Μην ευχεστε καρκίνους. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να βγει η ευχή σας και να το μάθετε. Τζημαρα το ξέρω πλέον και σίγουρα ότι εισαι εσυ και δε σου κρατάω κακία. Έδωσα στην ασφάλεια τα στοιχεία σου και όλα όσα μου έδωσε ο μητσός από τότε. Όχι μόνο επειδή είδα το evo was here. Ήξερε δηλαδή ο προηγούμενος χρήστης του grand τον εβο για να σε κατηγορήσει και να βάλει το όνομα σου. Anyway στα @@ μου. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία όλα ταιριάζουν. Τελευταία είσοδος στο jsp μια μέρα πριν με κλέψουν τη μέρα της γιορτής μου δηλαδή. Γερμανία, 2 ιπ να μπαίνουν στο grand κτλ. Η θεία μου είναι δικηγόρος και ο θείος μου βοηθός ανακριτή αν το ψάξεις θα το επαληθεύσεις και μόνος σου. Αν θες σου δίνω ονόματα να το ψάξεις και μόνος σου. Απευθύνθηκα στο ποινικό μητρώο γερμανίας και έμαθα ότι άλλο μπορούσα για σένα. Κάποια στιγμή θα σου τα στείλω όλα με πμ για να μη νομίζεις ότι μπλόφαρω. Πρέπει όμως να παω σπίτι μου πρώτα. Ξέρω πως δε θα πάρω πίσω τπτ αλλά στα @@ μ κ πάλι. Το κάνω για άλλους λόγους και το ξέρουν όλοι. Αν δεν είσαι εσυ όπως λες δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Αλλά δύσκολα πλέον.

μόλις πάρω τις αποδείξεις στα χέρια μου όλες θα ξεκινήσω τη μήνυση επώνυμα αφού πρώτα στις στείλω σε πμ. Γιατί αν έκανα πρώτα κατά αγνώστου και μετά περίμενα να αποδειχθεί ότι είσαι εσυ και να ξανάκάνω θα πλήρωνα 2 παράβολα. Απλά είμαι στρατό και δε μπορώ να ενημερώνω για τη πρόοδο της υπόθεσης τα παιδιά. Θα τα μάθουν όλα με τη μια. Εύχομαι να είστε όλοι καλά μαγκες!