Αποτροπιασμό, οδύνη και ανησυχία για τη δολοφονική επίθεση κατά των αστυνομικών στο Ρέντη εκφράζουν σύσσωμες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, ενώ δεν λείπουν και οι επικρίσεις κατά της κυβέρνησης.
Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη των αδίστακτων δραστών, που πυροβόλησαν εν ψυχρώ και σκότωσαν τους δύο νεαρούς αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ [Βλέπε άρθρο] . Εκτός κινδύνου είναι πλέον οι δύο άλλοι συνάδελφοί τους που τραυματίστηκαν στο αιματηρό επεισόδιο.
Η αστυνομία αναμένει επιπλέον στοιχεία για την υπόθεση από τη βαλλιστική εξέταση στα όπλα της επίθεσης και τα δακτυλικά αποτυπώματα στο τζιπ που εγκατέλειψαν οι δράστες.
Όπως έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο μάρκας Volvo είχε κλαπεί από σπίτι στη Νέα Ερυθραία όπου είχε γίνει διάρρηξη στις 17 Ιανουαρίου, ενώ οι πινακίδες ανήκουν σε άλλο ΙΧ, μάρκας Φορντ, και εκλάπησαν την ίδια μέρα από την ίδια περιοχή.
To reportaz
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1939360Αυτο που θελω να πω και μιλοντας σοβαρα, ειναι οτι η ελλειψη εμπειριας ( 22-23 ), η ελλειψη εξοπλισμου και η ελλειψη ελευθεριας των κινησεων οδηγησε αυτα τα 2 νεα παιδια στον θανατο.Δεν ειναι δυνατον να καταδιωκουν ενα jeep με 4 οπλισμενους αλητες με καλασνικοφ και να τους κανουν απλως σημα να σταματισουν... ΓΑΖΩΣΕΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ JEEP...
Ετσι οπως εχουν κανει την ελληνικη αστυνομια, ειναι μονο για να δερνει κανενα συνταξιουχο και τους πραγματικους κακοποιους δεν μπορει να τους αγγιξει καν...
Οταν ειχαν μπει κλεφτες στο σπιτι μου αυτη ηταν η δηλωση του αστυνομικου και ο διαλογος μου μαζι του
Κυριε αστυνομε, σας το λεω αληθεια, αν ξαναπροσπαθησουν να μπουν θα τους στειλω στο νοσοκομειο για τουλαχιστον 1 χρονο...
και μου απανταει -- > εχει δικαωμα τοτε ο κακοποιος να σου κανει μηνυση επειδη τον χτυπησες... ( και αυτο ισχυει )ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΨΕΙ, ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΡΕΙ, ΘΑ ΣΕ ΒΙΑΣΕΙ, ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ και εσυ δεν εχεις δικαιωμα να κανεις τιποτα... ευγε ελληνικο κρατος !!!
gt kai ston strato otan eisai skopia..kai plisiasei enas den prepei na pareis thl ton baydm aidm kai na pareis adeia gia na kaneis otidhpote??
idia skata pantou...