Quote (sector @ Mon, Aug 11 2008, 12:20pm)
...einai old game re malaka aloste egw eniotha uperifanos gia ton eayto mou kai kserw gia ton eauto mou ti eimai sto diablo kserw oti oles oi bowazon otan gurnaei kai mou leei h bowazon apo tin wep clan pou to paizoun #1 clan se olo to europe realm epidi den exoun xasi tis lew wait dont g yet come near me please mou leei why?? lew come erxete tou lew hit arrows in the other side of me to see your ias ksekinise varouse kai ton varaw mia egw gia na dw an doulepsi to slow kai stamataei na varaei paei afk 2-5 lepta ekei guro gurnaei kai leei sorry was talking at phone
edaksi mou ftanei pou mporesa kai exasa me 5-4 sta @@ mou
ne re egw sto telos den tin paleupsa giati mou legane den eise kalos smiter kai o allos ekane telesmite san sorseres 200fcr o allos fast to idio
kai otan vgazane kamia photo me hacks opos o niceneo tote ta mpalonane me tin mia kai ama tous elega smite vs smite legane eine no skill duel oti thelane kanane
tous egrapsa sta @ mou kai terma
esena o allos pou elege o geo oti se nikise me bow vs bow
epeze o hamerdin tou san ton fast pali o salci elege den use tpt mono skill tarox to idio me tous kathisterimenous tha asxoloume nomizeis
ama vlepeis atomo na exei 3x posts per day eine na ton loipase file
wraio game to diablo alla den eine gia onlline ektos kai arxiseis kai use kai esi hacks kai sindesi me 10 MB
mazeupseis kai 30 atoma kai kanete nks opos oi kathisterimenoi