d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Παιζει κανεις Tf2?
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,256.01
May 24 2009 03:44pm
Quote (Carnil @ Sun, 24 May 2009, 19:54)
alvanorosopontie akou na deis.

ama milas sti mitriki osu glwssa (alvanorwsovoulgarika) egw dn ftaiw.

apo to 1o post sou oloi katalavan ayto pou eipa egw k oxi ayto pou les twra.

alla pou na eksigiseis kati. theloume kai dierminea mazi sou.zwo.

ti exw mazi sou? TIPOTA POU NA SE XARAKTERIZEI
de mou aresei i fatsa sou, to prifile sou kai i nekrokefali pou exeis gia avatar.

alla panw ap ola de mou aresei pou eisai toswn xronwn anthrwpos kai to simantiko gegonos gia sena einai to tf2 kai to tsou re laki.

pane bgale lefta, tha geraseis kai akoma d2 tha paizeis...

Easilly trolled? Faggot :lol:
Ρε μη ξεχνας και να κατουρας, ρε γαμιαρη. ;)
Σε επαναλαμβανω ακομη μια φορα, δε με ξερεις.
Τι ειμαι, απο που ειμαι κτλ.
Εγω διαφερω απο τους αλβανους και ροσοποντιους. Εγω δε χριαζουμε να γλιφω το κολο σου, ρε σκατοφατσα, για να κερδισω κατι. Εγω δε χριαζουμε τιποτα ουτε απο σενα ουτε απο δικο σου κρατος. Για αυτο τα ρασιστικα flame σου δε δουλευουν σε μενα. Πανε και βγαλε κανενα τσαμπουκια με τους ροσοποντιους, αμα εχεις το κολο να το κανεις.
Εγω χεστικα στους ρασιστες σαν και σενα. Ουσιαστικα εγω ειμαι σουιδος και δεν εχω καμια σχεση ουτε με ροσους, αλβανους η τους ελληνες. Εσυ ομως παντα θα παραμινεις ενα αχριστο τιποτα.

Quote (eVo_Greece @ Sun, 24 May 2009, 19:09)
telika ise poli Rand.
hmmm gia na exis Green star prepi na exis riksi poli donate

Wise words man. :rofl: And your point is?

This post was edited by Vogan on May 24 2009 03:55pm
Member
Gold: 53.44
May 24 2009 04:41pm
Quote (Vogan @ Mon, May 25 2009, 12:44am)
Easilly trolled? Faggot :lol:
Ρε μη ξεχνας και να κατουρας, ρε γαμιαρη. ;)
Σε επαναλαμβανω ακομη μια φορα, δε με ξερεις.
Τι ειμαι, απο που ειμαι κτλ.
Εγω διαφερω απο τους αλβανους και ροσοποντιους. Εγω δε χριαζουμε να γλιφω το κολο σου, ρε σκατοφατσα, για να κερδισω κατι. Εγω δε χριαζουμε τιποτα ουτε απο σενα ουτε απο δικο σου κρατος. Για αυτο τα ρασιστικα flame σου δε δουλευουν σε μενα. Πανε και βγαλε κανενα τσαμπουκια με τους ροσοποντιους, αμα εχεις το κολο να το κανεις.
Εγω χεστικα στους ρασιστες σαν και σενα. Ουσιαστικα εγω ειμαι σουιδος και δεν εχω καμια σχεση ουτε με ροσους, αλβανους η τους ελληνες. Εσυ ομως παντα θα παραμινεις ενα αχριστο τιποτα.

Wise words man. :rofl: And your point is?

dn thymamai na mou apantises sto poso xronwn eisai.....mallon kapoios ntrepetai gia tin ilikia tou...

akoma de se dioksane apo to spiti sou pou paizeis akoma paixnidia sto pc ?

40ari teleiwmene.

sry kai gia to lathos.esi dn eisai mono alvanotourkopakistanos, eisai kai xwriatis tou kerata.

sto xwrio sou tyri bgazoune ? gidia exei ?

ma ti lew... ebgale esena to xwrio sou, to #1 gidi :)
Member
May 24 2009 08:14pm
Quote (Carnil @ Mon, 25 May 2009, 00:41)
dn thymamai na mou apantises sto poso xronwn eisai.....mallon kapoios ntrepetai gia tin ilikia tou...

akoma de se dioksane apo to spiti sou pou paizeis akoma paixnidia sto pc ?

40ari teleiwmene.

sry kai gia to lathos.esi dn eisai mono alvanotourkopakistanos, eisai kai xwriatis tou kerata.

sto xwrio sou tyri bgazoune ? gidia exei ?

ma ti lew... ebgale esena to xwrio sou, to #1 gidi :)

Καταρχιν, εσυ τι δικαστης εισαι? Τι σε νιαζει η ηλικια μου? Θες τοω κολο σου να μου δωσεις?
Δευτερον, ελληνικα δεν ειναι ουτε πρωτη, ουτε δευτερη μου γλωσσα. Για αυτο εγω δε ντρεπουμε για τα λιγα λαθοι που κανω.
Εσυ ομωσ, σκατοφατσα, ουτε αγγλικα ξερεις οπως επρεπε.
Μη με συγκρινεις με τους βλαχους, αλβανους η ποντιους. Εγω ειμαι οπως λενε ξενος, διλαδι δε εχω καμια σχεση με Ελλαδα.
Καταλαβες? Η γενιθεκες με τετραγονο κεφαλι και τιποτε δε μπαινει εκει?
Ωραια που σε γαμαει ο ξενος στην δικια σου γλωσσα? Ε? :rofl:
Member
May 25 2009 02:21am
Quote (Vogan @ Mon, May 25 2009, 05:14am)
Καταρχιν, εσυ τι δικαστης εισαι? Τι σε νιαζει η ηλικια μου? Θες τοω κολο σου να μου δωσεις?
Δευτερον, ελληνικα δεν ειναι ουτε πρωτη, ουτε δευτερη μου γλωσσα. Για αυτο εγω δε ντρεπουμε για τα λιγα λαθοι που κανω.
Εσυ ομωσ, σκατοφατσα, ουτε αγγλικα ξερεις οπως επρεπε.
Μη με συγκρινεις με τους βλαχους, αλβανους η ποντιους. Εγω ειμαι οπως λενε ξενος, διλαδι δε εχω καμια σχεση με Ελλαδα.
Καταλαβες? Η γενιθεκες με τετραγονο κεφαλι και τιποτε δε μπαινει εκει?
Ωραια που σε γαμαει ο ξενος στην δικια σου γλωσσα? Ε? :rofl:

afou dn eisai ellinas na pas sto souidiko forum kai na grafreis sti souidiki glwssa teleiwmene 40ari.

na ksexaseis kai ta misoellinika pou kouvalas.tetoious ellines pou mas kanoun rezili den tous theloume, bikes ?

ofc kai de tha se sygrinw me tous vlaxous. oi vlaxoi einai anthrwpoi, enw esi eisai zwo, kai ti zwo, Gidi!

ama nomizeis oti gamas me ayta pou les, eksoplisou me kamia tapa gt to kwlaraki sou tha tin xreiastei.
kai mi pianeis sto stoma sou ta agglika mou,
kai na min eixa ta ptyxia pou exw, pali pio kala agglika apo sena tha iksera.
40ari pou paizeis spatalas to xrono sou na paizeis kai dn pas na bgaleis lefta.
aporw pou dn se exoun diwksei apo to spiti sou.

i mipws se diwksane gi'ayto apo tin ellada kai piges mexri ti souidia na paizeis xwris na se enoxloun ^^^^ ?
Member
May 25 2009 08:24am
Βλεπω πολα γραμματα, αλλα δε βγαζω κανενα νοημα. Φαινεται οπως μιλαω με τον τρελο η τον τιχο.
Παρ τα ρασιστισκα cliché στο κολο σου, γιατι δε εχουν κανενα νοημα και καμια σχεση με μενα.
Τωρα πες μου, απο που πειρες οτι ειμαι ελληνας? Δεν ειμαι ελληνας, ρε μαλακα. Ουτε ροσος, ουτε αλβανος.
Εσυ ομως εισαι ενας ελληνας που κατεβαζει την Ελλαδα και κανει να την φαινεται στο απ εξω κοσμο χειροτερη απο την Τουρκια και Αλβανια. Αμα ξερεις καλα αγγλικα, ξανακειτα την λεξη tolerance.
Αυτη λεξη χαρακτεριζει το πνευμα αλλαγης στην Ευροπη, και τετοια ρασιστισκα καθαρματα σαν και σενα ανικουν στο παρελθον, δοξα το θεο.
Member
May 25 2009 08:39am
Quote (Vogan @ Mon, May 25 2009, 05:24pm)
Βλεπω πολα γραμματα, αλλα δε βγαζω κανενα νοημα. Φαινεται οπως μιλαω με τον τρελο η τον τιχο.
Παρ τα ρασιστισκα cliché στο κολο σου, γιατι δε εχουν κανενα νοημα και καμια σχεση με μενα.
Τωρα πες μου, απο που πειρες οτι ειμαι ελληνας? Δεν ειμαι ελληνας, ρε μαλακα. Ουτε ροσος, ουτε αλβανος.
Εσυ ομως εισαι ενας ελληνας που κατεβαζει την Ελλαδα και κανει να την φαινεται στο απ εξω κοσμο χειροτερη απο την Τουρκια και Αλβανια. Αμα ξερεις καλα αγγλικα, ξανακειτα την λεξη tolerance.
Αυτη λεξη χαρακτεριζει το πνευμα αλλαγης στην Ευροπη, και τετοια ρασιστισκα καθαρματα σαν και σενα ανικουν στο παρελθον, δοξα το θεο.

dipla sti leksi tolerance exei tin fotografia mou. EPEIDI AKOMA ANTEXW NA AKOUW TIS AIDIES SOU !

btw sta @@ mou to pneyma tis allagis stin eurwpi kai xairomai pou dn eisai ellinas.

eytyxws pou dn eisai dld gt tetoia zwa san k esena dn prepei na anikoun se mas.

kai nai eimai ratsistis gt de mou aresei na sfeterizontai oi alloi ayta pou einai dika mou

an thes kana mathimataki istorias didaskw free.

p.s. AKOMA na mou peis poso xronwn eisai... toso ntrepesai gia tin ilikia sou teleiwmene 40ari ?
btw an thes na milas ellinika mathe na milas kalytera. dn exeis oute orthografia, oute grammatikous kanones oute syntaktikous kanones.

kane 1 kalo ston eayto sou kai MATHE NA MILAS KAPOTE! GIDI!
Member
Gold: 0.00
May 25 2009 08:44am
Quote (Vogan @ Mon, May 25 2009, 02:24pm)

googled einai re ola

Quote (Carnil @ Mon, May 25 2009, 02:39pm)
dipla sti leksi tolerance exei tin fotografia mou. EPEIDI AKOMA ANTEXW NA AKOUW TIS AIDIES SOU !

btw sta @@ mou to pneyma tis allagis stin eurwpi kai xairomai pou dn eisai ellinas.

eytyxws pou dn eisai dld gt tetoia zwa san k esena dn prepei na anikoun se mas.

kai nai eimai ratsistis gt de mou aresei na sfeterizontai oi alloi ayta pou einai dika mou

an thes kana mathimataki istorias didaskw free.

p.s. AKOMA na mou peis poso xronwn eisai... toso ntrepesai gia tin ilikia sou teleiwmene 40ari ?
btw an thes na milas ellinika mathe na milas kalytera. dn exeis oute orthografia, oute grammatikous kanones oute syntaktikous kanones.

kane 1 kalo ston eayto sou kai MATHE NA MILAS KAPOTE! GIDI!

m areseu pu tu les sfeterizode les kai tha niosei ti einai xDDDDDDD

This post was edited by firebreath on May 25 2009 08:45am
Member
May 25 2009 09:01am
Quote (firebreath @ Mon, May 25 2009, 05:44pm)
googled einai re ola

m areseu pu tu les sfeterizode les kai tha niosei ti einai xDDDDDDD

e gi ayto to eipa :D

egw exw 1 epipedo file mou.

aytos einai xwriataros tou kerata aka gidi
Member
May 25 2009 09:04am
Δεν εχω νε σου πω τιποτα, ουτε εσυ σε εμενα. Βαρεθικα να μιλαω με το καθεστεριμανο.
Τωρα κειταξε στα γεγονοτα. Εγω μιλαω 3 γλωσσες συν αγγλικα. Μιλαω με σενα στην δικια σου γλωσσα.
Πες μου τωρα, ποσες γλωσσες ξερεις εσυ, χωρις αγγλικα?
Μα τι λεω? :lol: Απαντηση ειναι ευτονοητη.
Και το "διπλοματα" στα αγγλικα δεν αξιζουν τιποτα σε πραγματικο κοσμο, συγνομι που σου τα σπαω, αλλα ετσι ειναι.
Αγορασε σε εαυτον σου εισιτιριο στην Ευροπη, αμα εχεις λεφτα ofc, και δοκιμασε τα "διπλοματα" σου εκει.
Σου λεω, αγγλικα που διδασκουν στην Ελλαδα ειναι για τον πουτσο. Εκτος αμα τα εμαθες μονος σου.
Αλλα στο τελος να σου νω, χωρις να βριζω, εισαι πολυ περιορισμενο ανθροπακι, που δε μπορει να δει την γενικη εικονα.
Τωρα αρχιζω να καταλβαινω γιατι προκαλω τοσο rage σε σενα, ζηλεια.
Διλαδι δε μπαινει στο μικρο σου κεφαλακι, οτι ενας ξενος μπρουσε να μαθει ελληνικα και εσυ ξεκηνισες με τα ανοητα cliché σου: noob, αλβανος, ροσοποντιος, σαρανταρις και τι αλλο? LOL
Καταλαβε το! Οτι εσυ βγαζεις τοσο πολυ rage για το μονο λογο, οτι εσυ εισαι ενα ΤΙΠΟΤΑ. Και το ξερεις ο ιδιος.
Διαβασε λιγο ψυχολογια. ;)
Τωρα ολα ειναι καθαρα για μενα.

Ευχαριστο για την καλη συζυτιση.
Member
May 25 2009 09:08am
Quote (Vogan @ Mon, May 25 2009, 06:04pm)
Δεν εχω νε σου πω τιποτα, ουτε εσυ σε εμενα. Βαρεθικα να μιλαω με το καθεστεριμανο.
Τωρα κειταξε στα γεγονοτα. Εγω μιλαω 3 γλωσσες συν αγγλικα. Μιλαω με σενα στην δικια σου γλωσσα.
Πες μου τωρα, ποσες γλωσσες ξερεις εσυ, χωρις αγγλικα?
Μα τι λεω?  :lol:  Απαντηση ειναι ευτονοητη.
Και το "διπλοματα" στα αγγλικα δεν αξιζουν τιποτα σε πραγματικο κοσμο, συγνομι που σου τα σπαω, αλλα ετσι ειναι.
Αγορασε σε εαυτον σου εισιτιριο στην Ευροπη, αμα εχεις λεφτα ofc, και δοκιμασε τα "διπλοματα" σου εκει.
Σου λεω, αγγλικα που διδασκουν στην Ελλαδα ειναι για τον πουτσο. Εκτος αμα τα εμαθες μονος σου.
Αλλα στο τελος να σου νω, χωρις να βριζω, εισαι πολυ περιορισμενο ανθροπακι, που δε μπορει να δει την γενικη εικονα.
Τωρα αρχιζω να καταλβαινω γιατι προκαλω τοσο rage σε σενα, ζηλεια.
Διλαδι δε μπαινει στο μικρο σου κεφαλακι, οτι ενας ξενος μπρουσε να μαθει ελληνικα και εσυ ξεκηνισες με τα ανοητα cliché σου: noob, αλβανος, ροσοποντιος, σαρανταρις και τι αλλο? LOL
Καταλαβε το! Οτι εσυ βγαζεις τοσο πολυ rage για το μονο λογο, οτι εσυ εισαι ενα ΤΙΠΟΤΑ. Και το ξερεις ο ιδιος.
Διαβασε λιγο ψυχολογια.  ;)
Τωρα ολα ειναι καθαρα για μενα.

Ευχαριστο για την καλη συζυτιση.

kat arxas egw dn xreiazetai na mathw ksenes glwsses.

i mitriki mou glwssa aka ellinika, einai i mitera twn glwsswn, gidi. alla pou na ksereis ti paizetai ston kosmo

esi eisai kollimenos sto tf2 kai dn kserw egw pou allou.

akoma na mou peis tin ilika sou btw..

ela mi ntrepesai tin alitheia, teleiwmeno 40ariko gidi :)
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll