Quote (eGc-CrusadeR @ Tue, 4 Aug 2009, 08:23)
noobako * randoma tin wra pou exw stamatisei edw kai kairo, kai 3ereis poli kala oti ola mou ta chars einai gymna ti WRA Pou eixes merika items mou ?
thrasudeilos, auto eisai.
Nai oloi 3eroun to tvt pou den egine pote, kai to team tou teo kai tou dim itan ekei, kapoioi alloi eleipan.
Me apokaleis random ? hahahahah thathela na 3erw ^^ ti tha elege o sakis gia ola auta

pes tou oti eimai random. Tha exei plaka i apantisi.
Gia sena eimai o theos sou, katalaves ?
pwpw milas analoga me to epipedo sou giayto de se pareksigw
btw poia items sou eixa lol??
kai eleos ayto pou les gia to team tou theo kai to diko mou ksereis oti einai psema kai o teo pisteuw mporei na me vouch dioti otan ekana egw to last post ekei pali dodge exoun perasei 10 meres kai blabla malakies meta lew ta leme paw off bb
kai meta apo kana 10-15 lepta pou eimoun stin kafeteria me peire til o teo kai mou leei * Ade re tha rtheite ?? lew pou?? perimenoume sto game leei.. lew exw fugei re malaka afou egrapsa paw off... twra mou les na rthw twra eimai ekso de mporw eleos.... ayto akrivos
opote efoson eisai ena randomaki kai misw kai kserw oti mporeis na vreis char gia duell kai ase tis pipes den exw char kai exw stop tote pm me otan eimai online gia duell allios mi klais mesa sto topic katalaves vlakako?