Quote (Schizophrenia @ 23 Mar 2010 18:33)
ama xalas tosa lefta se mia vradua ti na pw apla einai paraxeno pou kauxiesai suxna emesa gia to poso plousios eisai
kai omws uparxoun atoma pou klaine Peasant hats apo esena paraxeno den einai?
na sou pw kati.. sta paparia mou an den exoun na fane atoma i ama xrostai i patrida.. egw se afto den fteo.. doulebo gia tin parti mou kai afta pou ta bgazo ta kano oti thelw..
exw to spiti mou.. to amaksaki mou.. to fai k ti oikogeneia mou.. kai paw sta mpouzoukia...
mia fora zeis se afto ton kosmo.. iparxoune atoma pou pane k trone ena FISH aksias 1.000.000 €.
i des to video pou o Abramovic paei kai trwei 30.000 Makaronada kai dini kai 30.000 bourbouar sto Garson..
kai meta milas gia emena pou pao stin paola kai anigo 2-3 mpoukalia k petao merika louloudia? egw apo ta 15 mou doulebo kai ime 21.. ebgaza 2.000 - 2.500 ton mhna mporei twtes na imouna malakas pou den eixa time stin zoi mou ala twra ksero pos pao k doulebo 8wres kai perno ta 4.000 mou... kai magkia mou re file gt prospa8isa ..
pane na to peis se atoma pou paizoune kathe vrady poker gia lefta pou onirebete na exei o ka8e enas, i gia atoma pou poulane narkotika kai meta ela na mou pis oti egw den ime kalos an8ropos..
gt pistepe me.. ama den eixame emeis na fame den tha mas taize kaneis giafto kai sta arxidia mou ola...
mou aresi na blepo ton alwn na me kitai k na me zilebi, kai gia ola afta ftei mono o alos , epidi den prospa8ise na kani tpt stin zoi tou