Quote (Babylona @ 22 Feb 2010 05:53)
* ma8e na poulas ta build sou se atoma pou ta empistebesai ^^
* akousa pos eipes i ama sou ine monadikia...
* exw dei 2 amazones pou einai top atm mia "Aces" k mia "Wait"
"Aces" lvl 95
"Wait" lvl 97
akousa pos exeis pei oti i amazona sou exei 2.4k life non bo.
akou pos ine i dikia mou atm sta 94
160 FRW (Titans) leo na to mioso 120-130
2.3k Life
350dex
350vita
5.700 dmg (x1 451 psn)
50% dir ( Titans )
65ias (Forty EQ) 8frame nomizw ine mono me helm kai gloves
all res 75
kai leipoune akoma 12 sc's pos tha tin ekrines tin amazona mou?
kai den ekana jade figurine quests -60 life
twra pes mou oti ine axristi na gelaso !
den lew oti einai axristi h kati tetoio alla kapoio allo item usareis pou exei more life
giati egw eimai 99 lvl 5 lvl parapano = 25 vita ean ta valeis vita 25 vita =75 life
exeis peripou to idio life me mena an kai pisteuw oti mporei na les kai psemata
giati thelw na dw ena s.s me ta items sou on kai na dw life dmg ar kai ola ta sxetika
kai pali den einai to life h to dmg mono se mia amazon
egw exw kai 20.8k ar 2-4k dmg kai analogos me ta rings pou tha usarw exw apo 2.3k- 2.4k life ekei guro
de mou leei kati to oti exeis same life me mena sta 94 h kai parapano
alla epidi eimai periergos omws tha thela na dw ta stats tis amazon sou xwris items se screanshot sta 94 lvl giati exw tin entiposi kapou kleveis kai les psemata gia merika stats
kai btw rota ton aces an les oti ton ksereis giati einai apo ta best mates mou rwtise ton gia tin amazon mou na doume ti tha sou pei
alla kai pali vlepw twra oti les oti leipoun 12 scs = 240 life kai pali les psemata de paizei sta 94 lvl na exeis 350 dex kai na vgazeis 2.3k life na sou leipoun 12 scs diladi + 240 life kai ta quest alla 60 life diladi na exeis 2.6k life no bo sta 94 de paizei me 350 dex kai 350 vita me kana theo
kai btw de sou lew axristo to char sou lew axristo to papatziliki pou pada esy kai o evo prospathite na mas poulisete edw mesa
rota ton evo pou ton vazeis kai stis top amazons... posa 5-0 tou xw riksei
This post was edited by M1tsos on Feb 22 2010 11:04am