d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Fwtografia > Afiste Sxolia
Prev1161718192046Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Sep 26 2010 05:12pm
Quote (M1tsos @ Sep 26 2010 11:05pm)
vre vlima den exw kan oplo ti skopies kai peripola mou les stoke

mousikos tou stratou eimai apla mpika me thesmo epop vlima e vlima

Xeiristeis xalkinou pneustou mousikou organou legomai vlakare kai pernaw zwara

douleuw kai kathe paraskeyh savvato sta mpouzoukia

kai vgazw 1120 tou stratou kai 150 ti vradya x 8 to mina kai 1200 to miniatiko kai pernw kai 400 euro peripou apo 10 mathites pou exw sto odeio vlaka :) kai su me vazeis me tous karavanades mazi prepei na eisai polu malakas kai to kaneis epitides eno ksereis oti den einai auto pou prospatheis na parousiaseis papariko e papariko

dhladh thes na mu peis oti eisai epop kai den exeis oplo?AHHAHAH re hlithie karagiozh wannabe sniper se polemo sto irak ti einai auta pou les?eisai misthoforos re karagiozh kai auto pou les den ginete!exo kolhto pou einai apo euelpidon kai ta exume kuventiasei apeires fores pseuth mlk!aide pexse me to g3a3 kai oso gia to xeirisths xalkinu pneustu exo na su po to exhs:saliose to xalkino pneusto kai valto sto pato su mhpos kai aneveis ligo logo tu oti pasxeis apo sovaro koblex katoterothtas!sto odio ti tus matheneis re plhromene dolofone me sumvolea thanatu?pos na vazun xalkina pneusta sto kolo tus h pos na xtupane miga sta 2.5 xiliometra me g3a3?
ai sto diolo malaka karavana pou perimeneis na pethaneis gia na apolutheis

e:stauro katalava pano kato ti enoei me to pneusto alla nomizo pos gia to kolo tu thelei polu megalutero tetoios rufianos kai kolotrupida pou einai

This post was edited by firebreath on Sep 26 2010 05:15pm
Member
Gold: 8,380.00
Sep 26 2010 05:21pm
Quote (firebreath @ 27 Sep 2010 02:12)
dhladh thes na mu peis oti eisai epop kai den exeis oplo?AHHAHAH re hlithie karagiozh wannabe sniper se polemo sto irak ti einai auta pou les?eisai misthoforos re karagiozh kai auto pou les den ginete!exo kolhto pou einai apo euelpidon kai ta exume kuventiasei apeires fores pseuth mlk!aide pexse me to g3a3 kai oso gia to xeirisths xalkinu pneustu exo na su po to exhs:saliose to xalkino pneusto kai valto sto pato su mhpos kai aneveis ligo logo tu oti pasxeis apo sovaro koblex katoterothtas!sto odio ti tus matheneis re plhromene dolofone me sumvolea thanatu?pos na vazun xalkina pneusta sto kolo tus h pos na xtupane miga sta 2.5 xiliometra me g3a3?
ai sto diolo malaka karavana pou perimeneis na pethaneis gia na apolutheis

e:stauro katalava pano kato ti enoei me to pneusto alla nomizo pos gia to kolo tu thelei polu megalutero tetoios rufianos kai kolotrupida pou einai

hahahaa

eides ti vlakas eisai

ta les opws se sumferei gia na mou kaneis flame kai na vriseis nomizodas oti ginese magas etsi

vlima

mousikos sto strato den exei oplo vlaka

pane rwta opoion thes kai oso gia ta opla pou exw stin photo ta exw gia enthimio epidi mono sto kedro stin vasiki ekpaideush epiasa oplo kai den prokeite na ksanapiasw oplo vlakako

pane rwta kai ton karavan ton evelph ton filo sou gia tin stratiotikh mousiki na sou pei an exoun opla vlakako kai na sou pei episeis ti zwh pernan oi mousikoi sto strato KARAGIOZH KSENODOXE

This post was edited by M1tsos on Sep 26 2010 05:23pm
Banned
Gold: 0.65
Warn: 50%
Sep 26 2010 05:25pm
lmao to fail atomo ekane edit gia na grapsei ksenodoxe
Member
Sep 26 2010 05:25pm
Quote (M1tsos @ Sep 26 2010 11:21pm)
hahahaa

eides ti vlakas eisai

ta les opws se sumferei gia na mou kaneis flame kai na vriseis nomizodas oti ginese magas etsi

vlima

mousikos sto strato den exei oplo vlaka

pane rwta opoion thes kai oso gia ta opla pou exw stin photo ta exw gia enthimio epidi mono sto kedro stin vasiki ekpaideush epiasa oplo kai den prokeite na ksanapiasw oplo vlakako

pane rwta kai ton karavan ton evelph ton filo sou gia tin stratiotikh mousiki na sou pei an exoun opla vlakako

ton rothsa re karagiozh kai eisai upoxreomenos na exeis xreomeno oplo eite eisai musiko tu poutsu pou vazei flogeres sto kolo tu san esena eite eisai katadromeas!
opote mhn mas prizeis ta @@ phgene na zhthseis apo ton aderfo su na se agaphsei kai genika zhta ligo apodoxh apo thn oikogenia su kai ase me emena na to paizo magas

e:zoon den eimai xenodoxos xenodoxoupalhlos eimai agramato apelekuto xulo

Quote (Sparda13 @ Sep 26 2010 11:25pm)

nai re o tupos einai hlithios pera apo kathe orio

This post was edited by firebreath on Sep 26 2010 05:28pm
Member
Sep 26 2010 05:29pm
Quote (Sparda13 @ 27 Sep 2010 02:25)

oxi to edit egine kai na sou pei episeis ti zwh pernan oi mousikoi sto strato KARAGIOZH KSENODOXE

gia to ti zwh pernan poio polu oxi gia to ksenodoxe apla etsi mou rthe kai to grapsa kai keino

papara kai su
Banned
Gold: 0.65
Warn: 50%
Sep 26 2010 05:31pm
Quote (M1tsos @ Sep 26 2010 11:29pm)
oxi to edit egine kai na sou pei episeis ti zwh pernan oi mousikoi sto strato KARAGIOZH KSENODOXE

gia to ti zwh pernan  poio polu  oxi gia to ksenodoxe apla etsi mou rthe kai to grapsa kai keino

papara kai su

yyy k1tsos=

imo
Member
Quote (firebreath @ 27 Sep 2010 02:25)
ton rothsa re karagiozh kai eisai upoxreomenos na exeis xreomeno oplo eite eisai musiko tu poutsu pou vazei flogeres sto kolo tu san esena eite eisai katadromeas!
opote mhn mas prizeis ta @@ phgene na zhthseis apo ton aderfo su na se agaphsei kai genika zhta ligo apodoxh apo thn oikogenia su kai ase me emena na to paizo magas

e:zoon den eimai xenodoxos xenodoxoupalhlos eimai agramato apelekuto xulo

nai re o tupos einai hlithios pera apo kathe orio

sta idia skata eisai

kouvalas valitses diaforwn teleiomenwn pou den exoun spiti h pou exoun tosa lefta kai ti vgazoun se ksenodoxeia

sa ta guftakia sou dinoun kai bourbouar 2 euro??

GUFTO KOUVALITH

oso gia ta opla

de kserw an h monada exei xrewmena opla egw pados exw xrewmeno barutono kai trompeta :)
Member
Quote (M1tsos @ Sep 26 2010 11:29pm)

gia to ti zwh pernan poio polu oxi gia to ksenodoxe apla etsi mou rthe kai to grapsa kai keino

papara kai su

anthropos agramatos xulo apelekuto^^
apo to na pernao "zoh" aka xuno ta @@ mu kai kano to maga sto net kai se kana munaki oti eimai comando kai na mhn exo axioprepeia opos esu protimo na mazeuo skupidia apo to dromo

Quote (M1tsos @ Sep 26 2010 11:31pm)
sta idia skata eisai

kouvalas valitses diaforwn teleiomenwn pou den exoun spiti h pou exoun tosa lefta kai ti vgazoun se ksenodoxeia

sa ta guftakia sou dinoun kai bourbouar 2 euro??

GUFTO KOUVALITH

oso gia ta opla

de kserw an h monada exei xrewmena opla egw pados exw xrewmeno barutono kai trompeta :)

h duleia pou kano den einai groum^^!autos pou kuvalaei tis valitses legete groum!
auto pou kano ego einai teleios diaforetiko^^!you know reception?krathseis klp klp
alla opos eipa kalutera na mazeua skupidia kai na kathariza skata apo tualetes para na xaso thn axioprepeia mu san esena kanontas ton comando!
vale to barutono kai th trompeta sto pato su mlk karavana

e:o groum pernei mistho 1.2k euro kai ta burbuar tu sto mhna anerxode konta sta 1k euro^^!opote kalutera valitsa para g3a3

This post was edited by firebreath on Sep 26 2010 05:35pm
Member
Sep 26 2010 05:34pm
Quote (firebreath @ 27 Sep 2010 02:31)
apo to na pernao "zoh" aka xuno ta @@ mu kai kano to maga sto net kai se kana munaki oti eimai comando kai  na mhn exo axioprepeia opos esu protimo na mazeuo skupidia apo to dromo

milas gia agrammatous re agrammate??

ola ta rhmata me o??? pernao?? LOL zoh??? LOL

pane mathe ligo orthografia zwo vodi orthio KEFTE ME PODIA oute tis 1hs dimotikou de grafoun ta RHMATA ME OMIKRON XODRE FAKLA GUFTAKI POU KOUVALAS VALITSES GIA 2 EURO
Member
Sep 26 2010 05:35pm
Quote (firebreath @ 27 Sep 2010 02:31)
apo to na pernao "zoh" aka xuno ta @@ mu kai kano to maga sto net kai se kana munaki oti eimai comando kai na mhn exo axioprepeia opos esu protimo na mazeuo skupidia apo to dromo

h duleia pou kano den einai groum^^!autos pou kuvalaei tis valitses legete groum!
auto pou kano ego einai teleios diaforetiko^^!you know reception?krathseis klp klp
alla opos eipa kalutera na mazeua skupidia kai na kathariza skata apo tualetes para na xaso thn axioprepeia mu san esena kanontas ton comando!
vale to barutono kai th trompeta sto pato su mlk karavana

RAGE MORE PLEASE :)

tespa afk apo dw kai pera :) tha sou apadisw meta h aurio stis ilithiotites pou siougra tha grapseis sta epomena lepta :)

VLIMA

This post was edited by M1tsos on Sep 26 2010 05:36pm
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev1161718192046Next
Add Reply New Topic New Poll