Quote (tns @ Thu, 20 Aug 2009, 18:48)
Nick - sinxoremenos osa ipes
Dim - sinoxremeneos episis
Theo - den vriskw lwgia, pistebo me to pm mou na katalabes ti ennousa, oso kai an mou ekanes bad name mesa sto jsp, xalali sou kai egw to ixa parakani.
itson - sou dino ena adiko epidi ime ilikrinis, egw den se scammara , ela sto grc arxise europe kai pekse me ta paidia sto clan. (min arxisis pali flame)
Giasas paidia, 8a i8ela na parousiasw ton v/t mou apo to d2pk
O Paladin aftws ine sto d2pk realm, parakalo ta kaka sxolia alou, mou pire ora giafto to topic.
Theo, Nick, Dim san Smite/VT Experts pite mou gnomi.
auto edw einai ena deigma pure allied asslick opws to exw onomasei edw kai xronia sto d2,einai pleon diadedomeno otan kapoios exei faei massive flame gia tis malakies pou exei pei kai kanei kai psaxnei pleon sibarastasi gia tis eperxomenes malakies pou tha pei kai tha kanei, simfwna me auto epithimei stin kathe pipa pou tha grafei ta atoma pou kanei asslick na min sxoliazoun arnitika i kai katholou auta pou grafei kai eniote na kanoun support(pou den nomizw na to kanoun giati kseroun me ti periptwsi exoun na kanoun) xronia sto d2 taxw dei auta apeires fores, akoloutheis to stadar protupo tou random.gtfo me to crapobuild.
ps fucking unknown tmc spawn mou tin spas giati milas polu xwris na exeis idea oute sto 25% tou d2
lol, mpori na ime ena Unknown Random,
ala esena se kseroun i pio poloi os Tmc Gozu ?
kano check to background sou kai to sig, kai den ginete afta ola ta atoma ine toso Random oso esi !
kalitera na mino Unknown Random, para na me apoukalou i pio poloi "TMC"