d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Lapuretas-vorgan > Ti Exete Pathei Me Ton Firebreath
Prev1234516Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Aug 11 2008 06:13am
Quote (sector @ Mon, Aug 11 2008, 01:12pm)
to kserw mia zwh ta @@ mou ta klaneis opote eimaste ok afou to paradextikes kiolas smile.gif sinexise na mou ta klaneis wink.gif

lol bye
Member
Gold: 8,380.00
Aug 11 2008 06:14am
Quote (Lapuertas @ Mon, 11 Aug 2008, 15:13)
lol bye

bye bye

Quote (plezzzfree @ Mon, 11 Aug 2008, 15:11)
opos dixnune ta pragmata pao gia mpanio twra
ee den kserw ama ksanarxisw giati eine ksenera i ipothesi alla
ama arxize o holywater pou thewrutane o kaliteros smiter an kai ton legane mega hacker tha ithela na ton pekso
me xenerwnoune ta hacks-lags-kai roufianoi pou exei to dia
teleutea fora epeksa me enan epic kai epeza me 438 ping otan eimuan mesa stin poli eixe kanei anti characher gia ton diko mou
den mou edixne ti forage kai pisteuo olo kati eixe na usarei i etsi nomiza apo to laag

lapureta aplos eida oti apokaleses noob ton sector poli tha ithela na to aitiologiseis ayto>.<
aplos eine kati pou den mou arese na akouo na lene apo tote pou epeza akoma xwris na to apodiksune....

malaka saki kai egw den exw start akoma kai de kserw to skeftomai na start omws prwta prepei na mazepsw fg omws

psinese na start mazi re malaka saki??? aloste twra exoun vgei kai new atoma eirtan polloi apo us east kai west stin europe duellers kai etsi tha ksekinisoume tha kanoume kai guild wars smile.gif tha ne kalh fash

This post was edited by sector on Aug 11 2008 06:14am
Member
Gold: 250.00
Aug 11 2008 06:17am
Quote (sector @ Mon, Aug 11 2008, 12:14pm)
malaka saki  kai egw den exw start akoma kai  de kserw to skeftomai na start omws prwta prepei na mazepsw fg omws

psinese na start mazi re malaka saki??? aloste twra exoun vgei kai new atoma  eirtan polloi apo us east kai west  stin europe  duellers kai etsi tha ksekinisoume tha kanoume kai guild wars smile.gif tha ne kalh fash

re sou eksigisa
paradeigma otan epeksa wow kai den eixe tpt apo olla ayta pou anefera kai evlepa tin idia blizzard
na exei diablo ii kai warcraft elega me poli parapono ma giati
na exei hacks - laags - vlakes...
btw lapureta paizeis diablo twra ? eise enas pou eitane mazi me ton mano idg?

This post was edited by plezzzfree on Aug 11 2008 06:18am
Member
Gold: 0.00
Aug 11 2008 06:18am
Quote (plezzzfree @ Mon, Aug 11 2008, 12:17pm)
re sou eksigisa
paradeigma otan epeksa wow kai den eixe tpt apo olla ayta pou anefera kai evlepa tin idia blizzard

ego ekana smiter kai ton xalasa kai ta perna pk ola aneta an kaneis esi apla tha eisai aneta o best edo
Member
Aug 11 2008 06:20am
Quote (plezzzfree @ Mon, 11 Aug 2008, 15:17)
re sou eksigisa

...einai old game re malaka aloste egw eniotha uperifanos gia ton eayto mou kai kserw gia ton eauto mou ti eimai sto diablo kserw oti oles oi bowazon otan gurnaei kai mou leei h bowazon apo tin wep clan pou to paizoun #1 clan se olo to europe realm epidi den exoun xasi tis lew wait dont g yet come near me please mou leei why?? lew come erxete tou lew hit arrows in the other side of me to see your ias ksekinise varouse kai ton varaw mia egw gia na dw an doulepsi to slow kai stamataei na varaei paei afk 2-5 lepta ekei guro gurnaei kai leei sorry was talking at phone

edaksi mou ftanei pou mporesa kai exasa me 5-4 sta @@ mou
Member
Aug 11 2008 06:21am
Quote (firebreath @ Mon, 11 Aug 2008, 15:18)
ego ekana smiter kai ton xalasa kai ta perna pk ola aneta an kaneis esi apla tha eisai  aneta o best edo

nai gamiseta

kai egw gia na start omws thelw pano apo 5000 forum gold gia na kanw mia kalh amazons dld toulaxiston ta basika na parw faith forty 160-60 120-45 kai merika charms
Member
Gold: 250.00
Aug 11 2008 06:29am
Quote (sector @ Mon, Aug 11 2008, 12:20pm)
...einai old game re malaka aloste egw eniotha uperifanos gia ton eayto mou kai kserw gia ton eauto mou ti eimai sto diablo kserw oti oles oi bowazon otan gurnaei kai mou leei h bowazon apo tin wep clan pou to paizoun #1 clan se olo to europe realm epidi den exoun xasi  tis lew wait dont g yet come near me please  mou leei why?? lew come    erxete  tou lew  hit arrows in the other side of me to see your ias  ksekinise varouse  kai ton varaw mia egw gia na dw an doulepsi to slow kai stamataei na varaei  paei afk 2-5 lepta ekei guro gurnaei kai leei sorry was talking at phone

edaksi mou ftanei pou mporesa kai exasa me 5-4  sta @@ mou

ne re egw sto telos den tin paleupsa giati mou legane den eise kalos smiter kai o allos ekane telesmite san sorseres 200fcr o allos fast to idio
kai otan vgazane kamia photo me hacks opos o niceneo tote ta mpalonane me tin mia kai ama tous elega smite vs smite legane eine no skill duel oti thelane kanane
tous egrapsa sta @ mou kai terma
esena o allos pou elege o geo oti se nikise me bow vs bow
epeze o hamerdin tou san ton fast pali o salci elege den use tpt mono skill tarox to idio me tous kathisterimenous tha asxoloume nomizeis
ama vlepeis atomo na exei 3x posts per day eine na ton loipase file
wraio game to diablo alla den eine gia onlline ektos kai arxiseis kai use kai esi hacks kai sindesi me 10 MB
mazeupseis kai 30 atoma kai kanete nks opos oi kathisterimenoi
Member
Aug 11 2008 06:34am
Quote (plezzzfree @ Mon, 11 Aug 2008, 15:29)
ne re egw sto telos den tin paleupsa giati mou legane den eise kalos smiter kai o allos ekane telesmite san sorseres 200fcr o allos fast to idio
kai otan vgazane kamia photo me hacks opos o niceneo tote ta mpalonane me tin mia kai ama tous elega smite vs smite legane eine no skill duel oti thelane kanane
epeze o hamerdin tou san ton fast pali o salci elege den use tpt mono skill tarox to idio me tous kathisterimenous tha asxoloume nomizeis
wraio game to diablo alla den eine gia onlline ektos kai arxiseis kai use kai esi hacks kai sindesi me 10 MB

apla re malaka ksekiname mazi kai kanoume kalh tin foxq clan kanoume ena smiter esy soso h baba h kai hammer pou idi exei o panos hammer necro kanei o teo kai bow egw

kai ektos aytou egw twra evala 10mbps sindesi @@ to idio ping exw kai to idio lag tpt den allakse tespa egw psinomai agria na ksanastart alla prepei prota na mazepsw fg kai mexri na mazepsw kiolas tha exoun pesei kai oi times tha ksekinisw lvl services soon logika gia na vgalw merika fgs

twra oso gia aytous me ta hax gamise tous re saki emeis fun pame na pername kala na pernaei h wra euxarista an katsis na skotiseis ta @@ sou giati aytos usarei hax kai ta lipa gamise ta egw pados niothw perifanos pou kai me hax atoma ta gamaw kai pou me hax atoma xanw 5-2+ 5-3 kai vale kai 5-4 niothw aneta me ton eayto mou kserw pote usarei hackies o allos kai pote oxi

This post was edited by sector on Aug 11 2008 06:35am
Member
Gold: 0.00
Aug 11 2008 06:35am
Quote (plezzzfree @ Mon, Aug 11 2008, 12:29pm)

orea sakare afou den pezeis gib fg gt exoume exsoda tongue.gif
Member
Aug 11 2008 06:36am
Quote (firebreath @ Mon, 11 Aug 2008, 15:35)
orea sakare afou den pezeis gib fg  gt exoume exsoda tongue.gif

haha lol re malaka teo ase to paidi exei 250 fgakia stin akri isos ta xreiastei kapoia fora kai si ta thes giati exeis eksoda hahaha
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev1234516Next
Add Reply New Topic New Poll