d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > 3v3 Ladder Tour Gia Opoious Endiaferode! > Sign Up!
Prev1234510Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 13.37
Jun 18 2009 12:55am
Member
Gold: 53.44
Jun 18 2009 03:10am
Quote (eVo_Greece @ Thu, Jun 18 2009, 01:05am)
Cry.

katarxin esi den zeis oute stin ellada kai twra mas poulas Politiki Grammatiki?
Eki stin Austria ti milame? Servus Mahlzeit? Ligo ta Pontiaka Germanika milat ekei eeee?
ton Nazar kai ton Raf Camora tous kseris?
mazis tous parea kanw.. Omg..

Cry.

hahaha

mitso btw thanks re alla nn ta Randoms egw ksero ena pragma

Greece was slain by Malibu

to pezete kai gozu clan

to 10/10 iste. oxi n1!
ez, fantasou poso crap isastan gia na pas esi stin Nice!

lolz!

evo....

sou ekana ti xari na mi milisw allo, alla pali me ferneis sta oria mou, afou vlepw oti synexizeis ayto pou ekanes stin arxi.

xwsimo ekei pou vlepeis oti se pairnei, asslick ekei pou vlepeis oti de se pairnei( kai dn tha se parei pote).

evo, 09 user, ayta pou exei kanei o nick sto d2 esi oute pou ta fantazesai.

eksigoumai:

kaname mazi svs opws thymasai.

borei na exasa kapoia duels, alla ayto itan mono epeidi evlepa perissotero ton tropo pou paizeis.

omws molis ton katalava 100% kai epeidi to zitise kai o geo, thymasai poso fast itan to duel sto telos.

tote arxises na les oti exw poli skill se smite, pou ksepernaw kai ton teo etc etc.

ena tha sou pw: an egw exw mia fora skill se smite, o nick exei 10.

kai malista to parakseno me ton nick einai oti paizei OLOUS TOUS CHAR para poli kala.
Member
Jun 18 2009 03:18am
oso gia to thema tis clan evo,

esi o idios mou eleges poso wraio name einai to eGc kai Gosu akougetai

malista mou zitses na beis kai esi...

kai twra pou vlepeis oti o mitsos (o guru tou dia mi xesw) se psiloyperaspizetai nomizeis oti kati egine.

oute kan ksereis gt pairnei to meros sou.

apexthanomai atoma pou faskoun kai antifaskoun, kati pou kaneis esi synexws.

Kai kati teleytaio, gia to thema tou IQ ela na miliseis se mena.

gia pes mas, ti spoudazeis esi ekei pou eisai ?

zeis ekei me tous goneis sou? i piges ekei na spoudaseis epeidi dn borouses na bgaleis 1 vathmo kai na spoudaseis edw?
Member
Gold: 0.00
Jun 18 2009 04:21am
Quote (Carnil @ Thu, Jun 18 2009, 09:18am)

kai twra pou vlepeis oti o mitsos (o guru tou dia mi xesw) se psiloyperaspizetai nomizeis oti kati egine.

zeis ekei me tous goneis sou? i piges ekei na spoudaseis epeidi dn borouses na bgaleis 1 vathmo kai na spoudaseis edw?

wtf xDDDDDDDDDDDDDDDDD owned!
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Jun 18 2009 06:02am
Quote (Carnil @ Thu, Jun 18 2009, 09:18am)

loipon #1 pekti , blepw tosa p les k dn milaw alla re file dn a3izei na asxolite kaneis mazi c :P
kaneis tn e3ipno ktlp ti se niazei ti kanei o evo? koita tn eafto c
btw me tn mitso twra ti 3ekinas fasaria ? gia pe m "e3ipnakia" kathigitara :P
^_^

e: BTW poso eli3e to duel p ekanes me tn mitso bow vs bow?
thimise mou!!!!!!! ^_^

This post was edited by tikis on Jun 18 2009 06:06am
Member
Jun 18 2009 07:57am
Quote (tikis @ Thu, Jun 18 2009, 03:02pm)
loipon #1 pekti  , blepw tosa p les k dn milaw alla re file dn a3izei na asxolite kaneis mazi c :P
kaneis tn e3ipno ktlp ti se niazei ti kanei o evo? koita tn eafto c
btw me tn mitso twra ti 3ekinas fasaria ? gia pe m "e3ipnakia" kathigitara :P
^_^

e: BTW poso eli3e to duel p ekanes me tn mitso bow vs bow?
thimise mou!!!!!!! ^_^

to BM duel elikse 5-3 i 5-2 dn thymamai.nikise dn lew kai gz tou.

100% monodiastato gameplay apo merous tou vasismeno sto mass slow tou.

pote omws dn eipa oti eimai o #1 se bow kai poso mallon se pvp bow v bow. Thes na mou miliseis? ela na kanoume smite vs smite

kai an thymasai kala, to thema dn to ksekinisa egw, alla o kolitos sou o mitsos me mass flame klp.

eidame ti ekane me ton ''filo'' tou, teo.

filiki symvouli: borei na kanei ta idia kai se sena i se allon opoiondipote ''filo'' tou
Member
Gold: 8,380.00
Jun 18 2009 08:51am
Quote (Carnil @ Thu, 18 Jun 2009, 16:57)
to BM duel elikse 5-3 i 5-2 dn thymamai.nikise dn lew kai gz tou.

100% monodiastato gameplay apo merous tou vasismeno sto mass slow tou.

pote omws dn eipa oti eimai o #1 se bow kai poso mallon se pvp bow v bow. Thes na mou miliseis? ela na kanoume smite vs smite

kai an thymasai kala, to thema dn to ksekinisa egw, alla o kolitos sou o mitsos me mass flame klp.

eidame ti ekane me ton ''filo'' tou, teo.

filiki symvouli: borei na kanei ta idia kai se sena  i se allon opoiondipote ''filo'' tou

epidi efuge h gata kai xoreyoun ta podikia

#1 den uperaspizomai ton evo kai oute tou to paizw filos den eixa pote problem mazi tou kai oute exw mexri stigmis

apla mou ti spaei pou tou spammarete kai ton kanete flame 10 atoma kai einai monos tou

#2 bm duell??? dikse mou rule pou leei slow bm kai meta ela na me duell kai xwris slow se paizw nooba thes na postarw s.s na deis me ti item eimai?? me tvt zon me 9xx life?

randoma e randoma pou eisai esy o ayta pou exw kanei sto d2 kai de kserw gw ti paparies kai malakies mono smiter?? na xesw egw smiter... random char kanete enan smiter kai gineste oloi gosades noobakia

kai opws sou eipa kai allh fora

den eisai tpt enas malakas pisw apo mia othoni eisai vlaka e vlaka

#3 rwta ton teo ti epathe se bow vs fb pou elege oti exei tis bow amazon kai tou lega me no block den tis exeis me tpt kai mou to paize eksupnos otan eimastan filoi + logos pou spastika 5-1 efuge

rota ton ti epathe se ama vs v.t 5-2 h 5-3 kai ekei polla eipe

kai esy 5-3 owned kai polla les

mi klaite please eilikrina exasa apo teo mono se svs kai mf hammer me 0 dr kai 0 fhr vs smiter

den eimai soso player oute hammer player kai btw

oti char stisw vlakako emena tha einai 100% gozu dioti kserw ti mou ginete den pernw allonwn ta build gia na to paiksw mouri kai na paw kai se tournament

p.s an thes se paizw kai ama vs ama me league rules alla ksexasa esy de mporeis na paiksis league rules oute ta ksereis fadazomai

h an thes paizoume kai xwris slow no problem gia mena

me tin Ready etoimh amazon eisai 5-0 ade to polu 1 kill na pareis kiayto apo luck

This post was edited by sector on Jun 18 2009 08:53am
Member
Jun 18 2009 09:24am
pousai gata...

esi dn eisai gata eisai alepou pou oti dn ftaneis ta kaneis kremastaria.

smiter = noob char, to akousa k ayto.

oti dn boreis na paixeis einai noob, thx for info.

+ egw dn usara pote to build allounou gia na paixw se tour :)

me to build pou me ekane xryso kai agio o teo gia na usarw epaixa se merika tvts kai eida tin adynamia tou.

kai fysika to allaxa.panta epaiza me to diko mou styl kai to diko mou build

enw esi panta vasizosoun sto slow upologizontas sto oti esi tha eisai pio fast.

np, oloi oi koutoponiroi etsi skeftontai.

oi real players opws egw k o nick Dimiourgoume chars, exypswnoume items pou kati zwa san k esena oute ta exoun dei pote.

ef oson dn ksereis gt 10 atoma ta xwnoune ston evo kalytera na toubekiazesai kai na mi milas.

i imimatheia einai xeiroteri tis amatheias, zwon.

P.S. egw pote dn imoun o magas pisw apo tin othoni.
eimai kalamaria thes/niki kai syxnazw Gnet.
ela apo dw na dw kai ta moutra sou na ta poume kala apo konta.
Member
Gold: 41.21
Jun 18 2009 10:07am
Carnil na erthw kai egw re si ?? thelw poli na dw tin fatsa sou me ta tosa ptixia pou kaigetai pisw apo ena pc xwris real life ....
plzzz????Kalamaria Bnet swsta??? ti wres pezeis ??
oso gia toSmiter .. ta skills tou einai periorismena san char ... egw pou epeza mono 1 week me smiter gia prwti fwra stin zwh mou
rwta ton theo posa duels tou eixa pari ... kai oxi malakies .....kala kai to allo ... pano les oti esu kai o nick kanetai ta gz chars me items pou
oute kan exoume dei pote mas ... o theo ??? einai kai autos toso gz player gt dn vlepw na to les pouthena auto kai me stenaxorei :S
dld grafeis sta @@ toso ez enan apo tous egc ?? panagia esu prp na exeis pola @@ gia na to kaneis auto ...
Oso gia ton mitso vre nooba pou tha prodosei kapious san emena kai ton tiki .... auto dn tha ginei pote ... gt oloi katalavame to poso
poustis kai ksevrakotos einai o theo ... dldl umartos irtha pale to megalo stoma gia na milisei ???
Member
Jun 18 2009 10:18am
Quote (Tsutseki @ Thu, Jun 18 2009, 07:07pm)
Carnil na erthw kai egw re si ?? thelw poli na dw tin fatsa sou me ta tosa ptixia pou kaigetai pisw apo ena pc xwris real life ....
plzzz????Kalamaria Bnet swsta??? ti wres pezeis ??
oso gia toSmiter .. ta skills tou einai periorismena san char ... egw pou epeza mono 1 week me smiter gia prwti fwra stin zwh mou
rwta ton theo posa duels tou eixa pari ... kai oxi malakies .....kala kai to allo ... pano les oti esu kai o nick kanetai ta gz chars me items pou
oute kan exoume dei pote mas ... o theo ??? einai kai autos toso gz player gt dn vlepw na to les pouthena auto kai me stenaxorei :S
dld grafeis sta @@ toso ez enan apo tous egc ?? panagia esu prp na exeis pola @@ gia na to kaneis auto ...
Oso gia ton mitso vre nooba pou tha prodosei kapious san emena kai ton tiki .... auto dn tha ginei pote ... gt oloi katalavame to poso
poustis kai ksevrakotos einai o theo ... dldl umartos irtha pale to megalo stoma gia na milisei ???

kat arxas mathe na milas gt einai san grammiki b' osa les.kane kana edit bas kai katalavei kaneis tpt.

kata deyteron ela k esi na se dw k esena ti myala kouvalas AN kouvalas.

kata triton, mi vazeis sto stoma mou pragmata pou dn exw pei ^^

pote dn diegrapsa kanenan, gt ayti i leksi dn yparxei sto leksilogio mou, kai opws vlepw tin xrisimopoieite eyrytata esi kai oi omoioi sou.

o teo einai gz player kai kouvalaei polla kila skills idietaira se v/t, se periptwsi pou dn katalaves, ta eykolws ennoumena paraleipontai.

min anisixeis, otan paw gnet tha sou pw kai se poio pc kathomai.

edit: ta xiliarika pou bgazw egw apo ti douleia mou na min ta pianeis sto stoma sou, zwon

This post was edited by Carnil on Jun 18 2009 10:19am
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev1234510Next
Add Reply New Topic New Poll