Quote (eGc-CrusadeR @ 18 Apr 2010 15:40)
voulwseto ilithie pou tha mou peis an 3erw i oxi, ti skata einai auto ? parwdia... dn me noiazei gia ton tsako, mou esteile pm kai to koinopoiisa, to gegonos oti einai filaraki sou dn paei na pei oti dn einai kai kleftis kai sta @@ mou ti 3ereis, otan ekleve o tsakos ellines sto GRC esy akoma pigaines dimotiko kai epaizes game boy sto xesimo, QQ sou
re mages pnigeste se mia koutalia nero sovara omws..
prwton gia ton imago pisteuw oti den einai toso kamenos ton kserw kala epidi kserw realife ton bro tou de nomizw oti tha ekane lick poion kiolas? ton tsako.. gia merikes dupes
pisteuw eisai lathos nick
oso gia ton tsako de me noiazei an exei dupes h an tis poulaei kai xilia 2 kai egw ekana dupe kai malista eimoun o prwtos prin ginei public pou eixa kanei mazi me ton Ithsword @ jsp
to thema einai oti eite ekana egw eite oxi eite ekane o tsakos h o A . X tsakos kapoios allos ksenos tha ekane opote to game thelame de thelame tha eixe kai tha exei dupes
twra o javaextreme eithele kai ta fage ta skata
eseis re paides luste mou mia aporia
kserete kala oti eimai trela kavlomenos me amazons. exw 18k fg kai exw 99 lvl perf bowazon sto nl alla me perf ladder items
giati diladi de pernw paradeigma mia bug belt?
giati tis ksana duparan kai exei gamithi kai oxi mono tis bug belt kai ola ta alla
opote kala lew opoios sta buged items perpatei laspes kai skata patei auto paei ston javaextreme h opws ton lene ton tupo
This post was edited by M1tsos on Apr 18 2010 12:17pm