d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Ελληνικά > Yeah Yeah Yeah
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 9.00
Jun 5 2011 04:46pm
POUTSA GAMHMENOI GAUROIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, MONO POUTSA
Banned
Gold: 0.00
Jun 5 2011 05:10pm
Quote (kalhmera @ Jun 6 2011 12:46am)

;)
Banned
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Jun 6 2011 12:24am
Quote (kalhmera @ Jun 5 2011 10:46pm)

dat comment iz a 10
n dats a fact

This post was edited by Hacked on Jun 6 2011 12:27am
Banned
Jun 6 2011 02:13am
Quote (Juraquille_Mihawk @ Jun 5 2011 08:36pm)
Parasernw ton Iakovo? ti einai 10 xronwn den exei diki tou apopsi??
Kai parapono na ekanes ston nick pou evale to onoma sou sto comment tou otan kratas tin stasi sou
K oxi se mena pou ekana quote to onoma sou
Call out se duel?? Eipa pote oti eimai kalos sto d2??
Face to face?? exw dwsei dief8insi spitiou 5 fores 5!!
Apo kei k pera o ka8enas kanei opws katalavainei,den kinigaw egw face to face sinantisi o pantelis to proteinei sinexeia ara as kanei ton kopo na er8ei.

dis ni99a rite here
iz bad fo me

Το Υπουργειο Μαλακιας και Δημοσιας Διανοητικης Καθυστερησης προειδοποιει:
"Η πολλη παρεα με τον Σταυρο χαλαει κοσμο και κοσμακι"
/ 10

This post was edited by Hacked on Jun 6 2011 02:15am
Member
Gold: 4,767.00
Jun 6 2011 12:19pm
Quote (Juraquille_Mihawk @ Jun 5 2011 11:36pm)
Parasernw ton Iakovo? ti einai 10 xronwn den exei diki tou apopsi??
Kai parapono na ekanes ston nick pou evale to onoma sou sto comment tou otan kratas tin stasi sou
K oxi se mena pou ekana quote to onoma sou
Call out se duel?? Eipa pote oti eimai kalos sto d2??
Face to face?? exw dwsei dief8insi spitiou 5 fores 5!!
Apo kei k pera o ka8enas kanei opws katalavainei,den kinigaw egw face to face sinantisi o pantelis to proteinei sinexeia ara as kanei ton kopo na er8ei.

Emeis me ton nick syzitame metaksy mas, den vgazw kanena ektakto anakoinwthen gia na pw ti leme.
Ok exeis dikio, ton Iakovo den ton paraserneis, den einai 10xronwn.
Na pw tote ''ton epireazeis arnitika'' gia na to pw pio swsta.

Ti na sou pw, egw ayto pou katalavainw, an se endiaferei vevaia i apopsi mou, einai oti vlepw oti eisai ''psofios gia pareksigisi''
An kanw lathos, me sygxwreis.Vlepw omws pws exeis allaksei edw kai ligo kairo.An kanw pali lathos, sry kai pali.
De mou aresei na malwnw gia 1 game, poso mallon gia mia syrroh apo posts..(ektos an milame gia to apolyta kathysterimeno atomo, ton evo, pou thelw na psofisei)
Nomizw ksekatharisa ti thesi mou, proswpika de thelw oute k eseis na malwnete metaksy sas, alla den pernaei apo to xeri mou.
Peace :)
Banned
Jun 6 2011 04:16pm
Quote (xDiMx @ Jun 6 2011 08:19pm)
Emeis me ton nick syzitame metaksy mas, den vgazw kanena ektakto anakoinwthen gia na pw ti leme.
Ok exeis dikio, ton Iakovo den ton paraserneis, den einai 10xronwn.
Na pw tote ''ton epireazeis arnitika'' gia na to pw pio swsta.

Ti na sou pw, egw ayto pou katalavainw, an se endiaferei vevaia i apopsi mou, einai oti vlepw oti eisai ''psofios gia pareksigisi''
An kanw lathos, me sygxwreis.Vlepw omws pws exeis allaksei edw kai ligo kairo.An kanw pali lathos, sry kai pali.
De mou aresei na malwnw gia 1 game, poso mallon gia mia syrroh apo posts..(ektos an milame gia to apolyta kathysterimeno atomo, ton evo, pou thelw na psofisei)
Nomizw ksekatharisa ti thesi mou, proswpika de thelw oute k eseis na malwnete metaksy sas, alla den pernaei apo to xeri mou.
Peace :)

Ante kala

oso gia to oti ime psofios gia pareksigisi as kanoume ena deal.....ka8e fora pou o nick variete k ka8ete k petaei malakies edw egw dn 8a sxoliazw k esi ama 8es mou dikaiologeis gia poio logo kanei tetoia vlakwdi post tin wra pou dn asxoleite kaneis mazi tou ok?
Banned
Jun 7 2011 12:38am
loipon tha afhsw ligo to trolling st akrh na milisw sovara
re dimitri twra ntaksi filos sou einai o nikos tha tn yposthrikseis
kai kala kaneis na s pw tn alitheia
otan omws xwris na ton exw milisei, xwris na exw anaferei to onoma tou erxete kai mou tn mpainei, den tha tou thn mpw kai gw? pes m, lathos m?
i p.x p kanei olokliro post se fash "me>u" kai "tha stamathsw na postarw edw sto forum" kai istories klp klp kai meta apo ena mhna ksanapostarei esy pws t vriskeis?
tha m peis twra: "dikaioma tou na kanei oti goustarei" , ok dekton. dikaioma mou kai mena omws na tou thn pw
oso gia to oti me parasernei / epireazei o stavros. apantaw me to eksis: facepalm.jpg

P.S. Epishs logia typou: "Ela duel sto diablo na se kanonisw", h "pes odo na rthw na se deirw" einai gia gelia.

ty rate

/thread

This post was edited by Hacked on Jun 7 2011 12:59am
Banned
Jun 7 2011 05:05am
Quote (Hacked @ Jun 7 2011 08:38am)
otan omws xwris na ton exw milisei, xwris na exw anaferei to onoma tou erxete kai mou tn mpainei, den tha tou thn mpw kai gw? pes m, lathos m?
i p.x p kanei olokliro post se fash "me>u" kai "tha stamathsw na postarw edw sto forum" kai istories klp klp kai meta apo ena mhna ksanapostarei esy pws t vriskeis?
tha m peis twra: "dikaioma tou na kanei oti goustarei" , ok dekton. dikaioma mou kai mena omws na tou thn pw
oso gia to oti me parasernei / epireazei o stavros. apantaw me to eksis: facepalm.jpg

P.S. Epishs logia typou: "Ela duel sto diablo na se kanonisw", h "pes odo na rthw na se deirw" einai gia gelia.

ty rate

/thread

vouch/10 bro/10
Member
Gold: 4,767.00
Jun 7 2011 08:40am
Quote (Hacked @ Jun 7 2011 09:38am)

ty rate

/thread

--> dimos oxi dimitris ^^
Den upostirizw kanenan, gt eimai isws o monos pou lew oti skata ta kanate oloi, kai malista xwris ousiastiko logo kai katheste kai xalieste.
Eida mono to onoma mou na anaferetai epeideiktika kai pira meros, akrivws gia na bgw ap'eksw. (afou sto finale den blextika kai pote)
Den exw tpt na xwrisw, apla eipa tin apopsi mou kai an thelete tin akoute.An oxi -np.

Twra...re c, mi mou peis oti den exeis pei kati kai meta na kaneis to akrivws antitheto.
Den yparxei anthrwpos pou na min exei kanei tetoio piswgyrisma, kai mazi vazw kai emena kai esena.

Gia to ysterografo sou symfwnw. Einai gia gelia - kai gia klamata mi sou pw.
Den einai omws to idio, to na les 1 karo malakies mesw enos forum, me posts klp isa isa gia na ''peis'' ston allon, ta opoia synexws epanalamvanontai?
Exete diafores? Lyste tis apo konta, pate gia ena kafe na to syzitisete, den kserw, thewrw oti oloi mas eimaste politismenoi anthrwpoi.
Egw toulaxiston etsi tha ekana.

opws eipa kai prin, peace :)
Banned
Jun 7 2011 08:51am
Quote (xDiMx @ Jun 7 2011 02:40pm)
-->dimos oxi dimitris^^
Den upostirizw kanenan, gt eimai isws o monos pou lew oti skata ta kanate oloi, kai malista xwris ousiastiko logo kai katheste kai xalieste.
Eida mono to onoma mou na anaferetai epeideiktika kai pira meros, akrivws gia na bgw ap'eksw. (afou sto finale den blextika kai pote)
Den exw tpt na xwrisw, apla eipa tin apopsi mou kai an thelete tin akoute.An oxi -np.

Twra...re c, mi mou peis oti den exeis pei kati kai meta na kaneis to akrivws antitheto.
Den yparxei anthrwpos pou na min exei kanei tetoio piswgyrisma, kai mazi vazw kai emena kai esena.

Gia to ysterografo sou symfwnw. Einai gia gelia - kai gia klamata mi sou pw.
Den einai omws to idio, to na les 1 karo malakies mesw enos forum, me posts klp isa isa gia na ''peis'' ston allon, ta opoia synexws epanalamvanontai?
Exete diafores? Lyste tis apo konta, pate gia ena kafe na to syzitisete, den kserw, thewrw oti oloi mas eimaste politismenoi anthrwpoi.
Egw toulaxiston etsi tha ekana.

opws eipa kai prin, peace :)

ops sorry lathos m dimo. eixa tn entypwsh oti dim = dimitris
fsk kai alla exw pei kai alla exw kanei kapoies fores otan hmoun 10 -15 xronwn. edw milame gia anthrwpo me myalo ypotithete. (o opoios kai kala tn peiraze to spam / trolling)
emena de me peirazei na kanei post. as kanei, den ton empodizei kanenas.
alla einai profanes oti kanei mono kai mono gia to rage kai fenete.

dn xriazete na lysw kati re c, den eixame kai kamia sxesh filias xronwn me to paidi.
gaming forum eimaste edw. mexri ekei.
ayto den shmainei omws oti tha ta grafw ola sta @@ m.
ama thelei na erxete na kanei rage as erxete. egw tha tou apantaw analogws

Trolling Mode re-activated.

This post was edited by Hacked on Jun 7 2011 09:01am
Go Back To Ελληνικά Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll