d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Recruiting Making Greek Clan. > Ean Psineste Apantiste.
Prev1111213141524Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 8,380.00
Aug 2 2009 05:23pm
Quote (eGc-CrusadeR @ Sun, 2 Aug 2009, 09:12)
twra katalavainw*

skoupidi, min mou milas, ekanes tin epilogi sou, sto last tvt DODGARES ANYPARKTE

salta kai gamisou axristo zwo

PS: min 3anantimiliseis, einai eis varos sou axristo skatoprama, tha eprepe na proskeinas ton teo gia to kalo pou sou ekane, ante malaka tha miliseis kiolas arxidi, poustraki.

Btw vareto na call se duel, efoson olo to team sou tha dodgarei * mazeuomaste mia fora pou mazeuomaste to 6mino, dodgarete kiolas... TALEMAO LIMO

prwton egw de se vrizw den eimai anorimos floros sa kai sena na se vrizw kai exw vareithi to flame kai to vrisimo kai btw

pote den exw kanei dodge se tvt??

otan eitan to 3 v 3 tour esy den eisoun mesa eitan o teo o loic kai o dim kai den ekana dodge dioti otan eipa gia kati peri dodge meta sto telos ekana ena post epidi kaneis den eitan online apo to team tous gia 3 v 3 kai mono o teo eitan kai ekana ena post tespa tin kanw bb ta leme kai meta me peire tilefono o teo kai mou leei tha rtheis gia tvt?? kai lew ti tvt twra eimai ekso.... kai eimoun plateia gia potaki... ayto den einai dodge dodge einai otan eisai online kai de pas gia duell... oxi otan eisai ekso gia poto me tin kopela sou kai les de mporw twra...

anyway anytime pm me gia tvt h duell..

btw evo eleos re malaka ti kathese kai asxolise grapstous sta @@ sou opws kanw egw

prin apo auta ta sunolika 3 post pou exw kanei se ayto to topic eixa na kanw pano apo mina post edw mesa

einai oloi egc= waste of time

kai btw o teo eitan kai akoma ton theorw filo mou asxeta an einai stravomenos epidi de tou dina password apo tin ama mou

kai oso kai na thes esy na vgaleis ton teo better apo mena toso lathos tha eisai

den ton upotimaw apla na xasis v.t vs bow amazon 5-2 einai ligo ....... eixe lag omws kai to paradexomai

telos giati varethika na asxoloume opoios thelei duell kai exei tin entiposi oti egw kanw dodge

as me pm gia duell ( mono otan eimai online kai exei Ble koukida anameni) as riksei pm game

This post was edited by M1tsos on Aug 2 2009 05:26pm
Member
Gold: 0.00
Aug 2 2009 06:37pm
Quote (eVo_Greece @ Sun, Aug 2 2009, 04:49am)
-------- THE EVO THEORY -------

na sas pw kati, kanenas apo esas den ine gozu, fantasou poso rand ise, poso ma poso rand, pou afinis tin eGc kai mpenis sto Nice clan, esi milas gia real life? esis ti kanete sto real life? apokalite oti emis den exoume real life totes ti asxoliste esis me emas? ti iste?

o Theos ine enas xasiklis me makria malia pou tragoudai to bapori apo tin persia,
o tns ine fisika ena nice guy, ala ine pali ena mouni epidi den kseri na ferete.
o dim ine apo ta pio isxira megalitera noob pou exo petixi, to pezi kai sofos, eksipnos kai malakies, pane na se kitaksi giatros giati ta matia sou exoun 8olosi.
o nick ine kseka8ara to megalitero poutanas genima pou den exi tropous kai koroidebi edw, afou ise toso gozas kane ena char , ela xoris tmc kai apodikse ti ise..
o lefterhs den sxoliazo gt to paidi ine poli gz
o marc ine mono enas pro flamer tmc user .

milate gia diablo pvp kai malakies, kanete donate kribete ta stars kai meta ftiaxnete chars?
arxidia skills exete , ena programa names tmc , gmod , aa mono kserete na usarete.

iste magkies? elate na sas patiso ena gamisi sto real life na dis ti Critical tha skasw.

to problima ine den imaste oute wannabe ellines, oute germanoi, oute rosopontioi.

imaste perifani ellines pou ntrepomaste gia sas epidi emis den ixame tin wra na kanoume duel sta random channels sas, aplos ntrepeste gia emas epidi den kseroume dia lol,

emis ntrepomaste pou iparxete....

mou aresi pou to pezete kai megala paidia kai malakies kai eksipna..

otan nikousa ego duel legate kai kala tmc, opios sas nikai kai kala exi tmc.

egw kserw mono i eGc clan ine i pio gia to poutso clan pou ixe bgi pote...

pou isastan sto 1.08 - 1.09 ? otan den mporouse kanenas malakas na milisi etsi apla oti ine Pro.

o theos kseri gt den kani duel mazi mou, fantastite panta gia ena hit nikouse kai aftos ixe 1200 life parapano ala kai pali ixe xasi, kai i dikeologies touchpad kai malakies,

den sas simferi na xanete, ala ka8olou.
eGc = FAILED

ego prota apo ola den exo makria mallia edo kai 2 xronia^^^ deuteron nai pino bafus opote mhn mu spas to putso gustaro na pino bafus pes me xasiklh idc!
o tns kai o marc einai tmc user mounia bla bla gia auto tus kaneis massive adore sto profile su xDDDDDDDDDDD asslick more kido!
ekanes to filo tu thanu kaneis to filo tu loic ahhaha eleos dld xsekola to mialo su! xD
ego den exo stars gia na kripso an eixa fisika kai tha ta evaza den provlimatizome idiaitera^^
o nick exei stars opos vlepeis kai ta deixnei o dim pali den exei stars ute pipes!
rofl milas esi kai kathgoreis gia tmc? ESI?lol re mlk se kaname duel ego panos geo thanos dld 4x atoma kai oloi ma oloi eipan pos exeis tmc kai so on..dld fadasu poso gtp eisai rofl!oso gia thn eGc kai ta sxetika to ladder xserei esi oxi dioti pote den ipurxes meros kapiou sovaru pvp h kati paromoio!
Banned
Gold: 1,362.40
Warn: 10%
Aug 2 2009 06:39pm
Weed > Dia !
min to pinis to marafeti afou den to antexis , piges kai olandia malaka.
Member
Gold: 0.00
Aug 2 2009 06:43pm
Quote (eVo_Greece @ Mon, Aug 3 2009, 12:39am)
Weed > Dia !
min to pinis to marafeti afou den to antexis , piges kai olandia malaka.

re vlaka pu xsereis esi ti adexo kai ti oxi?
exeis enhlikiothei prota apo ola?eisai pano apo 18?tenies xoris gonikh sunenesh boreis na deis?
phga kai tha xsanapao ollandia kid gt esi nomizeis pos phga ekei gia ta drugs kai tis pipes alla eisai toso anideos gia thn istoria kai th kultura ths xoras auths opote den se parexshgo ty
Banned
Aug 2 2009 07:09pm
Quote (firebreath @ Mon, 3 Aug 2009, 01:43)
re vlaka pu xsereis esi ti adexo kai ti oxi?
exeis enhlikiothei prota apo ola?eisai pano apo 18?tenies xoris gonikh sunenesh boreis na deis?
phga kai tha xsanapao ollandia kid gt esi nomizeis pos phga ekei gia ta drugs kai tis pipes alla eisai toso anideos gia thn istoria kai th kultura ths xoras auths opote den se parexshgo ty

lol egw menw 45 lepta apo tin olandia blaka giafto min pas na mou tin pis emena,
ksexasa pane stise kolo !haha
Member
Gold: 2.01
Aug 3 2009 09:39am
dn diavasa tipota apo ola auta ektos apo tou teo ^^

mitso katantas varetos * ekanes dodge kai to 3eroume oloi sto gamimeno 4v4*

diladi o dim kai o teo kai alla 2 atoma etoimastikan mona tous thes na peis ? etsi 3ypnisan kai eipan dn bainoume se ena game ? dn nomizw, ta leme.

This post was edited by eGc-CrusadeR on Aug 3 2009 09:40am
Member
Gold: 1.25
Warn: 20%
Aug 3 2009 10:12am
tha ithela ki egw na bw sto guild. Apo to kainourio ladder panta
Member
Gold: 8.19
Aug 3 2009 11:28am
Quote (traxevc @ Mon, Aug 3 2009, 04:12pm)
tha ithela ki egw na bw sto guild. Apo to kainourio ladder panta

Allos enas stin pareitsa mas :)

:Geme, Kost, John, Sparda, Argy, Sparda, Evo, itson, traxevc, me. Jimania k esi? coz mperdeutika
Banned
Gold: 0.65
Warn: 50%
Aug 3 2009 01:39pm
egw exw paratirisei oti panta me grafeis 2 fores...thx :D
Banned
Aug 3 2009 03:12pm
ama ine o itson stin clan egw den mpainw , nn me wannabe pro fake n1 pou me apokali scammer sry delete me
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev1111213141524Next
Add Reply New Topic New Poll