d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Evo Pwned Once Again > Ela Twra
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 8,380.00
Aug 18 2009 04:39pm
Quote (eVo_Greece @ Fri, 3 Jul 2009, 14:10)
LOL Pistepse me ise ena Unknown spawn pou ksana arxise to dia, kai episis den tha klapso epidi sou xarisa ena 5.0, den lew tin ali8ia? me Hdin EQ opos fwras kani LOOSE 10-0
kai me Grief Ise > BM!
parto apofasi.. Crap Random

giati einai bm me grief? pou to eides ayto...?
Member
Aug 18 2009 04:42pm
Quote (eVo_Greece @ Fri, 3 Jul 2009, 14:40)
file opos blepis me exoune Scammari, oti ixe apomini epiane 2k kai ebgala 1k gia na exw safe!
exw mono tin Random ama, sry ama se pirake i leksi "file" ala oute na se vrisw thelw oute na se ntopiasw

lew filous osous ixa sto fl, kai osi mou minane akoma dipla kai me kanoune trust, giati egw diskola bazw orko se kati,
mpori to Beef me tous eGc na to grafo sta @@ mou, to na me apokaloune scammer den to epitrepo egw, den exw dosi kanenan tetio dikeoma kai oute na me lipithoun thelw,
kai Scammer den ime , kai den imoun , kai na imoun to GRC etsi kiallos ti Filia tou den mou tin prosfere.

twra pou exw fg thelw me megali xari na ta doso sto palikari, xoris na exw kani tpt,
ala pistepse me tha to ekamna ama itane na me ksana kanoun trust, ala epidi afto den prokite na gini den stelnw fg, kai stekome kalitera monos mou san scammer,
episis me pirazi , pou pane kai lene pola fitilia gia mena se ksena atoma kai etsi me kanoun na ginome kai egw kakos,

ilikrina apo atoma pou exw/ixa sto fl mou den perimena na mou fer8oune etsi,

idika apo Geo,
esena se ixa sto fl kai ine timi mou otan old m8s apo fl me kanoun Rape.
stin fl list mou emine ena atomo kai ine o M1tsos pou efxome to Palikari panta na mporesw na to eksipiretw kai na to kanw Help,
kali sas tixi kai kalo kalokairi efxome se olous..

Dimitris

kalo kalokairi filaraki mou :)

btw gia to

file opos blepis me exoune Scammari, oti ixe apomini epiane 2k kai ebgala 1k gia na exw safe!
exw mono tin Random ama, sry ama se pirake i leksi "file" ala oute na se vrisw thelw oute na se ntopiasw

egw se eida na ksekinas me blue star kai twra vlepw 5 :) asprokokkina ara exeis pano apo 5k fg aksia se items sigoura :) ektos kai an se ksana scammaran....
Member
Aug 18 2009 04:47pm
Quote (firebreath @ Fri, 3 Jul 2009, 17:18)
hm einai unkwown spawn o giannhs?^^
re vlaka niotheis?oi pio polloi edomesa kanume duels mazi kai gnorizomaste 2+years!me tus pio pollus edomesa mazi mathame na duel kai mazi xsekinhsame na duel rofl!
edomesa me autus pu nomizeis esi pos gamas!dioti apla to nomizeis den boreis na sigritheis pote!einai oloi 10x fores better apo sena!kai o logos den einai to train o logos einai oti sthrizode se oti skill diathetun xoris na usarun to otidhpote edo mesa!
milas gia atoma san to giannh pu otan htan mts esi akoma epezes tetris!
milas gia tns pu einai apo tus pio well known duelers sto d2 pvp atm!
milas gia nick aka eGc-Crusader pu apla einai legend sto pvp edomesa!skepsu ligo prin peis tis pipes pu les!
plus to grief ofc kai einai allowed vs all rofl!vs es soso den einai allowed na use grief kai hots zoo oxi na use grief!
apla se exei piposei to miso grc kai olo to europe kai fortoneis hacks bas kai aneveis!apla to zhthma einai pos esi nomizeis pos nikhses duels kai tha se paradextun^^
apla kaneis pote den prokeite na se paradextei kai na se respect dioti den nikhses me thn axsia su!nikhses me full hack epano!
aide xsestravosu ligo na deis ti ginete giro su!
hsun eisai kai tha eisai 1 unskilled random pu pulaei papatzhlikia!eleges emena mu edose build vt magedin kai smiter o tns LOL

hm einai unkwown spawn o giannhs?^^KAI GAMW TA PAIDIA EINAI POLU KALO FILARAKI KAI POLU GOSU DUELLER DE MPORESA POTE NA PAIKSW HAMMER SMITER
re vlaka niotheis?oi pio polloi edomesa kanume duels mazi kai gnorizomaste 2+years!me tus pio pollus edomesa mazi mathame na duel kai mazi xsekinhsame na duel rofl!
edomesa me autus pu nomizeis esi pos gamas!dioti apla to nomizeis den boreis na sigritheis pote!einai oloi 10x fores better apo sena!kai o logos den einai to train o logos einai oti sthrizode se oti skill diathetun xoris na usarun to otidhpote edo mesa! KALA AYTO DE STEKEI EIXA POLU TRUSTED FRIEND POU NOMIZA OTI DE USAROUN TIPOTA ALLA OLOKLIRI CLAN ME TMC EKANAN META OPOTE DEN TRUST KANENAN META APO AUTO
milas gia atoma san to giannh pu otan htan mts esi akoma epezes tetris!
milas gia tns pu einai apo tus pio well known duelers sto d2 pvp atm!
milas gia nick aka eGc-Crusader pu apla einai legend sto pvp edomesa!skepsu ligo prin peis tis pipes pu les! LEGEND??? BUAHAHAHAHAA
plus to grief ofc kai einai allowed vs all rofl!vs es soso den einai allowed na use grief kai hots zoo oxi na use grief!
apla se exei piposei to miso grc kai olo to europe kai fortoneis hacks bas kai aneveis!apla to zhthma einai pos esi nomizeis pos nikhses duels kai tha se paradextun^^
apla kaneis pote den prokeite na se paradextei kai na se respect dioti den nikhses me thn axsia su!nikhses me full hack epano!
aide xsestravosu ligo na deis ti ginete giro su!
hsun eisai kai tha eisai 1 unskilled random pu pulaei papatzhlikia!eleges emena mu edose build vt magedin kai smiter o tns LOL
Banned
Gold: 1,362.40
Warn: 10%
Aug 18 2009 07:45pm
gia na 8imi8w kala !

mitso to proto duel Malibu > Afraid , itane 4-1 ? 8imame kala poso epeksa me gozu duellers, k itan otan arxises na pezis kai ok twtes den ixe build, gt pote ixe o malibu 45aria pc kai mlks?
kai alo duel den ksana kaname.
o theo otan exane 7-4 i dikeologies tou htan touchpad kai mlks, den anigo stomata, tin ali8ia tin kseris o ka8enas pou tin ezise.
btw ? elate mia gira sto d2pk na kanoume Gozu duells!

akou eki egw pezo tetris, katarxin pos 8imi8ikate na kanete bump afto to topic? eleocccccc.

i winner vs malibu apo s/s ine

Greece
eGc-Anarion
Nice_Cent
MONSTAR
Brasil
Godly
Cro-Cop
Godwin

oloi afti exoun nikisi ft'5 me ton malibu

This post was edited by eVo_Greece on Aug 18 2009 07:50pm
Member
Gold: 0.00
Aug 19 2009 02:43am
Quote (eVo_Greece @ Wed, Aug 19 2009, 01:45am)
gia na 8imi8w kala !

mitso to proto duel Malibu > Afraid , itane 4-1 ? 8imame kala poso epeksa me gozu duellers, k itan otan arxises na pezis kai ok twtes den ixe build, gt pote ixe o malibu 45aria pc kai mlks?
kai alo duel den ksana kaname.
o theo otan exane 7-4 i dikeologies tou htan touchpad kai mlks, den anigo stomata, tin ali8ia tin kseris o ka8enas pou tin ezise.
btw ? elate mia gira sto d2pk na kanoume Gozu duells!

akou eki egw pezo tetris, katarxin pos 8imi8ikate na kanete bump afto to topic? eleocccccc.

i winner vs malibu apo s/s ine

Greece
eGc-Anarion
Nice_Cent
MONSTAR
Brasil
Godly
Cro-Cop
Godwin

oloi afti exoun nikisi ft'5 me ton malibu

ahahah an thimase kala se kerdisa 10-8 otan usara touch pad^^
o malibu htan einai kai tha einai garbage^^ esxro build esxra items esxros player
mexri kai o darijo aka Cro-Cop se pipose se smite vs smite fadasu ahahah
Banned
Gold: 0.65
Warn: 50%
Aug 19 2009 04:09am
kala k egw 8a katsw na nikisw i na xasw kai meta 8a pw oti epaiza me ta podia
Member
Gold: 37.00
Aug 19 2009 04:21am
kala re pou to ksetriposate auto? egw edw to ksexasa
Banned
Gold: 0.65
Warn: 50%
Aug 19 2009 04:56am
o mujahedin ine kalos se kati tetoia
Banned
Gold: 1,362.40
Warn: 10%
Aug 19 2009 05:52am
Quote (firebreath @ Wed, 19 Aug 2009, 09:43)
ahahah an thimase kala se kerdisa 10-8 otan usara touch pad^^
o malibu htan einai kai tha einai garbage^^ esxro build esxra items esxros player
mexri kai o darijo aka Cro-Cop se pipose se smite vs smite fadasu ahahah

lol an 8imame kala mou ipes o crop cop ine enas apo tous best smite ?
omg kai nomizo isoun parwn exasa 2-1 oxi ft5 kai meta efere barb ?

/e opios paratei ft5 gia mena ine xamenos kai as ine 4-0 mprosta, + oti exoume kani para pola ft5's pou an 8imase s nikisa kai ipes den exo oreksi na peksw as se kanw na xaris, kai gia mena file afto metrai! ye bad items garbage named,
ala me bad items egw mpika se duel channels k tous pio polous tous ixa ! mpori oxi 5.0 ala tous ixa !
kai na xerese an kapios ellinas dixni pos kalos ine.

btw elate re d2pk na kanoume kanena duelaki eki exw kai ta items pou mou lipane panta xD :)
eki toulaxiston 8a doume pios ine kaliteros :)
k mitso blepo to mpalaki sou ine Blue "Online" postare ! min les mono me ekanes own ton malibu ! k na sou pw gt exw 5stars? exw kai ta epomena 2 anoixta ala den mou aresoun, egw stin zoh edw exw kani donate 100$ dld 70 euro.
kai gia na ime ilikrinis, exo 4 x Orbs = 825 fg , Youtubeslot = 500fg , Friendslot = 500fg, kontebo sxedon sta 2k apo 3,175 kai pote den entisa enan kalo paixti epidi ekana "ALL IN RUFFLE xD" hahaha.

ta ala asteria ine epidi real m8s apo emena kai apo i cafe den exoun Paypal, E-Baking etc. kai mou dinoun 100euro gia 100$ > 30 euro kerdos kai + Star Upgrade. den simferi?

Quote (Sparda13 @ Wed, 19 Aug 2009, 11:56)
o mujahedin ine kalos se kati tetoia

mujahedin simeni, stratiotis tou alax tou abaftistou 8eou *gg* den gamiese re mujahedin

This post was edited by eVo_Greece on Aug 19 2009 05:59am
Member
Gold: 2.01
Aug 19 2009 07:01am
E kala re mages oxou.... pws kanete etsi ?
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll