Quote (firebreath @ Tue, 18 Aug 2009, 19:16)
ba den xsereis xDDDDDD all still me>u eZ pezume idio style tele smite kirios
epop life>ALL
ofc kai se ekana remove apo pantu^^ me kathgorises gia hack use kati pu xsereis oti to apexthanome kai einai 1 apo tus logus pu exo stamathsei na pezo diablo edo kai 2-3 mhnes^^
plus to pos egina rezili to exshghsa five-zero se 1 kid pu eixe to facebook mou copy paste tis pics 1 gelio video nop den exei na kanei^^
plus den theoro oti egina rezili stus no lifers san to tlan kai san ta eu-pvp nerds pu to mono pu xserun na kanun einai na lene rvr kai vlakeis!
teo sovara
wres wres arxizw kai nomizw oti odos eisai kathisterimenos re malaka sovara omws...
eno sou exw pei ti nomiza esy les oti egw se eipa hack user
kati pou kseroume kai oi 2 oti den to kaneis oute esy oute egw
apla epidi fovamai re file pws to lene esy tin patises me ton chriss an thimase egw den thelw na ksanaxasw pali oti exw
de kserw ti kaneis sto pc sou mporei na dokimazeis otidipote maphack mfbot baalbot pou kserw gw mou xes zitisi kiolas kai cd key pou sou edosa kiolas kai pou kserw an esy katalathos den kaneis kapoio lathos kai mpeis me acc mou me kana mfbot on h me kana cd key pou etrekse mf bot h otidipote tetoio
skepsou ligo kai meta pes mou an se eipa hack user
kai vevaia ola mou perasan ap to mualo efoson o giannis pou eitaan kai einai apo tous best mates mou edw eixe hack kai mou to kruve kai de to xa katalavei pote.... mono otan mou to pes esy kai meta mou to paradextike kai o idios
einai fisiko kai epomeno na mi trust kanenan
TO NA MI TRUST KANENAN OMWS PANO SE THEMA HACK H 3RD PROGGRAM DE SIMENEI OTI SE APOKALW HACK USER
AYTO MONO NA TO THIMASE dioti ayto einai to problem sou
TO NA MI TRUST KANENAN OMWS PANO SE THEMA HACK H 3RD PROGGRAM DE SIMENEI OTI SE APOKALW HACK USER