Quote (Carnil @ Thu, 18 Jun 2009, 16:57)
to BM duel elikse 5-3 i 5-2 dn thymamai.nikise dn lew kai gz tou.
100% monodiastato gameplay apo merous tou vasismeno sto mass slow tou.
pote omws dn eipa oti eimai o #1 se bow kai poso mallon se pvp bow v bow. Thes na mou miliseis? ela na kanoume smite vs smite
kai an thymasai kala, to thema dn to ksekinisa egw, alla o kolitos sou o mitsos me mass flame klp.
eidame ti ekane me ton ''filo'' tou, teo.
filiki symvouli: borei na kanei ta idia kai se sena i se allon opoiondipote ''filo'' tou
epidi efuge h gata kai xoreyoun ta podikia
#1 den uperaspizomai ton evo kai oute tou to paizw filos den eixa pote problem mazi tou kai oute exw mexri stigmis
apla mou ti spaei pou tou spammarete kai ton kanete flame 10 atoma kai einai monos tou
#2 bm duell??? dikse mou rule pou leei slow bm kai meta ela na me duell kai xwris slow se paizw nooba thes na postarw s.s na deis me ti item eimai?? me tvt zon me 9xx life?
randoma e randoma pou eisai esy o ayta pou exw kanei sto d2 kai de kserw gw ti paparies kai malakies mono smiter?? na xesw egw smiter... random char kanete enan smiter kai gineste oloi gosades noobakia
kai opws sou eipa kai allh fora
den eisai tpt enas malakas pisw apo mia othoni eisai vlaka e vlaka
#3 rwta ton teo ti epathe se bow vs fb pou elege oti exei tis bow amazon kai tou lega me no block den tis exeis me tpt kai mou to paize eksupnos otan eimastan filoi + logos pou spastika 5-1 efuge
rota ton ti epathe se ama vs v.t 5-2 h 5-3 kai ekei polla eipe
kai esy 5-3 owned kai polla les
mi klaite please eilikrina exasa apo teo mono se svs kai mf hammer me 0 dr kai 0 fhr vs smiter
den eimai soso player oute hammer player kai btw
oti char stisw vlakako emena tha einai 100% gozu dioti kserw ti mou ginete den pernw allonwn ta build gia na to paiksw mouri kai na paw kai se tournament
p.s an thes se paizw kai ama vs ama me league rules alla ksexasa esy de mporeis na paiksis league rules oute ta ksereis fadazomai
h an thes paizoume kai xwris slow no problem gia mena
me tin Ready etoimh amazon eisai 5-0 ade to polu 1 kill na pareis kiayto apo luck
This post was edited by sector on Jun 18 2009 08:53am