coreo pu ekane o gauros me lyon nomizo
h enarxh su htan copy apo ton arh

edit:milame gia kerkides kai esu mu les gia pories..oti na nai
astoixeiotos -13-

http://www.youtube.com/watch?v=ztyzvUQKyHk edo kati ekane o xaros e? XDDDD

This post was edited by firebreath on Apr 20 2010 04:16pm
Member
Gold: 20,150.01
Apr 20 2010 04:34pm
Quote (Elgreeko @ Apr 19 2010 11:35pm)
to paixnidi katholou stimeno e ? ;)

OFF TOPIC niwse
The post has been reported. Thank you for your help in keeping this site a cleaner and better place for everyone!

Member
Gold: 210.00
Apr 20 2010 05:38pm
Quote (firebreath @ Apr 20 2010 10:40pm)
oi kaluteres kerkides pu exo dei ego prosopika einai oi exshs xsekinodas apo th kaluterh:

Olympiakos (foveros palmos para polla coreo sunthimatares gia mena oi kaluterh kerkida sthn ellada)
Arhs (gia mena o megaluteros palmos se kerkida sthn ellada orea sunthimata paroti einai "klemenoi" oi rutmoi apo argentinh kai h bumba{bulldogs band} edose foverh eikona!epishs kapnogona kai strobo pu gamun)
Pao(oreos palmos metria sunthimata kales fiestes kales choreo alla den borun na piasun arh kai olympiako se palmo kai se ruthmo kerkidas )
Paok(isterun se coreo kai genika apo evrimatikothta alla exun LAO dunato pu o Paok einai o tropos zohs tus!episeis parolo to oti usterun exun ferei polla opadika sthn ellada)
Larissa(xsexorizun apo tis eparxiakes omades alla kanun kai gamo tis prospathies!ael=tropos zohs exun metria sunthimata alla exun duleia akoma)
Aek(exun pesei alla einai statherh dunamh me apisteuta pania sunthimata ruthmo kai palmo alla xanun se coreo kai genika se eikona kerkidas me kapnogona kai ta sxetika)

oso gia tus atromhtus kanun prospatheia megalh kai gia mena exun th pio magikh opadikh koultura pu uparxei sthn a ethnikh ayth th stigmh

se ola sou dino APOLITO DIKIO GIATI KAI EGO AKRIWOS ETSI TO WLEPO alla .... wgalto afto me tin aek .... apo synthimata nai alla apo ola ta alla asta ^^ pistewo i doxa dramas kalitera ta pai ;)
Member
Gold: 9.00
Apr 20 2010 06:16pm
Quote (firebreath @ Apr 20 2010 10:08pm)
vazelos eisai kai astoixeiotos ti tha leges XD
nai exo dei ekeina ta gamata pu sas exun faei oi gauroi ta pano!
epishs exo dei ekeinh th gamath coreo pu ekane o gauros me lyon nomizo
h enarxh su htan copy apo ton arh

edit:milame gia kerkides kai esu mu les gia pories..oti na nai
astoixeiotos -13-

http://www.youtube.com/watch?v=ztyzvUQKyHk  edo kati ekane o xaros e? XDDDD
kala man...exeis xazepsh apo ton polu tsoukala pou blepeis mou fenete...krifogauritsa eisai kai esu telika...phgaine na kaneis ekpomph mazi tou mpas kai piasoune topo auta pou les

This post was edited by kalhmera on Apr 20 2010 06:22pm
Member
Gold: 266.00
Apr 20 2010 06:34pm
Quote (Elgreeko @ Apr 20 2010 11:38pm)
se ola sou dino APOLITO DIKIO GIATI KAI EGO AKRIWOS ETSI TO WLEPO alla .... wgalto afto me tin aek .... apo synthimata nai alla apo ola ta alla asta ^^ pistewo i doxa dramas kalitera ta pai ;)

paoktzis me filoOLYMPIAKA esthimata

kai misi thn aek eisai fail ti na pw LOL
Member
Gold: 210.00
Apr 21 2010 03:40am
pios filos tou olympiako ama ksersi kai grameno ton exo alla toulaxiston exi paiktes opadous , pezi podosfero ,

esi ? eNAAAAAAAAAAAAAA TPT POUTHENADES HOOls 21 prepi na onomastite axristi
Banned
Gold: 0.65
Warn: 50%
Apr 21 2010 04:37am
otan o gauros plisiasei sto nixaki mia apo tis xorografies autes...tote 8a pw oti kati kanoun....
mou vazeis stin triti 8esi tous opadous pou ksekinisan tis choreo stin ellada kai prwtous autous pou ftiaxnoun kastrakia...ok^^
apo choreo enas ine o prwtos
http://www.youtube.com/watch?v=EB8wXw93100

....kai malista deixneis poso asteixeiwtos ise esi...otan les oti o gavros exei kalitero palmo....sigrineis dld to karaiskaki pou i kerkida ine pisw apto terma...me to oaka pou apexei 40 metra....e ok re filos me autin tin logiki exoun kalitero palmo kai oi tis tripolis.....alla dn mporeis na mou les oti exoun kalitero palmo otan mazevonte sto gipedo 15000 atoma max enw to diko mas exei meso oro 30000

kai ma8imatika dn ginetai auto pou les...
Member
Apr 21 2010 06:55am
Quote (Sparda13 @ Apr 21 2010 10:37am)
otan o gauros plisiasei sto nixaki mia apo tis xorografies autes...tote 8a pw oti kati kanoun....
mou vazeis stin triti 8esi tous opadous pou ksekinisan tis choreo stin ellada kai prwtous autous pou ftiaxnoun kastrakia...ok^^
apo choreo enas ine o prwtos
http://www.youtube.com/watch?v=EB8wXw93100

....kai malista deixneis poso asteixeiwtos ise esi...otan les oti o gavros exei kalitero palmo....sigrineis dld to karaiskaki pou i kerkida ine pisw apto terma...me to oaka pou apexei 40 metra....e ok re filos me autin tin logiki exoun kalitero palmo kai oi tis tripolis.....alla dn mporeis na mou les oti exoun kalitero palmo otan mazevonte sto gipedo 15000 atoma max enw to diko mas exei meso oro 30000

kai ma8imatika dn ginetai auto pou les...

exei giati kai oi 15k tragudane eno oi 30 oxi

Quote (kalhmera @ Apr 21 2010 12:16am)
kala man...exeis xazepsh apo ton polu tsoukala pou blepeis mou fenete...krifogauritsa eisai kai esu telika...phgaine na kaneis ekpomph mazi tou mpas kai piasoune topo auta pou les

sunexizeis na mhn katalaveneis to oti den uposthrizo a ethnikh pok-salonika tipota
eimai panaigialeios kai mono panaigialeios

This post was edited by firebreath on Apr 21 2010 06:56am
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev123458Next
Add Reply New Topic New Poll