Quote (Intifada @ Nov 10 2011 09:25am)
i monadiki kalu dikaiologia epidi paizei o Bazelos kali mpala einai epidi o Paok & Olympiakos den einai atm se Forma.
ektos apo enan LETO k ena zeca ti exete re blaka alex? legeste omadara?
Sigrinis ton leto me ton Vierinhia i ton Mirala? to mono problima se esas pos mia zoh tha eistai mia omada me enan i dyo paixtes pote den eisastan kali omada..
irthe o cisse k ginate omada..
eixate twtes ton bazexa eixate omada..
exete twra kalous epithetikous mprosta eistai k omada...
ala ta goal pali ta trwte opos i poutana ton poutso.. logiko me sariegi k marino k sti ston poutso akoma exete mesa...
pistepse me ala 5' lepta k i aek tha sas eixe feri to X mporouse k na girisi to scor se nikh blima..
ala pou tha pai.. auth i league kapote tha gini k kaliteri..
PAOK RE MOUNIA!
twtes /10...bro you obviously mad..
o leto prwsopika einai o kalyteros sthn ellada atm, mhn ksanaprospathiseis na fereis se sygrisei ton vieirinha me ton leto h ton miralas me ton leto..o leto atm > olous..kai auto einai gegonos kai apodeiksh apo thn merxri twra fetinh tou poreia.!
exw tin pio grhgorh tripleta fetos kai thn pio petyxhmenh..leto-quincy-zeka. exw 19 goal se 7 agwnes, exw thn pio grhgorh 3ada fetos.kai skepsou na epaize kai o rudolf..dld na eixa rudolf-leto-quincy..pou o rudolf tairiazei tiga peisteuw ..kai grhgoros einai kai texnikh katartish exei.
goal pou les oti trwme..exw faei 6 se 7 agwnes, omologw pws den tha eprepe na eixa faei thn moufa penalty sthn toumpa, kai to 1 me thn aek..alla ok re file, kserw oti h amyna mou einai GIA TON POUTSO..!!pantws tha sou pw th tha ginei akrivws sto karaiskaki.polla tha eksartithoun apo to poios tha kanei thn sentra, px ama thn kanw egw prwtos, o olympiakos tha pushari oso den paei kai kserw oti h amyna mou den stekei kala pera tou boomsong, kai etsi tha diatrexw megalo kyndino alla kai pali kserw oti 1-2 goal mporw na sta valw opws kai esy..to thema einai omws na sou valw +1 egw.ama ksekinhseis esy thn sentra, ekei den kserw ti odhgies tha dwsei o mr fereira, dld ama tha sas piesoume ktl.anyway, peisteuw oti tha to paroume to paixnidi giati, atm hmaste h kalyterh omada sthn ellada, paizoume to pio paragwgiko podosfairo kai to pio aneptygmeno mporw na pw..h mpala katw me thn mia kai paei legontas.
twra tha ta doume ta ypoloipa entos agwnistikou xwrou.
/ 10 This post was edited by kalhmera on Nov 10 2011 04:13am