Quote (kalhmera @ Dec 14 2010 05:33pm)
to thema den einai an scammareis germanous,ellhnes,italous,irakinous h otidhpote...to thema einai giati mpaineis sthn diadikasia na klepseis apo kapoion o opoios exei xalasei real money gia auto to paixnidi kai tha erthei enas akyros na tou ta klepsei...giati klepsia einai etsi..!!kai apo tin stigmh pou merikoi dinoun real money opws kai egw, giati na erthei kapoio mounopano pou den exei ston hlio moira kai na me scammarei??auto einai ahdia..apla
ti real money re kalhmera.. paixnidi einai real money kanonika dineis mono gia na agoraseis to paixnidi.. eleos diladi.. 1.08 den epezes na duparis item ? eprepe na to agorasis?
Quote (kalhmera @ Dec 14 2010 05:34pm)
afou re mpastardi esu eisai o evo, ti mas zalizeis ta arixidia?ah sto diaolo malakismena me ta multy sas pethanete se kamia gwnia kai min anhsuxeite den tha sas klapsei kai kaneis!!!!
ama pistebeis pos epidi o evo den paizei me ta rl filarakia tou diablo opos 8a eprepe simeni pos den exei filous?
k omos 8a eprepe... o evo apo tin zhleia tou mia zoh sto na einai Pro me emas den epeze.. ego kano mf runs kano baal runs..
o evo mia zoh duel, donates, k charnames kinigai..
eisai apardaixtos..
This post was edited by Chile on Dec 14 2010 10:38am