d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > New Grc Guild Join
Prev1111213141544Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 8,380.00
May 21 2008 06:59am
Quote (kalhmera @ Wed, 21 May 2008, 15:57)
ama eisai toso magas pes m na brethoume na sou gamisw thn panagia mpastardo marousi menw makari na xeis ta arxidia na ertheis h pes m esu p sthn athina eisai ama meneis athina na sou gamisw to theo mamothreuto k esu

re vlaka klase mou ta @@ flore

komotini menw papari skatoflore to 90% twn athinewn einai floroi palio papara

egw apodiksa pos den eimai floros des ta s.s stin page 6-8 kapou ekei guro einai

anyway pada kato ap ta @@ mou tha se skatoflore misi merida anthropos milaei kiolas

This post was edited by sector on May 21 2008 07:00am
Member
Gold: 9.00
May 21 2008 08:15am
Quote (sector @ Wed, May 21 2008, 12:59pm)
re vlaka  klase mou ta @@ flore

komotini menw papari skatoflore  to 90% twn athinewn einai floroi  palio papara

egw apodiksa  pos den eimai floros  des ta s.s stin page 6-8 kapou ekei guro einai

anyway pada kato ap ta @@ mou tha se  skatoflore misi merida anthropos milaei kiolas
to pio asteio pragma p akousa POTE...........!!!!! ama theoreis tous athinaious lfwrous..ama kateueis pote athina...or tha elega an katebeis ellada giati su meneis boulgaria....!pes mou fileta leme...k egw kserw oti eisai ena flwraki...eno esu den kserhs poios eimai egw....!

This post was edited by kalhmera on May 21 2008 08:16am
Member
May 21 2008 09:57am
Quote (kalhmera @ Wed, 21 May 2008, 17:15)
to pio asteio pragma p akousa POTE...........!!!!! ama theoreis tous athinaious lfwrous..ama kateueis pote athina...or tha elega an katebeis ellada giati su meneis boulgaria....!pes mou fileta leme...k egw kserw oti eisai ena flwraki...eno esu den kserhs poios eimai egw....!

kala mou les esy gia tous athineous??? ti les re kaimene pou erxodai komotini gia fitites kai fadaroi to paizoun magkes kai trone to ksulo tis zwhs tous ti les twra plaka mou kaneis?

to 90% ton athinewn einai floroi nai giati to 30% einai emo to allo 30% einai trendy kai to allo 30% einai mamothrefta san kai sena esy den exeis faei ksulo sti zwh sou pote kai vazw kai stixima gt an eixes faei de tha eleges malakies mesa se ena site gia ksulo kai paparies egw exw faei pollu ksulo kai exw dwsei kai de fovame na faw ksulo kai an thes rwta atoma pou me exoun gnorisei realife an dernw h oxi rwta ton firebreath me gnorise realife kai aytos elege siga re ti einai h komotini eide omws ti einai mporei na ne gematoi katsivelous kai tourkous kai rossous alla exei kapoious poli palikaria alla eide ti einai h komotini kai to ti zwh exei h komotini kai me gnorise kai realife kai akoma pou exei figi apo fadaros apo komotini milame sxedon kathe mera sto til kai kserei an dernw h oxi me eide pos eimai kai ti eimai kai an eimai kalo paidi oute kana mpastardi eimai oute tpt an de me peiraksis de se peirazw adithetos eimai pada me kales diathesis alla an me peiraksis tin gamises kai de masaw pouthena exw mplexti kai se fasaria me 30+ atoma kai pigan oi 9 sto nosokomeio den eimai oute kanas mpratsaras oute tpt eimai misos apo ton firebreath ton teo alla ama saltaro de katalavenw tpt feygoun karekles trapezia stekes mpoukalia se kefalia
Member
Gold: 10,251.50
May 21 2008 10:07am
Quote (kalhmera @ Wed, May 21 2008, 02:15pm)

kai ti se kanei na nomizeis oti den exoume katevei ? gia ton poutso eiste oi perissoteroi... oute na dernete kserete oute na tis trwte hahaha..
oso gia tin voulgaria, pali tin eipes tin malakia, eseis pou eiste mesa stous alvanous ti xereste?

This post was edited by IthSword on May 21 2008 10:07am
Member
May 21 2008 10:15am
Quote (IthSword @ Wed, 21 May 2008, 19:07)
kai ti se kanei na nomizeis oti den exoume katevei ? gia ton poutso eiste oi perissoteroi... oute na dernete kserete oute na tis trwte hahaha..
oso gia tin voulgaria, pali tin eipes tin malakia, eseis pou eiste mesa stous alvanous ti xereste?

+ one simfono kai epafksano ekei kato den einai ellada epidi gurise kai eipe ellada tin athina hahaha lolen athina = mpourdelo malaka e malaka gematoi alvanous avganous pakistanous olwn twn eidwn ta skata exei ekei papara akou ti eipe pwpw eipe tin komotini voulgaria ade na tin elege tourkia h rossia h both na paei sto diaolo alla voulgaria LOL oute 1 voulgaro den exw dei komotini to paizoun kai istoria oi athineoi re malaka tha trelathw pou einai adres xwris @@ oute pote sti zoi tous exoun piasi oplo na pane gia kinigi na kinigisoun kana gourouni na doun pos einai na eisai adras ta floria olh mera pano se pc einai kai paizoun malakies oute exoun paei na doulepsoun pote se kamia skliri douleia ta floria eleos milaei kai gia tous athineous to orgio vazw kai stixima oti oute exei paei na doulepsi se xorafia pote oute se katsikia mporei na peis hmmm pfffff xwriatis nai omws file egw se gamaw eimai adras me ta ola esy ti eisai mia stalia floros pou den exei vgei ap to spiti tou

asxeto to kanoniko mou epaggelma twra einai mpouzouksis kai apo septemvrio kathigitis mousikis se wdeio isos tha exw kai diko mou wdeio se 2 xronia

apo mikros douleua se xorafia katsikia ageladia provata tou pappou mou kai pigena kai gia kinigi to xeimona ston GKIAOURADA to gnostotero vouno tis voriou elladas me agriogourouna

PAEI NA MAS TIN PEI KIOLAS O ATHINEOS THA TRELATHOUME RE PAIDIAAAAAAAAA
Member
Gold: 0.00
May 21 2008 04:33pm
good luck sto guild.
@kalomoira: gratz pou perases sto teliko.
Hi all , mallon tha eimai pio active sto jsp apo twra , giati sto etf einai psiloerhmia.
Member
Gold: 3,320.00
May 22 2008 07:59am
EGW PPU EIME APO KRHTH 8A ER8I KANIS NA ME DEIRI?
Member
May 22 2008 08:43am
Quote (ergotelis @ Thu, 22 May 2008, 16:59)
EGW  PPU EIME APO KRHTH  8A ER8I  KANIS NA ME DEIRI?

haha diskola ekei oi kritikoi den einai na paizeis mazi tous tongue.gif

aytoi kseroun apo opla opws kai oi xwriates tis voreiou elladas
Member
Gold: 0.00
May 22 2008 11:34am
Quote (ergotelis @ Thu, May 22 2008, 01:59pm)
EGW  PPU EIME APO KRHTH  8A ER8I  KANIS NA ME DEIRI?

re , den eixame pei ingame oti tha plakwthoume emeis kamia mera na perasei h wra?
ti psaxneis allou?
Member
Gold: 3,320.00
May 22 2008 02:26pm
Quote (harconst2 @ Thu, May 22 2008, 05:34pm)
re , den eixame pei ingame oti tha plakwthoume emeis kamia mera na perasei h wra?
ti psaxneis allou?

ela xarh ody edw re trele kanonise tpt
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev1111213141544Next
Closed New Topic New Poll