Quote (eGc-CrusadeR @ Sat, 1 Aug 2009, 08:24)
exeis megalo stoma. malista toso megalo pou skeftome na arxisw mono gia na rape olous autous tous wannabe pou milane sto jsp, mono sto jsp alla otan prokeite gia duel aplws einai afk *
gia ena diastima kanenas dn anoige to stoma tou oso eimastan active, gt ? PES MOU GIATI . twra pane pethane se kammia gwnia , kaneis dn tha endiaferthei outos i allos gia ena 18xrono pou dn 3erei na symperiferetai, wannabe ellinas eisai, auto eisai, katalaves ? eixame oli tin kali diathesh na agaliasoume tous new players alla esi eisai thrasideilos, enas potapos, tipotenios anthrwpos, an borw na se xaraktirisw anthrwpo.
3exnas oti exeis na kaneis me anthrwpines symperifores, lupame gia logariasmo sou, eisai ena skoupidi, prospathisa eilikrina alla den allazeis stash me tipota, oli auti i istoria me to new clan einai gia gelia, aplws gia gelia.
Oi new sou friend dn prokeite na kanoun tpt perisotero apo oti itan pallia, ena tipota.
Kai min 3exnas... sto TVT einai 4v4-3v3-2v2, oxi 25 atoma apo to fl.
-------- THE EVO THEORY -------
na sas pw kati, kanenas apo esas den ine gozu, fantasou poso rand ise, poso ma poso rand, pou afinis tin eGc kai mpenis sto Nice clan, esi milas gia real life? esis ti kanete sto real life? apokalite oti emis den exoume real life totes ti asxoliste esis me emas? ti iste?
o Theos ine enas xasiklis me makria malia pou tragoudai to bapori apo tin persia,
o tns ine fisika ena nice guy, ala ine pali ena mouni epidi den kseri na ferete.
o dim ine apo ta pio isxira megalitera noob pou exo petixi, to pezi kai sofos, eksipnos kai malakies, pane na se kitaksi giatros giati ta matia sou exoun 8olosi.
o nick ine kseka8ara to megalitero poutanas genima pou den exi tropous kai koroidebi edw, afou ise toso gozas kane ena char , ela xoris tmc kai apodikse ti ise..
o lefterhs den sxoliazo gt to paidi ine poli gz
o marc ine mono enas pro flamer tmc user .
milate gia diablo pvp kai malakies, kanete donate kribete ta stars kai meta ftiaxnete chars?
arxidia skills exete , ena programa names tmc , gmod , aa mono kserete na usarete.
iste magkies? elate na sas patiso ena gamisi sto real life na dis ti Critical tha skasw.
to problima ine den imaste oute wannabe ellines, oute germanoi, oute rosopontioi.
imaste perifani ellines pou ntrepomaste gia sas epidi emis den ixame tin wra na kanoume duel sta random channels sas, aplos ntrepeste gia emas epidi den kseroume dia lol,
emis ntrepomaste pou iparxete....
mou aresi pou to pezete kai megala paidia kai malakies kai eksipna..
otan nikousa ego duel legate kai kala tmc, opios sas nikai kai kala exi tmc.
egw kserw mono i eGc clan ine i pio gia to poutso clan pou ixe bgi pote...
pou isastan sto 1.08 - 1.09 ? otan den mporouse kanenas malakas na milisi etsi apla oti ine Pro.
o theos kseri gt den kani duel mazi mou, fantastite panta gia ena hit nikouse kai aftos ixe 1200 life parapano ala kai pali ixe xasi, kai i dikeologies touchpad kai malakies,
den sas simferi na xanete, ala ka8olou.
eGc = FAILED