d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Grandrandgr
Prev1141516171822Next
Add Reply New Topic New Poll
Banned
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Feb 25 2010 12:49pm
Quote (eGc-CrusadeR @ Feb 25 2010 06:45pm)
edw mesa egine xamos me ta multi, uparxoun panw apo 20 diaforetika kai uparxei lista pou exei dwthei gia to poios einai kai to poios dn einai, multi einai o opoiosdipote pou trexei diaforetiko account apo ton idio upologisti akoma kai an i ip allazei.

nomizw eimoun arketa safeis, an einai i an dn einai dn tha to peis esy i egw, alla tha to pei to mod team pou tha to elenxei, dn nomizeis ?

nai kserw ti einai multi kai pws leitourgei to jsp; den ithela plirofories panw s ayto. tespa.
egw apla kserw oti o "Gianaross" einai in-game kai ton kserw. synithws me ena hammer "CuteButPhycho". Olh mera mesa einai t paidi; sto Grc-Channel
anyway egw pantws se prokalw na ton kaneis report :) de tha vgei tpt :)

This post was edited by 3m3Rg3 on Feb 25 2010 12:49pm
Member
Gold: 0.00
Feb 25 2010 12:50pm
Quote (Babylona @ Feb 25 2010 06:48pm)
gt ama brizei aftos manes akougete pio magkas?
to na brizis mana ise floros epidi den ksereis na pis tpt.
apla exei apodiksi oti ine ena kid k kala to paizei k hero sto real life.

fantazome pos afto to paidi erxete apo oikogenia xasiklidon prezakia apo tin omonoia..
prepi na ise poli megalos albanos..

ama exeis arxidia pane pes se kapion manga oti tou gamas tin mana!
i ela pes to edw kai koita me sta matia!

an prolabeis

o pateras mu einai logisths h mhtera mu asfalistria kai eimaste apo to egio
an borusame na vrethume tha sto elega sta mutra
alla dustixos to teleuteo 1.5 xrono ute mexri th thesalonikh den boro na pao logo duleias opote..
edit:oxi alvanos exo rizes apo smyrnh

This post was edited by firebreath on Feb 25 2010 12:54pm
Member
Gold: 8,380.00
Feb 25 2010 12:51pm
Quote (Babylona @ 25 Feb 2010 21:48)
gt ama brizei aftos manes akougete pio magkas?
to na brizis mana ise floros epidi den ksereis na pis tpt.
apla exei apodiksi oti ine ena kid k kala to paizei k hero sto real life.

fantazome pos afto to paidi erxete apo oikogenia xasiklidon prezakia apo tin omonoia..
prepi na ise poli megalos albanos..

ama exeis arxidia pane pes se kapion manga oti tou gamas tin mana!
i ela pes to edw kai koita me sta matia!

an prolabeis

egw exw ta @@ giati exw faei ksulo sti zwh mou

kai an de fas ksulo de tha dwseis

opote de masaw se tpt giati auto pou mporei na ginei an sto pw tha exei ksanaginei
h tha se deirw h tha me deireis

anyway

ola auta einai malakies pou leme twra
Member
Gold: 2.01
Feb 25 2010 12:53pm
Quote (3m3Rg3 @ Feb 25 2010 06:49pm)
nai kserw ti einai multi kai pws leitourgei to jsp; den ithela plirofories panw s ayto. tespa.
egw apla kserw oti o "Gianaross" einai in-game kai ton kserw. synithws me ena hammer "CuteButPhycho". Olh mera mesa einai t paidi; sto Grc-Channel
anyway egw pantws se prokalw na ton kaneis report :) de tha vgei tpt :)

dn me noiazei na kanw report random atoma, kanontas report voithaw ena systima pou dn pisteuw pia.... einai toso aplo oso akougetai
Banned
Feb 25 2010 12:55pm
Quote (eGc-CrusadeR @ Feb 25 2010 06:53pm)
dn me noiazei na kanw report random atoma, kanontas report voithaw ena systima pou dn pisteuw pia.... einai toso aplo oso akougetai

esy kses ;)

btw gia to bleach s apantisa sto "thread" sou. oti thes me rwtas ;)
Member
Feb 25 2010 12:56pm
Quote (3m3Rg3 @ Feb 25 2010 06:55pm)
esy kses ;)

btw gia to bleach s apantisa sto "thread" sou. oti thes me rwtas ;)

auto malista !!!!
Banned
Feb 25 2010 12:57pm
Quote (eGc-CrusadeR @ Feb 25 2010 06:56pm)
auto malista !!!!

^_^

Bleach = :love:
Member
Gold: 270.00
Feb 25 2010 12:57pm
Quote (firebreath @ 25 Feb 2010 19:47)
ayto htan epic rage :D

oxi den eimai cool an apokalo kapoion opos ton apokalo
apla einai h gnomh mu kai th sthrizo oso den paei
epishs den ginete  na me desun kai na viazun th mana mu sto spiti mu bla bla gt den menume mazi

ti epic rage re blima? exis xtipisi mipos kamia mpiela?
pes m pou ine to rage?

apla k egw tin gnomh mou ipostirizo, kai tha thn sthrizo oso den paei se afto to 8ema, apla to na brizeis manes kai na se kanoune ta filarakia sou vouch den simeni tpt gia mena afto,
toulaxiston egw kserw pos ipostirizo ena ali8ino 8ema k ine simantiko.
esi ipostizis tin apopsi pos ime ena multi kai pote den tha mporesis na bgalis tin akri.

mpori na ise kalos se ena game, ala to ksereis pos oloi i gozades sto real life den fernoune tpt, kai apo to na min ferno tpt den milao.

esi prepei na isouna to paidaki ti gonias sto sxolio sou, prepi na exeis fai poli mpineliki, omos mia mera egine anastash k gnorises tous kaliterous sou filous.

Chivas / Drugs

ginese komatia, gelas monos sou, ise ena Cyber Human kai den exeis reallife, mpori na exeis teliosi mia texni na exeis mia kali doulia k ofc sinxratiria k apo mena, sebome ton ka8e ena pou kani kati apo tin zoi tou, ala esi den kseris na zeis tin zoh, exw dei kai xhrotera atoma apo sena ala exw dei k poli pio kalytera pou pistebo ligo mialo na eixes tha mporouses kai esi na isoun ena tetio atomo.

egw stin zoh mou den brizw manes etc se atoma pou den kserw, gt pote den kserw to parel8on aftounou tou paidiou mporei i mana tou na eixe pe8anei i na ine gera arosti, kati pou esi den mporeis na katalabeis k xtipa ksilo pou i mana sou k i mana mou ine geres gynekes k mporesan k mas megalosan..

etsi tha kaneis oikogenia esy? prepi na exeis perasi ta 20 kai akoma mialo den ebales, fantaros piges?
pane ston strato k pes enan loc oti tou gamas tin mana !
na pou den exeis ta arxidia, gt ise ena CYBER HUMAN VIRTUAL ANTHROPOS ! RETARD

k i cyber humans exoune mono cyber arxidia !

k pistepse me oti se 8ema gnosis, ilikrinias, sobarothtas den tha mporeseis na mou tin peis pote!
epidi exw kouragio k mirazo tin gnomi k tin gnosi mou , ton sebasmo k tin agapi mou me ka8e atomo.

ka8omaste k brizoume manes k paterades gia omades kai ena game !
kati pou aftes i omades k ta games den mas prosferan tpt apo to na mas paroun ta lefta mas k nas xalasoun ton egkefalo.

imaste ellines k zoume se mia dhktatoria as to poume k kathara, dld ama tixi k pame ston polemo tha pirobolas ta atoma sou?

Code
[SIZE=7]SOBAREPSOU![/SIZE]
Member
Feb 25 2010 01:00pm
Quote (3m3Rg3 @ Feb 25 2010 06:57pm)
^_^

Bleach =  :love:

einai epiko an vlepw to swsto ahaha enas filos exei char sto wow named gekkou ahaha ^^ apithano otan katalava poios einai ^^ an kai nwris kai isws kanw lathos alla itan entypwsiako opws kai ola ta squads pou dn exw mathei akoma....
Member
Gold: 270.00
Feb 25 2010 01:00pm
Quote (firebreath @ 25 Feb 2010 19:50)
o pateras mu einai logisths h mhtera mu asfalistria kai eimaste apo to egio
an borusame na vrethume tha sto elega sta mutra
alla dustixos to teleuteo 1.5 xrono ute mexri th thesalonikh den boro na pao logo duleias opote..
edit:oxi alvanos exo rizes apo smyrnh

re den me niazoi ti einai i goneis sou !
as einai geroi i an8ropoi kai as ine skoupidiarides..

emena o mpampas mou exei dikia tou epixirisi stin germania, k i mana mou ine sto spiti epidi exei baria arrostia.

den metrai pote to ti kaneis ama ise dikigoros i ama katharizis toualetes..

pistebo pos gia kamia douleia den prepi na ntrepete kaneis, gt doulebis gia na taisis oikogenia k na ta bgaleis pera..
kserw den ine efkolo na ise san ton Montana i ton Escobar na poulas 5 tonous kokaini tin hmera..

ala etsi ine i zoh panta !! mia poutana!!

gama tin zoh prin gamisi esena!
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev1141516171822Next
Add Reply New Topic New Poll