Quote (mifo_7 @ Wed, Apr 9 2008, 06:01pm)
oxi exeis na ftiakseis ta systhmata su exeis 5 mins opws einai kai sta official allla na paikseis me sylogikh omada.
Ti einai ayta pu les einai sa na pareis esy thn Brazilia kai gw na parw ta nhsia Feroes
Ama ksereis ksereis na paizeis paizeis kai me mia metria omada

koita epidei den vgenei akri ean thelis na me peksis kai na me kerdiseis mporeis na me peksis twra pou exona pekso poli kairo kai na peskume me argentini vs brazil p.x.
sto ps 3 pou den exo peksi kai oute prokite kai na xaso np ama thelis na me peksis kai na me kerdiseis sta kalitera mou pragma pou den prokeite na ginei
becuse vazo goal ap oto kentro ama me afiseis ligo ksemarkaristo kai kremao to terma gia plaka sou leo evala goal me ton maradona na exei girismeni tin plati pros to terma
2 amintika xaf epano tou 4 amintiki se eufia kai kremase ton dida vs milan to evala kai to exo grapsei se video exo valei goal me shoot prin apo to kentro apo coners apefeuias faul apo 45 metra ti na lene twra afinane to control katw kai feugane oloi mou legane na pao se diagwnismous
your choice panta emena sto telos me vazane ne pezo se x box xD me xwris clasikous kai xrwis na ftiakso sistimata.....