d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Niwthw Perierga Me Toso Flame > Hmm ^^ Tha Valete Mualo ?
Prev123458Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2.01
Jan 17 2009 10:07am
Quote (firebreath @ Sat, Jan 17 2009, 04:05pm)
vouch!otan eixame egc sto lad 3 htan ego dim sakhs kai mark!o patrick eixe stamathsei!
tote o mitsos skotize emana kai sakh na bume Fox!an dn me pisteueis rota to mitso!kai sto lad 4 ego me sakh mpikame fox an thimase!

n1 sakis , n1 teo tongue.gif

gt sinexizei to thema tongue.gif ?

tsutseki eida kapoia asxima pragmata apo esena tongue.gif kai epeidi poli 1v1 exei pesei, tha kanw apokleistika 1v1 char smile.gif ^^

twra me ta synxwrisews kiolas tongue.gif pane pethane hdin 1 se 4v4 kai meta ta lemao tongue.gif

E: Lipon anthrone tis tritis ilikias

den eimai sad.gif* i ilikia m einai sto profile m hi ^^

This post was edited by eGc-CrusadeR on Jan 17 2009 10:09am
Member
Gold: 0.00
Jan 17 2009 10:09am
Quote (Tsutseki @ Sat, Jan 17 2009, 04:04pm)
prwton bb apo tin gamimemi guild sou .. deuterwn osa exeis kanei esu gia emas exoume kanei kai emeis gia esena gia auto min les amalkies kai deuterwn o mitsos kserei mia xara to pios exei ta skills i oxi ... kai o idios me sxoliaze kai ton euxaristw gia auto alla re mlk me auto pou eipes oti me lipithike o mitsos gia na me vali stin clan dn to perimena gt i clan akoma kai i fox itane gtp tote kaii dn eixe atoma !!! kai theo ... kserw poli kala to ti apopsei exei o mitsos gia to diko mou hammer game play
kai mou to exei pei 1000fores .. osos gia tote pou kaname tvs esu dn ikseres kan to ti tha pei necro kai min akouw malakies gt prin apo kati mines dn ikseres ti tha pei pvp

nomizeis pos tha klapso an figeis?sta @@ mu apla ti nomizeis me noiazei?ROFL hmm kai epishs sto lad 3 epeza assa! sto lad 4 xsekinhsa me necro miso eftiaxsa to build kai meta ekana assasin pali an thimase named Honesty!opote mhn anafereis necro psile!kai to pote ematha na kano pvp to xserun alloi oxi esi!
wisp Carnil gt otan mpika sto lad 3 sto eGc mpika me ta @@ mu kai me to skill mu kai an den eixa skill psile den tha mu skotize o mitsos apo ladder 3 na mpo sto fox me thn assasin mu wink.gif
Member
Gold: 41.21
Jan 17 2009 10:11am

THA APADISW TO VRADY .. PAW GIA CAFE DN THA ASXOLOUME ME KOLOGEROUS
exw na pw pola akoma min nomizetrai oti isaste 3 tha ta paratisw sasn kati malakizemous kologerous ..

This post was edited by Tsutseki on Jan 17 2009 10:12am
Member
Gold: 2.01
Jan 17 2009 10:13am
Quote (Tsutseki @ Sat, Jan 17 2009, 04:11pm)

THA APADISW TO VRADY .. PAW GIA CAFE den me pairnei na milaw me theous

swsta ta les !

Jul 8 1990 eisai poli mikros tongue.gif kai eimai se poli imba age gia na mou tin peis tongue.gif xavales xavales xavales

This post was edited by eGc-CrusadeR on Jan 17 2009 10:13am
Member
Jan 17 2009 10:23am
Quote (Tsutseki @ Sat, Jan 17 2009, 04:11pm)

exw na pw pola akoma min nomizetrai oti isaste 3 tha ta paratisw sasn kati malakizemous kologerous ..

rofl lmao xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Member
Gold: 53.44
Jan 17 2009 10:30am
Quote (eGc-CrusadeR @ Sat, Jan 17 2009, 07:13pm)
swsta ta les !

Jul 8 1990 eisai poli mikros tongue.gif kai eimai se poli imba age gia na mou tin peis tongue.gif xavales xavales xavales

VOUCH
Member
Jan 17 2009 10:37am
Quote (firebreath @ Sat, Jan 17 2009, 07:05pm)
vouch!otan eixame egc sto lad 3 htan ego dim sakhs kai mark!o patrick eixe stamathsei!
tote o mitsos skotize emana kai sakh na bume Fox!an dn me pisteueis rota to mitso!kai sto lad 4 ego me sakh mpikame fox an thimase!

swsta.

omws mi ksexnas.
to eGc itan poli pio palio tote. (thymizw acc tou billy eGc-K_Aenao kai eGc-Razaden tou xristou)

o sakis kserei poli kala pws bike kai o idios sto eGc... apla THYMITHIKA to thryliko gia mena acc tou SUPERAK6 (to original itan superak3 sto ladder2)

ton kairo pou bike o teo sto eGc egw pia eixa stamatisei na psaxnomai me duels/builds klp

gt apla tote borousa na parw me ton low-budget smiter mou sxedon olous tous chars

ametrita duels kaname me to saki gia na vrei aytos to teleytaio/kalytero build gia smiter.

eGc goes Long way back ...

(P.S. poli lupamai pou kapoioi pou gnwrisa prosfata dn boroun na boun sto eGc gia proswpikous logous.. kserei aytos gia poion milaw.)

alla np gt emeis ftiaxname / ftiaxnoume clan me sygekrimeno tropo.oxi bate skyloi aleste

This post was edited by Carnil on Jan 17 2009 10:39am
Member
Jan 17 2009 10:41am
Quote (Tsutseki @ Sat, Jan 17 2009, 07:11pm)

omfg E-Rage

pies kana galataki gataki.

sto diablo imoun eimai kai tha eimai o theos sou.

opws kai oloi sto eGc.

GTFO
Member
Jan 17 2009 10:58am
Quote (Carnil @ Sat, Jan 17 2009, 04:37pm)
swsta.

omws mi ksexnas.
to eGc itan poli pio palio tote. (thymizw acc tou billy eGc-K_Aenao kai eGc-Razaden tou xristou)

o sakis kserei poli kala pws bike kai o idios sto eGc... apla THYMITHIKA to thryliko gia mena acc tou SUPERAK6 (to original itan superak3 sto ladder2)

ton kairo pou bike o teo sto eGc egw pia eixa stamatisei na psaxnomai me duels/builds klp

gt apla tote borousa na parw me ton low-budget smiter mou sxedon olous tous chars

ametrita duels kaname me to saki gia na vrei aytos to teleytaio/kalytero build gia smiter.

eGc goes Long way back ...

(P.S. poli lupamai pou kapoioi pou gnwrisa prosfata dn boroun na boun sto eGc gia proswpikous logous.. kserei aytos gia poion milaw.)

alla np gt emeis ftiaxname / ftiaxnoume clan me sygekrimeno tropo.oxi bate skyloi aleste

VOUCH
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Jan 17 2009 01:32pm
hoho loipon
1) teo esena se paw k to 3ereis apira , se 3erw posa xronia apo d2 k oti lew gia sena dn to lew apo kakia
2)
Quote (Carnil @ Sat, Jan 17 2009, 03:58pm)
afou to thes tha milisw me gegonota mr. tikis > all eGc

to oti eimastan kai eimaste #1 sto grc einai gegonos.

to oti to eGc psifistike mesa sta top10 clans tis europis einai k ayto gegonos.
kai ksereis pote ?
otan o nick itan sto nice clan #1 europe kai otan oi upoloipoi eGc itan inactive/stamatisan to diablo2
stin ousia imoun mesa sta 10top clan tis eurwpis monos mou.

kai dn thymamai kanenan ''tiki'' na einai ekei gyro.

meine sto nl / hc i opou allou eisai kai mi milas
alliws ela lad na ta poume ingame.

mi mou milas gia foxq. otan ekana duels ws eGc to foxq itan anyparkto.

ohmy.gif rly? to carnil pote dn to exw akousei osa xronia pezw d2 mono tn nik thimame se ena hvh p eixame kane 5-4 nikise
enda3h iremise ligo sta 10 top clan tis europis
hcl* pezw k exw varethei ta duels sto sc gt iparxun kati naps , p usarun hacks kltp ( dn to lew gia sas ,genika milaw)
foxq> egc to pisteuw gt ta player p eixame stin arxh ama pezame pali twra k sas pezame foxq vs egc tha klegate
gia mena eiste kaloi alla oxi #1
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev123458Next
Add Reply New Topic New Poll