Quote (Moncler @ 30 May 2014 15:50)
Δυστιχώς είσαι λάθος φίλε μου, ο user Thessaloniki που σου έκλεψε τα Items εχει άλλο όνομα στην Πραγματικότητα και άλλο Paypal όπως επίσης και άλλο Facebook.
Καθήσαμε και μιλήσαμε και στείλαμε και οι 2 τα διαβατήρια / ταυτότητες στον Admin, το lock εδω πέρα δεν ειναι τίποτα παρα μια παρεξίγηση.
Ευχόμαι να βρείς και εσυ αυτόν που σε έκλεψε, δυστιχώς και εσυ έκλεψες με το username: Mitsos123
και παραδέχεσαι με το username m1tsos οτι ειναι με το παλιο σου username μεσα.
http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=51648851Η Σελίδα αυτη απαγορέυει διπλά Accounts, σου εύχομαι επίσης ενα καλο Lock/Scammer Tag
ola ta acc pou exoun onoma mitsos einai dika mou ti mou les twra kai su re karagkiozako eleos.
kai poios sou leei oti to mitsos123 einai diko mou?? exeis proofs gia auto to prama???
papara pou esteiles esu diavatiria kai tautotites ston admin allo ti tha akousw omg.. nai mipos esteiles ston njaguar kai pistopoihtiko gennhsews??? karagkiozi eleos.
meine me ta lock sou kai ta multy sou kai trava kai ( ksereis esu )
pragmatika eisai dixasmenh proswpikotita eisai parafronas pws na to pw pio omorfa de kserw...
mas les oti eisai o iwannidis koinos o evo diladi kai twra gurnas kai mou les oti o xrhsths thessaloniki einai allos ELEOS
eno esu o idios os evo paradextikes oti eklepses emena.
salta kai ga,,,sou karagkiozi