d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Recruiting Making Greek Clan. > Ean Psineste Apantiste.
Prev1161718192024Next
Add Reply New Topic New Poll
Banned
Gold: 0.65
Warn: 50%
Aug 8 2009 02:08am
Quote (thesadman @ Sat, Aug 8 2009, 02:12am)
Παιδια ας ηρεμησουμε λιγακι και ακουστε και εναν τριτο.Λεγομαι Νικος και παιζω d2 απο το 2002.Παιζω απο την περιοδο οπου πρωτοκυκλοφορησαν στον ιντερνετ απο ενα ιντερνετ καφε στο ηρακλειο της Κρητης ( ναι ναι ειμαι κρητικος) κατι δαχτυλιδακια που ονομαζοταν viper master : dual leech 7/6 all res 15 str/dext..λοιπον επαιζα επι περιοδου buri armor,constring rings shako 500 mf και ολα τα συναφη.Παντα επαιζα diablo ακριβως επειδη το παιχνιδι κανει αυτο για το οποιο ειναι κατασκευασμενο,δλδ?
Να προσφερει διασκεδαση σε οσους το παιζουν.Αυτο το πραγμα με τα προγραμματα τα tppk τα tmc και ολα αυτα πραγματικα που στον μπουτσο σου προσφερουν ευχαριστηση? επειδη παιζεις ενα duel και νικας τον αλλο?το χαιρεσαι? ( το 90 % της ωρας μετα το duell ειναι flamming και δικαιολογιες)

ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ????

Ειμαι 25 χρονων..Καποιοι απο εδω μεσα ειναι νεαρης ηλικιας..καποιοι μπορει να ειναι συνομηλικοι μου η ακομα και μεγαλυτεροι..Παρολα αυτα δεν βλεπω καποιον να προσπαθει να πει,,,,,Εισαστε γροθοι που τα παιρνετε με ενα γαμο παιχνιδο ενω υπαρχουν πολυ σοβαροτερα προβληματα..Αν δεν το σηκωνετε παιξτε ταβλι η κατι αλλο

Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!!!!

Μπορει να ειμαι ειναι το απιστευτο skill,μπορει να μην εχω τα απιστευτα fg,μπορει να ξερω το d2 απεξω και ανακατωτα αλλα εχω κατι που εχετε χασει εδω και πολυ καιρο πολλοι απο εσας:

Διασκεδαζω ακομα χωρις φοβο η παθος γιατι ειναι απλα ενα παιχνιδι και δεν μου χαλαει κανεις την διαθεση.....( αποκλειστικα δικαιωματα τα εχει η κοπελα μου !)

Αυτο τωρα που κανετε ειλικρινα με στεναχωρει διοτι ο Ελληνας φημιζεται για την συνοχη που τον χαρακτηριζει στις δυσκολες μερες και αυτο το πραγμα τεινει να εκλειψει
Καποτε ελεγα οτι ειμαι ελληνας στο chat και ολοι μου κανανε τεμεναδες γιατι ημουνα respect  μονο και μονο επειδη ειμουνα ελληνας.Τωρα αν τυχει να βοηθησω καποιον και να του πω οτι ειμαι Ελληνας με λεει scammer και για αυτο φταιτε εσεις οι Κολλημενοι!!!!!Δεν το δεχομαι εγω!!!!

Που καταληγω:
Χαλαρωστε και δειτε τα πραγματα πιο ηρεμα.Δεν κερδιζει κατι ο πρωτος dueller!Κερδιζει? Μηπως η blizzard κερναει παγωτο??? Οχι βεβεαια!! @@ παιρνει και ο gosas και ο newbie!!

Απολαυστε το παιχνιδι οσο περισσοτερο γινεται!!! Εγω ανηκω σε μια guild οπου Με τον Paizei δουλευαμε μαζι σε ενα ιντερνετ καφε και γνωριζομαστε χρονια!
Εχετε τον λογο μου παντως και ενα παραπανω ως Κρητικος οτι οποιος Θελησει την βοηθεια μου θα χαρω να τον βοηθησω ασχετως guild,name,εθνικοτητας,ενδυμασιας,καταγωγης,χρωματος,πολιτικων πιστευω.!Ποτε δεν σταματησα να βοηθαω οποιον μπορουσα και οποτε μπορουσα!

ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ.....BTW WE ARE TOO OLD FOR THIS SHIT!!!!

Ειλικρινα,
Νικος

Υ.Γ1. Ζητω Συγνωμη αν εθιξα καποιον με τα λεγομενα μου,,Δεν ηθελα να προσβαλλω κανενα παρα μονο να δωσω σε οσους το χρειαζονται μια αφυπνιση!!
Υ.Γ2.Μιας που ειμαστε και σε ελληνικο Υπο-φορουμ καλο θα ητανε να μην ξεχασουμε να γραφουμε ελληνικα.

Πολυ σωστος εισαι φιλε μου...δν υπαρχει σημειο να διαφωνω με το ποστ αυτο.....ολο flame στο ελληνικο φορουμ και τπτ αλλο...και αυτο γιατι?για ενα παιχνιδι..εχεις δικιο....

με λιγα λογια προτεινουμε σε σας παιδες αυτο : http://www.youtube.com/watch?v=EJFWc4FMjdE
Banned
Gold: 1,362.40
Warn: 10%
Aug 8 2009 02:12am
Quote (Sparda13 @ Sat, 8 Aug 2009, 09:08)
Πολυ σωστος εισαι φιλε μου...δν υπαρχει σημειο να διαφωνω με το ποστ αυτο.....ολο flame στο ελληνικο φορουμ και τπτ αλλο...και αυτο γιατι?για ενα παιχνιδι..εχεις δικιο....

με λιγα λογια προτεινουμε σε σας παιδες αυτο : http://www.youtube.com/watch?v=EJFWc4FMjdE

pane kimisou re proi proi haha
Banned
Aug 8 2009 02:27am
esi gt dn koimase re
Member
Gold: 100.00
Aug 8 2009 04:58am
Quote (foxmulder @ Sat, 8 Aug 2009, 06:00)
δεν πιανω το νοημα της εκθεσης, καλοπροαίρετα το βλέπω, ευχαριστούμε thesadman?
περιμενουμε κ αλλους στο παρεακι μας! μπορει να είσαι ο επόμενος! POST

το post μου βγηκε διαβαζωντας ολο αυτο το topic.οτι εγραψα ειναι το συμπερασμα που βγαζει καποιος διαβαζοντας ολα αυτα.

Οπως προανεφερα ειμαι εδω για οποιον χρειαστει οποιαδηποτε βοηθεια!!

(καποιοι δεν με ξερετε,καποιοι ολοι ναι.!ολοι ηξεραν εναν ελληνικο Paladin με το Ονομα Uber!!!!! )

This post was edited by thesadman on Aug 8 2009 05:01am
Member
Gold: 20,150.01
Aug 8 2009 08:39am
gl sto team
Banned
Aug 8 2009 09:24am
thx tns
Member
Gold: 8,380.00
Aug 8 2009 11:05am
Quote (thesadman @ Sat, 8 Aug 2009, 05:12)
Παιδια ας ηρεμησουμε λιγακι και ακουστε και εναν τριτο.Λεγομαι Νικος και παιζω d2 απο το 2002.Παιζω απο την περιοδο οπου πρωτοκυκλοφορησαν στον ιντερνετ απο ενα ιντερνετ καφε στο ηρακλειο της Κρητης ( ναι ναι ειμαι κρητικος) κατι δαχτυλιδακια που ονομαζοταν viper master : dual leech 7/6 all res 15 str/dext..λοιπον επαιζα επι περιοδου buri armor,constring rings shako 500 mf και ολα τα συναφη.Παντα επαιζα diablo ακριβως επειδη το παιχνιδι κανει αυτο για το οποιο ειναι κατασκευασμενο,δλδ?
Να προσφερει διασκεδαση σε οσους το παιζουν.Αυτο το πραγμα με τα προγραμματα τα tppk τα tmc και ολα αυτα πραγματικα που στον μπουτσο σου προσφερουν ευχαριστηση? επειδη παιζεις ενα duel και νικας τον αλλο?το χαιρεσαι? ( το 90 % της ωρας μετα το duell ειναι flamming και δικαιολογιες)

ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ????

Ειμαι 25 χρονων..Καποιοι απο εδω μεσα ειναι νεαρης ηλικιας..καποιοι μπορει να ειναι συνομηλικοι μου η ακομα και μεγαλυτεροι..Παρολα αυτα δεν βλεπω καποιον να προσπαθει να πει,,,,,Εισαστε γροθοι που τα παιρνετε με ενα γαμο παιχνιδο ενω υπαρχουν πολυ σοβαροτερα προβληματα..Αν δεν το σηκωνετε παιξτε ταβλι η κατι αλλο

Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!!!!

Μπορει να ειμαι ειναι το απιστευτο skill,μπορει να μην εχω τα απιστευτα fg,μπορει να ξερω το d2 απεξω και ανακατωτα αλλα εχω κατι που εχετε χασει εδω και πολυ καιρο πολλοι απο εσας:

Διασκεδαζω ακομα χωρις φοβο η παθος γιατι ειναι απλα ενα παιχνιδι και δεν μου χαλαει κανεις την διαθεση.....( αποκλειστικα δικαιωματα τα εχει η κοπελα μου !)

Αυτο τωρα που κανετε ειλικρινα με στεναχωρει διοτι ο Ελληνας φημιζεται για την συνοχη που τον χαρακτηριζει στις δυσκολες μερες και αυτο το πραγμα τεινει να εκλειψει
Καποτε ελεγα οτι ειμαι ελληνας στο chat και ολοι μου κανανε τεμεναδες γιατι ημουνα respect  μονο και μονο επειδη ειμουνα ελληνας.Τωρα αν τυχει να βοηθησω καποιον και να του πω οτι ειμαι Ελληνας με λεει scammer και για αυτο φταιτε εσεις οι Κολλημενοι!!!!!Δεν το δεχομαι εγω!!!!

Που καταληγω:
Χαλαρωστε και δειτε τα πραγματα πιο ηρεμα.Δεν κερδιζει κατι ο πρωτος dueller!Κερδιζει? Μηπως η blizzard κερναει παγωτο??? Οχι βεβεαια!! @@ παιρνει και ο gosas και ο newbie!!

Απολαυστε το παιχνιδι οσο περισσοτερο γινεται!!! Εγω ανηκω σε μια guild οπου Με τον Paizei δουλευαμε μαζι σε ενα ιντερνετ καφε και γνωριζομαστε χρονια!
Εχετε τον λογο μου παντως και ενα παραπανω ως Κρητικος οτι οποιος Θελησει την βοηθεια μου θα χαρω να τον βοηθησω ασχετως guild,name,εθνικοτητας,ενδυμασιας,καταγωγης,χρωματος,πολιτικων πιστευω.!Ποτε δεν σταματησα να βοηθαω οποιον μπορουσα και οποτε μπορουσα!

ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ.....BTW WE ARE TOO OLD FOR THIS SHIT!!!!

Ειλικρινα,
Νικος

Υ.Γ1. Ζητω Συγνωμη αν εθιξα καποιον με τα λεγομενα μου,,Δεν ηθελα να προσβαλλω κανενα παρα μονο να δωσω σε οσους το χρειαζονται μια αφυπνιση!!
Υ.Γ2.Μιας που ειμαστε και σε ελληνικο Υπο-φορουμ καλο θα ητανε να μην ξεχασουμε να γραφουμε ελληνικα.

exeis dikio fusika aderfe

btw egw thelw mia help

pws na killarw me bow amazon enan smiter o opoios paizei me 75///42 fcr etc
dokimasa me slow glegs etc kai 50 dr + cta kai paizodas mono me titans alla eitan adinato eixe kalo fcr sto tele

dokimasa xwris cta kai me harmony bow gia vigor gia otan epaize me tele na mi me kanei eykola lock

kai pali exana gia polu ligo

dokimasa me faith kai 160-60 kai titans gia fast furys kai bow kai pali gia 1-2 hit de ton killara... ean omws eixa bo + cta + harmony h faith tha mporousa alla

den ginete na exw cube sto inv h cta sto inv einai bm...

gia pes mou ti mporw na kanw file mou...
Member
Gold: 8.19
Aug 8 2009 11:59am
Quote (thesadman @ Sat, Aug 8 2009, 10:58am)
το post μου βγηκε διαβαζωντας..

Η αλήθεια είναι ότι τα παιδία εδώ μαλώνουνε πολύ, τι να τα κανεις; τους λες μία,δύο.. δεν... ε μετά τους αφήνεις κ λες "... "
Ευχαριστούμε για την ευχάριστη παρένθεσή σου. Τον paladin σου, δεν το ξέρω =/

Quote (tns @ Sat, Aug 8 2009, 02:39pm)
gl sto team

Arigato <3
Banned
Gold: 1,362.40
Warn: 10%
Aug 8 2009 05:35pm
in Memorys Malibu
Member
Gold: 100.00
Aug 8 2009 06:41pm
Quote (M1tsos @ Sat, 8 Aug 2009, 20:05)
exeis dikio fusika aderfe

btw egw thelw mia help

pws na killarw  me bow amazon enan smiter  o opoios paizei me 75///42  fcr etc
dokimasa me slow  glegs etc kai 50 dr + cta kai paizodas mono me titans alla eitan adinato eixe kalo fcr sto tele

dokimasa xwris cta kai me  harmony bow gia vigor gia otan epaize me tele na mi me kanei eykola lock

kai pali exana gia polu ligo

dokimasa me faith kai 160-60 kai  titans gia fast furys kai bow kai pali  gia 1-2 hit de ton killara...  ean omws eixa bo +  cta + harmony h faith tha mporousa alla

den ginete na exw  cube sto inv h  cta sto inv einai bm...

gia pes mou  ti mporw na kanw file mou...

θα προσπαθησω να βοηθησω λεγοντας αυτο:

χαρακτηρας ο οποιος εχει το απειρο defense,απειρο chance to block αλλα και block,απειρο σχετικα life δεν γινεται να πεθανει με 1 η 2 hit απο χαρακτηρα ο οποιος και 1.000.000 dmg να κανει εχει μονο 1 η 2 ευκαιριες να ριξει γιατι μετα πρεπει να τρεξει.Κατα την γνωμη μου πιστευω οτι pala smite με fcr i chance to block μεγαλο θα υπερισχυει java η Bow ama
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev1161718192024Next
Add Reply New Topic New Poll