Δεν εχω νε σου πω τιποτα, ουτε εσυ σε εμενα. Βαρεθικα να μιλαω με το καθεστεριμανο.
Τωρα κειταξε στα γεγονοτα. Εγω μιλαω 3 γλωσσες συν αγγλικα. Μιλαω με σενα στην δικια σου γλωσσα.
Πες μου τωρα, ποσες γλωσσες ξερεις εσυ, χωρις αγγλικα?
Μα τι λεω? :lol: Απαντηση ειναι ευτονοητη.
Και το "διπλοματα" στα αγγλικα δεν αξιζουν τιποτα σε πραγματικο κοσμο, συγνομι που σου τα σπαω, αλλα ετσι ειναι.
Αγορασε σε εαυτον σου εισιτιριο στην Ευροπη, αμα εχεις λεφτα ofc, και δοκιμασε τα "διπλοματα" σου εκει.
Σου λεω, αγγλικα που διδασκουν στην Ελλαδα ειναι για τον πουτσο. Εκτος αμα τα εμαθες μονος σου.
Αλλα στο τελος να σου νω, χωρις να βριζω, εισαι πολυ περιορισμενο ανθροπακι, που δε μπορει να δει την γενικη εικονα.
Τωρα αρχιζω να καταλβαινω γιατι προκαλω τοσο rage σε σενα, ζηλεια.
Διλαδι δε μπαινει στο μικρο σου κεφαλακι, οτι ενας ξενος μπρουσε να μαθει ελληνικα και εσυ ξεκηνισες με τα ανοητα cliché σου: noob, αλβανος, ροσοποντιος, σαρανταρις και τι αλλο? LOL
Καταλαβε το! Οτι εσυ βγαζεις τοσο πολυ rage για το μονο λογο, οτι εσυ εισαι ενα ΤΙΠΟΤΑ. Και το ξερεις ο ιδιος.
Διαβασε λιγο ψυχολογια.
Τωρα ολα ειναι καθαρα για μενα.
Ευχαριστο για την καλη συζυτιση.
kat arxas egw dn xreiazetai na mathw ksenes glwsses.
i mitriki mou glwssa aka ellinika, einai i mitera twn glwsswn, gidi. alla pou na ksereis ti paizetai ston kosmo
esi eisai kollimenos sto tf2 kai dn kserw egw pou allou.
akoma na mou peis tin ilika sou btw..