Quote (M1tsos @ Jan 26 2011 02:27am)
esy eisoun afou re mas douleueis twra eleos
kai des pws ola mazi enonode
o bill louizos eitan best m8s in game me lapu klevan averta sto ladder 2kai 3
esy eisai o lapu edw kai para ma para polu kairo kai to paizeis kai kala kapoios asxetos evo
den exw idea an kai to facebook sou pou leei dimitris ioannidis an einai odos realm
pados ti na pw
OPOIOS ME SCAMMARE PLEASE PARAKALW DINW KAI POLLA LEFTA IN REALIFE AN ENDIAFERESE SCAMMER MOU RIKSE MOU ENA PM NA TO SUZHTISOUME TO THEMA
otan efaga ton geo ton les to paradextika epidi me ponese k itane kalo paidi !
makari na imouna to scammeri re mounaki makari, k nai ine to fb mou dont worry, k min fobase den eimai o lapu, mono k mono apo to duel art, write art, scamms art exoume poli diafora..
egw ekleba mia zoh me dnd k alaza emails malakies scamms k ebaga stin kaliteri fash ena perf rw..
k twra sigrinis esena ola ta accounts? oxi re mitsara..
oti nomizete to kserete !
gnothi sauton / gnorizw ton eauto mou !
Quote (tikis @ Jan 26 2011 02:29am)
ela mlkes mn asxoliste allo ! afto exei mathei na kanei k afto spoudazei! programatistis! i doulia t einai na ta ftiaxnei afta..... apo p k ws p m emathe o ""evo"" na scammarei ? o evo dn iparxei 3ipnise
evo = lapu

apla stamtise k kl o lapu gt eixe scammarei poli kosmo! kai oloi tn krazan ! FEEEL! evo = kainourgio prosopo kerdizei tn empistosini k klevei ;]
ax k na ikseres pios einai o lapu.. egw file ama ekleba osa eklepse o lapu den tha eixa donor stars aksias 3k se 10acc..
tespa!
ante geia se olous, efxomai ne bre8i lisi gia ton mitso
This post was edited by ROM on Jan 25 2011 07:31pm